BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 evet ya o geçiş dönemi sux :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Tırto ekran kartım yüzünden 12 fps ile oynuyorum bazen donmalar oluyor ama keyifli oyun gerçekden. Artilery mantığı şöyle işliyor herhalde, mesela ben scout olarak ileri atılsam ve ilerdeki adamı görürsem, arkadaki artilery benim yüzümdem onu gördüğü için mi vuruyor ? Yani görmese bile üstünde beliren kırmızı simgeye mi tıklayıp patlatıyor nasıl oluyor o sistem. Yoksa minimapden mi işaretleyip vuruyorlar kırmızı noktalara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yok artilleryde shifte basınca normal tanktaki barrel yerine topdown bi görünüm açılıyo scoutların gördüğü tankları eğer radio menzili içerisinde isen sen de görüyosun ve tepesine atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Güzelmiş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 topdown http://img441.imageshack.us/img441/5540/shot003lt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Yuh bu görüş açısıyla adam bana elbette nokta atışı yapar. Çok deli stratejiler gelişitmek mümkün, scoutlara bakıyor işe gerçekden iyilerse ve saklanabiliyorlarsa artilerye çok iş yaptırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 heavyler falan çok sağlam ya ilerde. bu orta seviyeden nasıl kurtulcaz bilmiyorum bi hızlı yolu falan yoksa çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Gittim pzfIII A aldım medium tanklara gidebilmem onun tech ağacından medium tankları researc edebilmek için mecburen. Tank light kategori ama beni heavy tankların olduğu oyunlara vermeye başladı. Tigerda tiger hani yalayıp geçiyor mermilerim hite rağmen sekiyor. Bende scout gibi takılıyorum rush yapıp zigziglarla artilerye e iş yaptırmaya çalışıyorum, teketekde hiç şnasım yok. Hayır birde bir oyunda ortalama patlamasam ve kazansak 3000 kredi geliyor, en yakın medium tank 180.000 kredi. 150 gold vermişdi oyun, onu krediye çevirdim 70.000 etti onunlada pzfIII A yı aldım zaten. Bakalım ne oalcak belki 24 saatte bir 150 gold veriyordur oyun. O kredi birikmez yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 24 saatte bi veriyo evet. ben bugün 100k kastım ama yani geçiş tanklarıyla olcak gibi değil hiç bi işe yaramıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ha iyi o zaman 3 güne PzfIV lere geçeriz. Aslında o geçiş tanklarına radyo upgradelerini yapıp direk karşı tarafın baseine girip artilerye iş yaptırmak lazım, o zaman iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 pzfIII A oyundan soğuttu beni, adamlara rahatsızlık bile veremiyorum free kill :P, scout yapayım desem yolu yarılarken daha hızlı olan leolar bütün haritayı dolanıyor, sıkıntı şu ara geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ben alman spg ve rus heavy treelerinde ilerlemeye çalışıyorum oyunda historical accuracy olduğu idda ediliyo ve google amcaya göre rus tankları iyiymiş o dönemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ayrıca oyunda auto-aim varmıs yeni öğrendim asfzh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 var ama her zaman ona güvenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 forumlarında okuduğuma göre uzaktan etkili olsa bile yakından manual aim daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ahaha alicanfirestorm kim ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bende varım oyunda "Yumzuk" olarak.ya dibime gelen tankları vuramıyorum yok olmuyo.üstünden atıyor adamın başka yere .acaba shift e basıp mı ateş etmek lazım yakın mesafeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 normal tank olayında ben de baya bi noobum ya anca artilleryde iyi oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 rusların bt2 light tankı baya iyiymiş ya adamı auto targeta alıp etrafında dönerek vuruyorum demin 4 kill + base capture yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bt-2 çok hızlı bende baya beğeniyordum taaki benim t-26 ile önden bt-2 ye %60 damage verene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 crit vurmuşundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Bu 150 gold olayı iyiymiş oynamıyodum para gelmiyo diye şimdi iyi oldu :D Hergün kesin geliyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 geliyor, ama oyuna girmediğin gün gelmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar