Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 melih aglayacak ya yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 PZero said: ben ligde maç kaybetceğimizi düşünmüyorum o değil de ibrahim akın tam bir terbiyesiz yahu. göz göre göre 10 kere ofsayta düştü en sonunda mecburen attı golü adam sevinmedi bile millet kıçını yırtarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ama güzel oynadı beşiktaş. son 30 dakkayı izledim sadece ona göre yorum yapıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Bobo yokken gol atacak adam yok forvette, Nihat sabır zorluyor, Nobre ise bildiğiniz gibi zaten. Daha adam girerken tamam bu maçta gol atamayız dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Skyfire said: eh gülme kom$una gelir ba$ına olmu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 tıtıtıtıtıtıtıtıtıtı zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Milyon dolarlar harca Futbolcuya, sahan tarla olsun, seviyorum turkiyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Kanuni said: Milyon dolarlar harca Futbolcuya, sahan tarla olsun, seviyorum turkiyeyi. +1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Geçen maçlara göre iyi oynamadık ama şuda var çıkan kadro değişik, zaten bobo, zapo yok, necip, guti yedek. Adamlar 12 kezmi ne ofsayt'a düştü taktikle, 3 kere kaçırdılar bunlardan 2 si gol oldu 1 ini Cenk uzaklaştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 mokoko said: poopla said: PZero said: ben ligde maç kaybetceğimizi düşünmüyorum beyler adam muneccim. Bu supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Biraz erken zaalandık. Zemin berbattı, futbolcu maaşlarına gitmiş bütün paralar, çime para yetmemiş. Cenk biraz fazla heyecanlı, adamlar azıcık teknik olsa aşurtma manyağı yaparlardı. İlk golde yapacak birşey yok ama Ferrari bu savunma tarzına kesinlikle uymuyor. Nihat'ın abv. Holosko da çok zayıftı bence. Hilbert de çok başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 aquila said: hll cenk belliydi böyle çıkıştan gol yiceği Adam napsın? ha bu arada zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 adam yapabiliceni yaptı zaten, pozisyonu yaratan defansta suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 sizde alisacaksiniz cocuklar, sadece transferle olsa GS son 3 sene sampiyon olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Kalede suç yok taktik böyleydi, tutmayınca Cenk'e kaldı iş, çocukde elinden geleni yaptı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 okadar pozisyon , 6 pastan dünyaları kaçırırsan bu skor normal.neyse ilk hedef uefa şampiyonluğuydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ibb yi yenin de sonra uefa falan dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 DoubleW said: okadar pozisyon , 6 pastan dünyaları kaçırırsan bu skor normal.neyse ilk hedef uefa şampiyonluğuydu :D taaamam canıııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 abi üzüldüm lan. fener olsa tamam da ne biliyim beşiktaşı biraz kardeş takım olarak görüyorum ben. stada gidip bizzat izlemişliğim var bu takımı. sempatik yani. ayrıca o kadar insan ne umutlarla geldi. tüh. neyse şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 http://www.goalsarena.com/video/turkey-turkcell-super-lig/21-08-2010-besiktas-istanbul-buyuksehir_en.html goller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 PZero said: ben ligde maç kaybetceğimizi düşünmüyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 PZero said: ben ligde maç kaybetceğimizi düşünmüyorum :((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 PZero said: ben ligde maç kaybetceğimizi düşünmüyorum http://forum.paticik.com/read.php?29,3677930,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar