Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Inter tam bir kataraçyo takımı enteresan şekilde. Chelsea benim ana takımım, RM/ManU vs. ile fark yiyen arkadaş Inter ile baya baya direniyor bana, defansı iyi. Hava topundan gol "yok" zaten adeta Inter'e karşı. Üstüne 5-6 maçta bir yenebiliyor bile kontrayla falan. Ben alınca resmen organize atak yapamıyorum, Eto'o koşu yapmak yerine yüzüme bakıyor, enteresan. Alışmak ve oyun stiline uymak önemli heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

var mı maç atacak

dark gel 4 yıldız atalım yine sdf

bu arada interle oynama konusunda aynı takımla oynamayı seviyorum ben devamlı

mesela takıma yeni gelen adamları monte etme süreci hoşuma gidiyor.pandevi mesela ilk oynatmıyodum alısamamıstım.sonra sağ açık olarak monte ettim

pazziniye küfür ediodum kazma diye.şimdi forvette banko.ranochayı göbeğe monte ediyorum ufaktan sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

dennis sıkılmıo musun abi

60 ların futbolunun kralını oynuosun valla.ben sıkıldım yani top sürekli bende hangi taraftan atak yapsam diye öyle bi kapandın ki

interle oynadıgım için laf edenler adam interi aldı ben juventus kazandım haha

ama interi ben alınca berabere bitti.ama genel olarak stres bastı yani.adam saldırsa biraz maç kopsa rahatlıcaz

2-0 öne geçiyorum ama adam yine cıkmıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

sokim bu haftasonu sürekli kötü geçti ya,

3850'den falan 3200'e kadar düştüm ...

sürekli bir lag durumu, sürekli saçma sapan rakipler, biraz önce mesela biraz atayım evden çıkmadan dedim. Quick H2H'de bana verdiği rakip,

Away vs Home
Skill Level: 32 23
Team: Real Madrid Manchester Utd
Name: turkey_ankara hofirat
Ranking Points Summary:
Performance Points: 0 4
Team Star Rating: 0 0
Final Result Points: 6270 3225

abi benden 3K puan yüksek adamı veriyor. Zaten nasıl no-lifer ise nasıl kasmışsa falan adamın topları direk pas verdiği adamın ayaklarına yapışıyor falan ... normal gerçi o puanla ...
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

quick h2h'tan değil lounge'lardan gir ordan oyun bul. gorebiliosun hem oynicağın adamın rank'ini. ben quick h2h'ı çok once bıraktım lounge'lar kral.

ya öyle yapıyordum da sonra tek tek bakana kadar maça başkası giriyordu falan, üzüldüm birkaç kere sonra bıraktım asdfsad

sanırım tekrar dönecem bu gidişle ama
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

dennis sıkılmıo musun abi

60 ların futbolunun kralını oynuosun valla.ben sıkıldım yani top sürekli bende hangi taraftan atak yapsam diye öyle bi kapandın ki

interle oynadıgım için laf edenler adam interi aldı ben juventus kazandım haha

ama interi ben alınca berabere bitti.ama genel olarak stres bastı yani.adam saldırsa biraz maç kopsa rahatlıcaz

2-0 öne geçiyorum ama adam yine cıkmıyor :)

Son vuruşlarda çok sıkıntı var gördün. Atak yapamıyorum, bari defansı iyi yapayım dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

dün level 120 bi türkle maç yapayım dedim.sinirden ekrana kafa atıcaktım

abi klasik kaleci ile adamın onune atma hatası yaptım adam 1-0 öne geçti

20. dakkadan itibaren adam orta sahadan kaleciye pas falan atmaya basladı.topu alıp kendi sahasında kale dibine kadar koşuyor falan

topu kapmısım atak yapıcam butun adamları indiriyor.butun topcuları sarı kartlık oldu.sonra atak yapıcakken oyunu durduruyor.yeminle adam yanımda olsa bıçaklardım

ne bebeler var ya
Sosyal ağlarda paylaş

gs leeds maçı yapmıştım bi kere bende leeds 3 yıldız. maça girerken herif barbarturk die mesaj atmıştı. maçın basında aldım kewelli forvete bende gol atarsam hareket cekiyim diye. 4 0 almıştım maçı son goluda kewell atmıstım orgazm olmustum ps basında. mactan sorada elemana dady cool die msg atmıştım bende asd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...