Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 valla legendary ve world classa bende gol atamadım :) cunku zaman yetmiyor.zorluk seviyesi artınca adamlarda pas yapıyo.sende adam gibi 1-2 atak yapıosan yapıosun. :) semi pro yada pro iyi demo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 kız mısın ya proda oyun oynuosun? bu arada ben penaltılarda kaleciyi ucuramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 sağ stickle uçuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Oyun olmuş resmen. En çok kalecilerin amele gibi sürekli açılmalarının engellenmesine ve pas sisteminin adam edilmesine sevindim. Bug abuser'lardan biraz kurtuluruz belki böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 mokoko said: mokoko said: ben oynadım butun gun. oyun baya guzel olmus. fifa 10'da eksik olan ne varsa duzeltilmiş gibi. artık paslar ole her attığınız yere gitmiyo artık. pasları atıcağınız kişinin yakınlığına uzaklığına gore ayarlamak gerekio. ztn pas metrede gozukuyo ideal pas şiddeti. şutlar falan baya değişmiş. aşırtma olayı tamamen değişmiş. penaltı atmada çok değişik. wc2010'da sanırım vardı bole. baya zor ama alışınca rahat rahat atılıyo. bide elle oynama olayını koymuşlar. şutlar falan ele kola çarpabilio. şole bi sorun varki maçlarda çok fazla penaltı oluyo. bilgisayar bolumune yazmısım yanlışlıkla. burayada cp ediyim bari. WC2010'daki penaltı sistemini biraz daha geliştirip koydular buraya da evet, Fazlasıyla iyi olmuş. Yani şu EA'da artık oyuncunun isteklerine göre hareket eden bir firma haline geldi ya, gözüm cidden açık gitmeyecem :D Çok başarılı bir oyun olmuş Fifa 11, bakalım aynı seviyede bir gelişme de umarım NBA Elite 2011'de yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 pc ye de aynısı çıksın basacam parayı alacam ya yetti pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 PrudenT said: pc ye de aynısı çıksın basacam parayı alacam ya yetti pes http://forum.paticik.com/read.php?35,5086670,5092004,page=2#msg-5092004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Pek bi si anlamadim ben demodan kursagonda kaliyo insanin 3 dakka :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oyun güzeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 be a goalkeeper olarak maç yapmayı 4 gozle bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paticik fc maclarinda forvet savaslarindan sonra simdide kaleci savaslari baslasin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben alırım dev zencimi geçerim stopere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 psn'e baglanmadan nasıl indirebilirim oyunu, bir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 indiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 d'oh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 pas asistance mi ne onu on yapınca direk fifa 10 oluyor oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 fifaların ntsc-j, ntsc-u, pal versiyonlarında farklar ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 online da farklı sunucular üzerinden oynanıyor sanırım ama emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 arena'da maça giriş animasyonları farklıydı fifa 10'da ve online serverları da farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bu arada fifa 11 i eleştirmem gerekirse tabi demoda mı öyle sadece bilemicem ama hakemlerin fifa 10 daki muhtesem avantaja bırakma olayı gitmiş yani top adama gitsin gitmesin hemen ofsayt çalıyor mesela. sonra ofsayt pozisyonunda kaleye şut atabiliyorduk yine heyecan oluyordu düdük geç çalıyordu.bunda anında çalıyor ve adam otomatik duruyor şut atamıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ben küfür ediyorum ofsayt olan pozisyonu devam ettirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 madem farklı, saldım ben asia versiyonunu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 alışveriş sitelerini kurcalayan oldu mu? en uygun nerede gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 shopto kargo dahil 90 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar