Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes Of Might & Magic VI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
offff madenleri azaltmışlar mı,

odun taş crystal ve gold mu var sadece

çok kötü olmuş çooook

nerde o level 5 büyülerini açıcaz diye golddan gem'e odundan crystale dönüşüm yapmak falan...ohoo kalmamış hiçbiri.

rampart geldimi onu diyin bari
Mesaj tarihi:
Bilgisayari ve steam hesabini veriyorum abi sevabina.

2. Tuto mapini gecemedim lan. Gerhart ayisi 3-4 grup 350 ser adam stacklemis oluyo haritayi temizleyene kadar saka gibi. Haritayi temizlemeyip itemlari birakamam elim kirilir.
Mesaj tarihi:
Evet oyunda oyle bir dengesizlik var.Bende random map de oynarken 1 kalesi olan Ai,70-80 turn sonunda bildigin hile ile orduyu toplayip dagitiyor ortaligi.Normal zorluk seviyesinde oluyor bunlar.
Mesaj tarihi:
VI daha bir haritayı bile bitirmeye dayanamadığım, gereksiz ve heroes ismini alması ecdada hakaret olan bir ucube, ha güzel oyın olabilir alın oynayın ama heroes II ve III ile aynı kefeye konulması düşünce suçudur, kaldı ki V den de kötü bir oyundur bence

IV ve VI bu serinin olmaması gereken halkaları, ç,ft sayılar yaramaz, VII belki efsane olabilir yine, belki...
Mesaj tarihi:
heroes 4 heroes ismiyle anilmazsa iyi oyun, h3 ile karsilastirilirsa ucube. muziklere falan efsane ama.

onun yaninda 6'yi begenmemek icin ozel sebep goremiyorum resource olayi disinda. ben de isterdim bin tane resource olsun, onunla savaslar yapilsin, resource fight'lar icin bos hero'lar kullanilsin vs, ama super de lazim degil yani. oyun seslendirmeleri disinda hicbir kotu yani olmayan bir oyun.
Mesaj tarihi:
haritaları ve aksiyonları beğenmedim, heroeları beğenmedim, gözler mephala arıyor, müzikleri sevmedim, lvl sistemini yadırgadım, heroes olmasa sorun olmaz belki ama king quest daha bundan daha fazla heroes
Mesaj tarihi:
Feamer said:

haritaları ve aksiyonları beğenmedim, heroeları beğenmedim, gözler mephala arıyor, müzikleri sevmedim, lvl sistemini yadırgadım, heroes olmasa sorun olmaz belki ama king quest daha bundan daha fazla heroes

Müzikler direk Heroes II-III'ün müzikleri ama?
  • Yeni Oluştur...