Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sam said: tier 9 öncesi klan görmedim pek ciddi. klan işine girince de zaten para akıtman lazım oyuna premium ammo vs olayları. Altın mermi zaten kredi ile alınıyo artık. [hr] Tier 9+ varsa, TPTS, yoksa TPTS2'ye başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 evet ama premium'suz onun parası kazanılmaz, gene sub lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 T29'um olsa utanmadan onunla para kasacağım, ama alacak para yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 t29 bende varda sanki ben kasabiliyorum :D ya hep başabaş credi geliyo, yada direk zarar prem olmadan olmuyoki yada ben beceremiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 belli bi hasar ortalamasını tutturman lazım, ki o da en az tankın hpsi kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 para premium olmadan evet çok zor ama yapmayalım yani şimdi o kadar vakit geçirdiğin bi oyuna 2 sigara parası ver demiycem ben bu muhabbetin nereye gideceğini biliyorum o yüzden adamın birisi premium olmadan hangi tanklarla para kasmak gerektiğini incelemiş,sonuç olarak M4 Sherman – 12,318 average profit. PZ IV – 10,083 average profit. M4A3E8 (Easy 8) – 7519 average profit. T20 – 6047 average profit. M4A3E2 (Jumbo) – 5656 average profit. Tier 5 - 11,201 average profit. Tier 6 - 6588 average profit. Tier 7 - 6047 average profit.link net income a göre tank sıralamasıpremiumlarnormaller Maus listenin alttan birincisi olarak göz dolduruyor. buda benim en fazla aldığım kredi sanırım premium+type 59 59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Oyuna başlamak için geç mi kaldım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 KV1 varken listeye T20, E8 gibi tankları koyan adam yürüsün gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kv1-s ile o kadar oyun oynadım, 1-2 tanesinde top tierdım sadece, paso tier 7-8 tanklarla kapışıyorum, win ratiosu %60 üzeri adamlar geliyor devamlı. sinir sahibi etti şu oyun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 normal, çünkü tier 6 olmana rağmen üstünde aslında tier 8 olan ama reload yüzünden tier 7 olarak sınıflandırılmış bi top var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kv1-s zaten ne idüğü belirsiz bir tanktı kendi tier'inde hatırladığım, ne zırhı iyiydi ne silahı. hızlı gidiyordu bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Promenader said: normal, çünkü tier 6 olmana rağmen üstünde aslında tier 8 olan ama reload yüzünden tier 7 olarak sınıflandırılmış bi top var. o topu da alamadım henüz :D. videolardan gördüğüm kadarıyla iyi vuruyor ama reload edene kadar mevsim değişiyor. amerikan tanklarına reroll yapıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 m6 ve t1 insta-jilet sınıfında tanklar. ama t29'a geçersen resmen 4'ü bi arada tank oluyo, isabet, alpha, reload ve hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tankları low tier lere bakıp değerlendirmemek lazım tier 10 IS7 de T110 da güzel tanklar. test server bazen açıyolar denk gelirsen gir bak orda bütün tanklar açık oluyor kendi oyun stiline hangisi uygunsa onu kasarsın T57 heavy açan varmı nasıl tank T110e5 la kıyaslarsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 From 14th February at 01:00 CET (00:00 GMT) until 01st March at 23:59, we are distributing some free hugs in form of a bonus code. Please note that the bonus code may only be input once per account. Bonus code: ANTHEM (capital letters only) After inputting the bonus code you will receive 1 day of premium account! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bu arada yüksek tierlerden nası zevk alıyosunuz ya.bende amx13 90 var 8. tier. her maçta takımlarda 4 er tane herkese tek atan artilery var. max 2 arty olsa iyi olacak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 13 90 öyle. ama ben t29 oynarken aldığım zevki başka hiç bi tanktan almadım. belki stug. ama yok lan t29 daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 IS ile uzun süre oynayan var mı? nasıl performans falan? değer mi kasmaya? kv1-s cidden büyük hayal kırıklığı oldu bende. tank değil sanki üzerine 85mm top oturtulmuş doğan slx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 World of Tanks ı yapan şirket gas powered games i almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 guernica said: IS ile uzun süre oynayan var mı? nasıl performans falan? değer mi kasmaya? kv1-s cidden büyük hayal kırıklığı oldu bende. tank değil sanki üzerine 85mm top oturtulmuş doğan slx. 122'yi aç düzelir, ama o da space shuttle direk. is3 her türlü yardırıyo mesela, çok sağlam über bi tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 arty lere yakalanmamak için her an hareket halindeyim bu seferde sürekli görünür durumdayım her türlü berbat bi durum böyle işte wot arty oldu napalım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 indirimden aldığınız size kafayı yedirdikten sonra öle garajın bi köşesinde bekleyen tiger ları dışarı çıkarma vakti geldi.%70 extra credit veriyor 3 gün boyunca kaybettiğimde 20k kar alıyorum kazandığımda 40-50k arası. harcadığınız parayı çıkartsın en zaından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şu oyundaki kadar kötü oyuncuyu hiçbi oyunda görmedim yalnız.hon dota filan yalan yani.yeniliyoruz aldığım exp kazanan takımın birincisinden yüksek ve devamlı oluyor aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yeni t10 ingiliz td si t10 heavylere tek atıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 [video]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5u3YIpBMidU?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar