Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

USA TD oynamadım ama şu var T28 çok iyi TD. derimki sabır iyidir (tu)

Wot Wiki - T25/2 Info

Pros:
-Enclosed turret makes acquiring targets easy
-Good speed and reasonable mobility once upgraded
-Excellent gun depression
-Good for hull down, thanks to its small turret and relatively low hull.
-Great aim time on both guns
-Excellent accuracy on both guns
-Good camouflage

Cons:
-Armour is almost useless when battles of the same or higher tier
-Worst top gun of its tier
-Poor turret traverse
-Turret is easily damaged
-Can be an extremely painful stock grind

Performance
The T25/2 is an odd tank to play. Its highest gun is adequate for its own tier, though it is rare to be at the top of the list. It is best to use this as a second line tank, sniping at already engaged tanks or hitting them from out of their range before relocating. The depression of its guns is excellent, allowing you to make shots that most opponents wouldn't expect, especially if you are on higher or lower ground, and can save you from some difficult encounters. It is imperative to aim for the weak spots on opponents, and avoid fighting alone or spearheading an attack. The T15E2 gun has good penetration for its tier. If possible, try to remain undetected whilst killing off low-health targets. If detected, use it's speed to relocate before taking too much damage. Coming from the M18 Hellcat the T25/2 may seem like a let-down, especially when it is stock but in the right hands it can be an excellent tank.

Early Research
-The SCR 506 radio carries over from the T82, and should be equipped immediately.
-Next, go for the engine, as it greatly increases your maneuverability.
-The stock suspension cannot hold anything else now, so go for the next suspension upgrade.
-Then, the upgraded turret to hold the upgrade 90mm.
-Last, the upgrade 90mm, for an increase of 10 millimeters of penetration.

wiki.worldoftanks T25/2
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben bu videolar ile gaza geldim tekrar tier 7 tanklarım vardı işte t25/2 ve t-43 birde premium churchill vardı şimdi t44 ve t28 prot. kasıorum bu hafta sonu açarım ikisinide.

Görevlerle para kasmak kolaylamış epey. imba mermi silver ile alınabilir olmuş grafikler çok hoş olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

FUN tayfan oluşabilir cidden evet şimdi ciddi düşününce wot çevresi TR fun durumu bilemedim biraz sıkıntı da olabilir yani. hem oyun hem tr deki wot elemanlara laf anlat bakalım aslında ne kadar sabırlıymışsın gerçekte görürüz >:D<

QB ile kıyaslarsak kapışırmısın onunla kafa kafaya hem aktif oyun oynama hem chat takip et hem oyunla map tank la ilgili izleyenlere anlatım yapıp ne kadar iyisin görelim bakalım... hınnnn.. hafifde gaz verilir arkadan (:P)
(izleyen sayı olarak kıyaslanmaz tabikide)
Sosyal ağlarda paylaş

t28 prot. açtım fakat anladım ki TD benim harcım değil, sattım daha fazla grinda tahamül edemicem, yarıda bıraktığım ISi alıp 100mm t-44 topunu taktım çok seksi oldu.

medium tanklar çok eğlenceli abi
Sosyal ağlarda paylaş

[video]http://youtu.be/uG5Y1mz-pmw?feature=oembed" width="459">

Kv-2 trollcan
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni troll :

[video]http://youtu.be/fEtF2HQD6GU?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Modlara bakınıyorum da reveal olduğumuzda bir simge çıkıyor uyarı amaçlı onu bulamadım, onun dışında gerekli gördüğünüz ,kullandığınız modlar hangileri ,yazabilir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

abi o mod değil perk, commandera sixth sense perki kasman lazım yüzde yüz olduğu zaman çalışıyor ve oyunu epey değiştiren bir perk bence en azından t-44 kullanıyorum ve hayatımı ne kadar kurtaryıor anlatamma o perkten sonra oyuna olan bakışım değişti.

Tabi tam accurate değil bazen 1-2 saniye geç gelebiliyor oda bariz yerlerde öküz gibi bakan TD'ler filan sayesinde oluyor sanırım.

Birde XVM var işte bende forumlarda full mod packler vardı birinden çektim direk seçiyorsun hangileri olsun olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Mod değil addon o halde :D

Addon sormuştum ben
Sosyal ağlarda paylaş

sixth sense için logoyu değiştiren add-onlar var standart olarak ampül yanıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

bazen değil her zamn 2 saniye filan sonra yanıyor uyarı lambası.yani görülür görülmez anlamıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mathias said:

Yeni troll :

[video]http://youtu.be/fEtF2HQD6GU?feature=oembed" width="459">

webcam le devam dostum daha iyi oluyor böyle (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

bazen değil her zamn 2 saniye filan sonra yanıyor uyarı lambası.yani görülür görülmez anlamıyorsun.

3 saniye diyorlar sixth sense delayı ama bazen yanmadan yiyorsun artık nasıl bir aim time varsa karşıda yana sana bakıyorsa direk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...