GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 noob guide varmı yeni başlıyan nasıl kasmalı neler yapmalı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 owwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hummel sıkıcı ama ya. ilk başta zevkli geliyorda sonra spglerin sıkıcılığı başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 SPG yi bi tek ben severek oynadim heralde... bayada bi kufur yemisimdir ama. Haritanin bi ucundan mevcut sote yerlerini izleyip ardindan oralarda saklanan dusman SPG ve TD leri avlamak inanilmaz keyif veriyodu, tabi karsi tarafta biraz ayik bi eleman varsa aynisi banada oluyodu :D o kocaman top mermisi adamin suratina yapistirdiginda cikan o "LÖÇ" sesi cok hosuma gidiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi hummel çok dengesiz atıyo ya. böyle cuk cuk oturturken birden ıskalamaya başlıyorum falan çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 type e var bende gayet zevkli valla :D Hummel da zevkliydi yanlış hatırlamıyosam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 elit hummel vardi benim cok fena, arkadasinda dedigi gibi ara sira sacmaliyo ama cok fazla hareketli hedef vurmuslugumda vardir kosuyoluna atarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 benim oyun garip ya baya. böyle spg moda girince 170e falan çıkıyo ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ilginç hakkaten :) Bu arada aldım jadg e100 ü. Normal e 100 e 1300 ü çaktım afalladı adam :D Çok sevdim la aleti jagtiger dan sonra ilah gibi geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ben jt istiyorum sadece :P iyi güzel çakıyoda bu yeni toplar sağlam deliyo.alette gözlemlerime göre hantal biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 epic tank battle dediler geldim baktım ama göremedim, rush capture the flag olmuş biraz, pre siz oynamak biyerlere getirmek araçları çook zor gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 malesef hantal, karşı karşıya gelmemek lazım pek. Saklana saklana oynuyorum, zaten damage i çok caydırıcı bi etken. Kimse pek karşıma gelmiyor :) is-7 yi 2 mermiyle aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 GreenPeace77 said: epic tank battle dediler geldim baktım ama göremedim, rush capture the flag olmuş biraz, pre siz oynamak biyerlere getirmek araçları çook zor gibi duruyo. öylede wg sağolsun arada eventle falan veriyo 1 günlük pre. bazende tanklara özel 2x kredi falan veriyo. [hr] 1s'in taretini aldım sonunda. özlemişim ya 122yi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 oyunun taktiği sadece lvl 2 tanklarla oynamak, genelde lvl2 ve 1 lere karşı veriyor çok eğleniosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ben T18 den T82'e geçtim bulup bi yer bekliyorum ağıma kim düşücek diye:D hangi upgrade ler lazım buna daha iyi destroyer varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 t82'den taretlilere geç. zırhları baya dandik ama çok zevkli. yada wolwerine'den m18ede geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Açıkçası wolverine im var da hiç kasasım yok. Zevk alamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Suark said: oyunun taktiği sadece lvl 2 tanklarla oynamak, genelde lvl2 ve 1 lere karşı veriyor çok eğleniosun evet 3 ve 4 rank maçlardan hiç keyif alamadım 2 ler çok iyi gerçekten zevkli geçiyo.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bende 5 lere kadar geldim ikina sikina ama aslinda olay tierde illa +2 -2 gelio tanklarin silahlari acinca +2 yuksek tierlerede delik acabiliosun iyi kotu biraz dikkatli oynican dusuk tiersen ama 5 ten sonrasini bilmiorum herhalde o kadar dayanamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Valla aslın t10 dan sonra sıkılacaksın. Amacın kalmıcak sonra yeni tank kasayım diyeceksin o da zor gelecek :D Ben bereket gw type e, t110e5, batchat, jadgpz e100 ü beraber kasmıştım ondan güzel geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Bende aslinda t110e4 kasmak istiorum oynar baslikli tdler cok hosuma gitti zayiflar ama cok iyi kaciolar felan bole saglam vuran lightanklar gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 e4 kas candır taretliler. 1s oynadıktan sonra almanların ne kadar dandik toplara sahip olduğunu anladım. hasar vermek için fırlayan vk'lara 300-400 yapıştırmak kadar zevkli bişi yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 t3-t5 arası karşılaşmalar ya sabır çektiriyo insana (td) şuan usa tanklardan M3 lee oynuyorum sonra M4 sherman, M4a3e2, M6, T29, T32, M103, T110 doğrumudur bu çizgi?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 çizgi doğrudurda, e2 almışken t20'yide aç mutlaka. zaten m6 ile aynı topu kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Neresi doğru la çizginin :D Heavy den gideceksen m3 ten sonra t1 i aç o ndan sonra o çizgiden in aşağı. M6-t29-t32.. Aynı andan medium u da kasıcam diyosan başka tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar