tebrikler sana ne demek lazım başka bilemedim sabır taşısın mübarek >:D< ben genelde tek kill den sonra yardırıp patladığım için böyle şeyler bana çook uzak. 8-)
ben de sabır yok günde 15 maç yapıyosam 2-3 gayet güzel geçiyo sonra baygınlık geliyo direk CS ye bağlıyorum, iki kişi girer bir kişi çıkar; genelde çıkamıyorum tabi (:P)
Valla ben bu videolar ile gaza geldim tekrar tier 7 tanklarım vardı işte t25/2 ve t-43 birde premium churchill vardı şimdi t44 ve t28 prot. kasıorum bu hafta sonu açarım ikisinide.
Görevlerle para kasmak kolaylamış epey. imba mermi silver ile alınabilir olmuş grafikler çok hoş olmuş.
FUN tayfan oluşabilir cidden evet şimdi ciddi düşününce wot çevresi TR fun durumu bilemedim biraz sıkıntı da olabilir yani. hem oyun hem tr deki wot elemanlara laf anlat bakalım aslında ne kadar sabırlıymışsın gerçekte görürüz >:D<
QB ile kıyaslarsak kapışırmısın onunla kafa kafaya hem aktif oyun oynama hem chat takip et hem oyunla map tank la ilgili izleyenlere anlatım yapıp ne kadar iyisin görelim bakalım... hınnnn.. hafifde gaz verilir arkadan (:P)
(izleyen sayı olarak kıyaslanmaz tabikide)
t28 prot. açtım fakat anladım ki TD benim harcım değil, sattım daha fazla grinda tahamül edemicem, yarıda bıraktığım ISi alıp 100mm t-44 topunu taktım çok seksi oldu.
Modlara bakınıyorum da reveal olduğumuzda bir simge çıkıyor uyarı amaçlı onu bulamadım, onun dışında gerekli gördüğünüz ,kullandığınız modlar hangileri ,yazabilir misiniz?
abi o mod değil perk, commandera sixth sense perki kasman lazım yüzde yüz olduğu zaman çalışıyor ve oyunu epey değiştiren bir perk bence en azından t-44 kullanıyorum ve hayatımı ne kadar kurtaryıor anlatamma o perkten sonra oyuna olan bakışım değişti.
Tabi tam accurate değil bazen 1-2 saniye geç gelebiliyor oda bariz yerlerde öküz gibi bakan TD'ler filan sayesinde oluyor sanırım.
Birde XVM var işte bende forumlarda full mod packler vardı birinden çektim direk seçiyorsun hangileri olsun olmasın.
Öne çıkan mesajlar