Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&Date=&ArticleID=1014216 Anime topikine açmak lazımdı belki ama, haber çok ilginç geldi ya. said: Pide almak için kuyrukta beklerken kafasına fırıncının küreğinin sapı çarpınca bayılan Ramazan, ayıldığında süper güçlere kavuştuğunu anladı. O artık 'Süper Ramazan'dı! Süper Ramazan, tüm diğer süper kapramanlar gibi işe bir kostüm edinmekle başlar. Ramazan, iri çerçeveli gözlüklerini çıkardığında şehrin en karizmatik süper kahramanı oluverir ve sıkıntıya düşenlerin yardımına koşar. Kılık değiştirdiği için kimse onu tanımaz! İstanbul’un çatılarında, ‘Hoşgeldin Ramazan’ yazılı mahyalar arasında maceradan maceraya koşan Ramazan, 90’ar saniyelik bölümler halinde gösterilecek. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 super ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 maueauhu intro süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ibretlik bi paylaşım ramazan kardeşim. peygamberdevesi tarafından ısırıldığımdan beri imana geldim. Sana kendi hayat hikayemi anlatan bu ufak ilim-irfan kitapçığını yolluyorum. Sevgilerle Spider http://sq8boq.bay.livefilestore.com/y1pqY9VFV65JsjKkc7TOVLMROy_xVtGEq6Fk0_JPVxaUK5mfOeAxQp0QSh6WP3ZEC-hhIa8VDjZ4wpkGQTaxQwhkgWVKlU2IfDn/spiderman-namaz-ogreniyor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 of sonuncusu ne öyle ingilizce öğreniyorum afişlerine benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 mister ramadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oha süper lan,olm milletin batmanı,süpermanı,örümcekmanı var da bizim nie süper ramazanımız olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 çünkü ramazan kıç tekmelemiyor hurma dağıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://vimeo.com/14234537 nükleer pide küreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi tamam böylelikle tam samanyolu tv oldu trt. onun çizgi filmlerine benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 son sahneye karşıyım ben.. çocukları süper kahraman diye ve de adı ramazan olanları da aynı şekilde camdan atlamaya itiyor bence.. pikaçuya yapılan önlemleri uygulamalılar.. ayrımcılığa hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 amerikalılar bu seriyi kendi televizyonlarında yayınlasınlar ama kiliseye yollasınlar ramazan ı. haç çıkarsın, oh cizıs kırayst desin. kudursun bizimkiler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar