Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yalnzı gemilerde tier farkı dahada ucuk olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Hobaa konuşuyoduk oldu işte bunu oynarım :D Gerçi balance oalyını yapabilirseler güzel olur çünki ingiltere amerika japonyada donanma var hadi almanlarda bismark fln idare eder sovyetlerde hiç yoktu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 denizaltı koysunlar ilk işim müzikleri kapayıp bunu dinlemek olur büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 İlk ss ler tık Japonya Abd üzerine olucak sanırım ki öyle olmasıda daha mantıklı en büyük deniz savaşları bu ülkeler arasında geçti.2. olarak İngiltere ve almanyayı eklerlerse güzel olur bakalım denizaltı fln oyuna nasıl etki edicek.Tabi şöyle bi olayda var direk tier 9-10 full bi kuvvet olmaz illaki yardımcı gemiler DD CL olmak zorunda denizaltılara karşı DD şart zaten bakalım nasıl bişey yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 of uçaklar ve denizaltılar arty gibi batıracak herhalde oyunu. ww1 zamanı olsa keşke. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 rus gemileri gene kan kusturur. 1 tane bile üretilmemiş prototip çizimler falan imba olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 prototip rus kruvazörü vs amerikan uçak gemisi böyle olur: http://www.youtube.com/watch?v=z9G-zfvlOQk http://www.youtube.com/watch?v=aNzKPYawEAc (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Haha aynen sovyetlerin üretilmiş öyle bi gemisi yok sanıyorum.Prototipler çoşar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 premium alayım dedim ,bir kerede ilk seferde alsa dişimi kırıcam error veriyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 baya hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Asgard said: baya hoşuma gitti heh keşke öyle olabilse grafikler, belki ikinci oyun filan çıkarsa ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Asgard said: baya hoşuma gitti evet son video güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Chastor said: Asgard said: baya hoşuma gitti evet son video güzel son video nedense hiç hosuma gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Asgard said: baya hoşuma gitti http://1.bp.blogspot.com/_J-n2topgJJ4/SeKcA4RpssI/AAAAAAAAAY0/GMYx9h61Wrs/s400/BULLSHIT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Ya credit hiç gelmiyo düşük tierlerde bi üst tank ı almak için illa 50 maçmı yapmamız lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 1. yılın şerefine premium verdiler büyük kolaylıkmş vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hacı hesaplar silindi mi bizim taa eskiden oynuyoduk? giremiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bende giremedim teeee ilk betada oynadığım accountla yeniden açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 evet ben de yeni hesap açmak zorunda kalmıştım. batuhan said: Ya credit hiç gelmiyo düşük tierlerde bi üst tank ı almak için illa 50 maçmı yapmamız lzm. sadece 50 maçsa şanslısın. o ileride 1000 maça çıkıyor t9'dan t10'a. premium'la bu tabii. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 İyi güzel yapalımda oyuncular çok değişmiş betadan beri hep pusu arkadaş bekliyolar yarım saat.Beta'da vardı öyle kişiler ama aksiyon daha çoktu maplar hemen bitiyodu.Ben td ile artık beklemekten sıkılıp daıyorum 1-2 ne varsa indiriyorum millet bekliyo bu kadar beleşçi olunmaz ya. Şu tarz online oyunlarda kafa dengi arkadaşlarınla oynamıyosan çok eğlenemiyosun açıkcası biz betada 3 kişi grup savaşlarında çok eğlenmiştik valla. Şimdi bi guilde giriyim desem kasıcak vakit yok kassamda sinir olucam biliyorum o yüzden bulaşmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 işte o yüzden object 704 ü bırakıp e-75 kastım :D dalıyorum allah ne verdiyse zaten 2 dk sonra patlıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 öyle yapmazsan t9'a geldiğinde premium'la bile devamlı zarar edersin. gerçek hayattaki tank savaşları zaten pusup öldürüp, bir sonraki pusuya hemen ilerlemek şeklinde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 WoB bekliyorum ondada submarineler pusu yapar gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar