CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 eu serverında 8 arty gördüm en fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bence artık kendi başlığını hak ediyor, world of diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 some men just want to watch the world burn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://www.mediafire.com/?xz74iqma4u7g569 replayi açmadığım için maçtaki birinden almak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bu yeni patch mi exp pack mi nedir ? ciddi credi sıkıntısı baş gösterdi t6 olunca varmıdır tavsiye ? pre tank al credi kas diyolar ama hangi tank olduğunun bi önemi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ben oynarken yancı tank destroyer gidiyodum tdler iyi kasıyo artiler de keza öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 premium tank alıcaksan tier 8 al. hatta type açıldı onu al gift shoptan. [hr] 7.5 gibi patch ama milestone gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Soviet Steel Weekend başlamış baya iyi gibi 2 katı bonus lu herşey rus kasayım bari şimdi:D type dediğin bumudur almam gereken tank ? TPTS clan'a giremedim yüksek tier alıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Evet o tank. TPTSA'ya girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 kötülerin kötüsü tank AMX 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Type 59,62 veya mini maus karşılığı kasabilirim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 AMX 40 tankıyla ilgili evet haklısın bende 2 gün ya sabır çektim elc amx açılana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 sıkıldım sattım 12t'yi. hiçte pişman olmadım D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 M6 aldım çok sevdim, yan ve arka zırh yok gibi tek kötü yanı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 M6'yla karşına gelen 1sleri gördükçe kudurmamak mümkün olmuyo. sektirme şansın sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 adamlar kendi tanklarını el üstünde tutmuşlar resmen, gerçekte (WWII) alman ların tank üstünlüğü tartışılmaz.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 oyundaki en kötü oyuncular hep kv serisi kullanıyor.ondan pek korkmuyorum rus tanklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 kötü oyunla pek alakası yok. adam bilmiyo diye 122mm 200 vurmuyo nede olsa. zaten panzer4-stug nerfinden sonra alman diye bişi kalmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 US server da oynıyan varmı ping lag durumu nasıl ? EU daki doğu bloku oyuncular oyundan soğutuyo insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 baya çok olur herhalde. oradada brezilyalılar var. doğu bloğunu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 1 haftada zar zor T29 aldım T32 ye giden yolu'da görünce baydı beni random battle lar her gün aynı teraneler sabır taşı filanda kalmadı pes ettim ben.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 90mm top hariç stok T29 Tiger P'den daha iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yeri burasımıdır kestiremedim neyse. Customer Service Representative (EN/Turkish) Community Coordinator (Turkish/English) edit eksik link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 • Fluent in English • Excellent written and verbal communication skills in Turkish and English • Outstanding grammar skills • Eloquent and able to express complex subjects in a simplified way when appropriate • Ability and willingness to work alternating shifts and weekends as required by the business • Quick thinking and creative problem solving skills • Passion for PC / video games and the ability to understand and emphasize with the unique needs and passions of our player community • Being enthusiastic about providing outstanding customer service and ability to maintain a positive and professional attitude in all interactions • Team player with a high level of self-organization and collaborative personality • Expert knowledge of Microsoft Office applications, particularly Excel and Word Yerse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 heh şunlar tr de standart market yazarkasasına oturmak için istenilen özellikler yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar