Asgard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ulan harbiden geçilmiyo undead ilk bölüm 5 ay ı geçtimi bitti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Yok campaignlerde AI inanılmaz saçma olmuş, 3. mü 4. bölümde mi ne L20 barbar herosu geldi ya, lol. Dynasty itemleri olmadan zor biter campaign :) Bir de genel olarak çok az gold income var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ya az ünite kaybederek giderseniz threat high ise bile yeniyosunuz ben problem yaşamadım sonunda. ha o campaignin başını 5 kere falana oynadım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bilmiyorum valla.. siege se ikinci, yoksa ilk tur mass life drain (vs undeadse hiç tabi), sonra implosion, chain lightning, lightning bolt. air a +9 prime a +9 darka +9 magic power. böyle verdim. hiç zorlanmadım. veriyorum büyüleri kafalarına kafalarına. ha çok zaman geçti diye (heryeri açıcam diye kasıyorum) bölüm sonundaki kale çok güçlü gelrise 1 ay bekliysun. zaten haftada 150+ adam fln cıkıyor oluyo o sırada. ek: mentor da var. yanımdaki adama level atlatıp hemen resource toplayıcısı yapıyorum, anastasyam daha 2 weekde adamların kapıya doğru temizlemiş oluyo, diğeri de arkadan toplaya toplaya geliyo , 2. hafta ilk creature restocku ypaıyorum sonrası steamroll (ki uzun bi süre neutrallar büyülerle tek atış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 hirozun sapacağı yön bu olmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 rampart yok dungeon yok tower yok.. skirmishte 10 tane map var.. sövmemek elde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ya bu arada disciples 3 nasıl deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Öncekilerden çok çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Hao said: rampart yok dungeon yok tower yok.. skirmishte 10 tane map var.. sövmemek elde değil.. oha oha, almayı düşünüyodum en azından su saydıklarını oyuna getirene kadar almamaya karar verdim. Black Dragon, Minatour, Grand Elves Archer ve Unicorn olmadan oynamam ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi hepsi expansion ile gelecek kaçari yok. oyun iyi. ama cidden tam bir heroes değil. yani iyi rpg/tbs ama heroes olması için cok iyi expansionların gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 oh be geçtim karşıda tek bende 3 town varken 12 ay makro yapıp,ölenleri aynen resleyip tekrar tekrar dalınca bitti.tam da gold bitiyodu ilk bölümden bu kadar zor olsa oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 beyler ben birseyi cozemedim mesela bir maden dusmanin elinde ben onu ele geciriyorum fakat ordan ayrilir ayrilmaz gene dusmanin oluyor neyi yanlis yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kaleler bulundukları bölgeyi kontrol ediyorlar. o bölgenin kalesi düşmanda oldukça madenler otomatik kale sahibine döner. Tani o madeni 1 hafta üretim yaptırmama falan gibi yetenekler var ama normal presedür böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Arkadaşlar birşey sorucam, campaign'de hikayenin hero'su yerine kendi hero'muzu yaratıp oynamanın bir avantajı varmı ? yani ne bilim multide kullanmak gibi sonra ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ya bu şehir convert ederkenki , combat critical hitlerin cutscenelerini fln kapama yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 şehir yokta combat sırasında cutscneneleri kapatabiliyorsun ve çok daha güzel duruyor.Gameplayde olması lazım battle camera mıydı neydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ulan undead 1. bölümü geçtim şimdide 2. bölümde takıldım adam vermiyo patlıyoruz vay anasını ya bu günlere düşecek adammıydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Herkese dalmayacaksın, sadece quest için gerekli olanları öldür. Life Drain olmazsa olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 eheh sonunda geçtim harbiden life drain ftw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 neyse bu da halloldu ehehe dahada yazmıyorum tamam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yalniz görevler harbi zor ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 demonların kalede rain of fire atan bir bina (?) var sanırım, patır patır indiriyor bizim mobları, lolz. Bir de oyun buglandı, ana heromdan 2 tane oldu, birini öldürdüler. Ölen herodan gelen championları da capitalda resleyip devam ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi o oyunda öyle 2 tane oluyo 2sinide sona ulaştırırsan direk full item set alıyosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Benimki loading sırasında oldu ama, kaleye saldırıp, hata yaptım, sonra load edince 2 tane oldular. Zaten biri hareket edemiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar