Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 nayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sen alsan, onun hesaba gift olarak yollasan hem sen cs oynarsın hem o homam daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 offff madenleri azaltmışlar mı, odun taş crystal ve gold mu var sadece çok kötü olmuş çooook nerde o level 5 büyülerini açıcaz diye golddan gem'e odundan crystale dönüşüm yapmak falan...ohoo kalmamış hiçbiri. rampart geldimi onu diyin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ne yazik ki gelmedi. ya adamlarin maden azaltma savi mantiksiz degil, ama oyunun ruhuna aykiriydi. bok yoluna niyazi oldu guzelim resource'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Bilgisayari ve steam hesabini veriyorum abi sevabina. 2. Tuto mapini gecemedim lan. Gerhart ayisi 3-4 grup 350 ser adam stacklemis oluyo haritayi temizleyene kadar saka gibi. Haritayi temizlemeyip itemlari birakamam elim kirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Evet oyunda oyle bir dengesizlik var.Bende random map de oynarken 1 kalesi olan Ai,70-80 turn sonunda bildigin hile ile orduyu toplayip dagitiyor ortaligi.Normal zorluk seviyesinde oluyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi oynamayi bilmiyorum demiyosunuz da hile yapiyo diyosunuz sdfgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 lan hikayeye bak ya. hülya koçyiğitli dram çıktı. anastazya iyi ama. hero nun mage olması sanırım dmg deal olayındaki en önemli nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 homm 5 dunyanin en kotu oyunuydu bu nasil 3-4 un tadini veriyor mu bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 5 ten bile kötü bu adamlar odun kömür dışındaki bütün kaynakları birleştirip KAN KIRİSTALİ diye birşey çıkarmışlar evet KAN KIRİSTALİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bunun yanı da 5, 3 gibi kalır ki, 5 3 kadar olmasa da iyi bir oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kalsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 3 ve 2'den sonraki en iyi homm oyunu, manipulasyonlara gelmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Oyun serinin en iyilerinden biri. 3'le yarışır diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 3 le yarışamaz ya saçmalamayın şimdi. gaza gelmeyin o kadar. bana 10 sene sonra heroes 6 oynuyorum diyerek gelin o zaman kabul edeyim bu savı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yok 3 le yarışamaz tabii de, 4-5 ile de karşılaştırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben 4ü de 5i de toplamda 1 hafta oynayıp sıkıldım heroes 3ü hala oynuyorum haftada 1 gün 7-8 saat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 3 ile yarışır demek abartı ise, Feamer said: bunun yanı da 5, 3 gibi kalır ki, 5 3 kadar olmasa da iyi bir oyundu bu ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben o cümleden birşey anlayamadım ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 VI daha bir haritayı bile bitirmeye dayanamadığım, gereksiz ve heroes ismini alması ecdada hakaret olan bir ucube, ha güzel oyın olabilir alın oynayın ama heroes II ve III ile aynı kefeye konulması düşünce suçudur, kaldı ki V den de kötü bir oyundur bence IV ve VI bu serinin olmaması gereken halkaları, ç,ft sayılar yaramaz, VII belki efsane olabilir yine, belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Heroes 4 güzeldi, ben beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 heroes 4 heroes ismiyle anilmazsa iyi oyun, h3 ile karsilastirilirsa ucube. muziklere falan efsane ama. onun yaninda 6'yi begenmemek icin ozel sebep goremiyorum resource olayi disinda. ben de isterdim bin tane resource olsun, onunla savaslar yapilsin, resource fight'lar icin bos hero'lar kullanilsin vs, ama super de lazim degil yani. oyun seslendirmeleri disinda hicbir kotu yani olmayan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 haritaları ve aksiyonları beğenmedim, heroeları beğenmedim, gözler mephala arıyor, müzikleri sevmedim, lvl sistemini yadırgadım, heroes olmasa sorun olmaz belki ama king quest daha bundan daha fazla heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 rampart eksigini unuttum evet. tower ve rampart'in olmamasi buyuk bosluk yaratiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Feamer said: haritaları ve aksiyonları beğenmedim, heroeları beğenmedim, gözler mephala arıyor, müzikleri sevmedim, lvl sistemini yadırgadım, heroes olmasa sorun olmaz belki ama king quest daha bundan daha fazla heroes Müzikler direk Heroes II-III'ün müzikleri ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar