Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Inter tam bir kataraçyo takımı enteresan şekilde. Chelsea benim ana takımım, RM/ManU vs. ile fark yiyen arkadaş Inter ile baya baya direniyor bana, defansı iyi. Hava topundan gol "yok" zaten adeta Inter'e karşı. Üstüne 5-6 maçta bir yenebiliyor bile kontrayla falan. Ben alınca resmen organize atak yapamıyorum, Eto'o koşu yapmak yerine yüzüme bakıyor, enteresan. Alışmak ve oyun stiline uymak önemli heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 8 kişi falan çıkabilir turnuva için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 var mı maç atacak dark gel 4 yıldız atalım yine sdf bu arada interle oynama konusunda aynı takımla oynamayı seviyorum ben devamlı mesela takıma yeni gelen adamları monte etme süreci hoşuma gidiyor.pandevi mesela ilk oynatmıyodum alısamamıstım.sonra sağ açık olarak monte ettim pazziniye küfür ediodum kazma diye.şimdi forvette banko.ranochayı göbeğe monte ediyorum ufaktan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dennis sıkılmıo musun abi 60 ların futbolunun kralını oynuosun valla.ben sıkıldım yani top sürekli bende hangi taraftan atak yapsam diye öyle bi kapandın ki interle oynadıgım için laf edenler adam interi aldı ben juventus kazandım haha ama interi ben alınca berabere bitti.ama genel olarak stres bastı yani.adam saldırsa biraz maç kopsa rahatlıcaz 2-0 öne geçiyorum ama adam yine cıkmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sokim bu haftasonu sürekli kötü geçti ya, 3850'den falan 3200'e kadar düştüm ... sürekli bir lag durumu, sürekli saçma sapan rakipler, biraz önce mesela biraz atayım evden çıkmadan dedim. Quick H2H'de bana verdiği rakip, Away vs Home Skill Level: 32 23 Team: Real Madrid Manchester Utd Name: turkey_ankara hofirat Ranking Points Summary: Performance Points: 0 4 Team Star Rating: 0 0 Final Result Points: 6270 3225 abi benden 3K puan yüksek adamı veriyor. Zaten nasıl no-lifer ise nasıl kasmışsa falan adamın topları direk pas verdiği adamın ayaklarına yapışıyor falan ... normal gerçi o puanla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 evet puanın yuksek olunca oyun sana ekstradan avantaj sağlıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 quick h2h'tan değil lounge'lardan gir ordan oyun bul. gorebiliosun hem oynicağın adamın rank'ini. ben quick h2h'ı çok once bıraktım lounge'lar kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 mokoko said: quick h2h'tan değil lounge'lardan gir ordan oyun bul. gorebiliosun hem oynicağın adamın rank'ini. ben quick h2h'ı çok once bıraktım lounge'lar kral. ya öyle yapıyordum da sonra tek tek bakana kadar maça başkası giriyordu falan, üzüldüm birkaç kere sonra bıraktım asdfsad sanırım tekrar dönecem bu gidişle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi kendin kur oyunu bekle. gelio millet hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 öyle de bazen extra iyi adamlar geliyor, yine üzülüyorum. Her şekilde üzülüyorum lan, ben bu oyunu oynamasam iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 8700 rankim var saygılar yaptıgım maç sayısıda 500 küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hilecisin oğlum sen bu arada oyunda gösterilen rank ile maile gelen report sayfasında yazan rank tutmuyor lan, oyun içine göre 3700 civarındayım, reportta 3200 asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 atalım yine maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ee turnuva yok mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Red said: dennis sıkılmıo musun abi 60 ların futbolunun kralını oynuosun valla.ben sıkıldım yani top sürekli bende hangi taraftan atak yapsam diye öyle bi kapandın ki interle oynadıgım için laf edenler adam interi aldı ben juventus kazandım haha ama interi ben alınca berabere bitti.ama genel olarak stres bastı yani.adam saldırsa biraz maç kopsa rahatlıcaz 2-0 öne geçiyorum ama adam yine cıkmıyor :) Son vuruşlarda çok sıkıntı var gördün. Atak yapamıyorum, bari defansı iyi yapayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 1-2 gündür oynamaya başladım tekrar 5-6 maç attım, online görürseniz atıverin bi request. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 dün level 120 bi türkle maç yapayım dedim.sinirden ekrana kafa atıcaktım abi klasik kaleci ile adamın onune atma hatası yaptım adam 1-0 öne geçti 20. dakkadan itibaren adam orta sahadan kaleciye pas falan atmaya basladı.topu alıp kendi sahasında kale dibine kadar koşuyor falan topu kapmısım atak yapıcam butun adamları indiriyor.butun topcuları sarı kartlık oldu.sonra atak yapıcakken oyunu durduruyor.yeminle adam yanımda olsa bıçaklardım ne bebeler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi bana öyle yapan olunca direk quit, yok dnf puanı düşsün ne bilim - istatistik yazsın falan umurumda değil ruh sağlığım daha önemli asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 1 aydır oynamıyordum, canım böyle 4 yıldız falan takım seçmek istiyor Villarreal alıyorum Lille alıyorum herif gidiyor Barça seçiyor. Bu arada Red gel bir ara tokatlayayım zashdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 BulletRide said: 1 aydır oynamıyordum, canım böyle 4 yıldız falan takım seçmek istiyor Villarreal alıyorum Lille alıyorum herif gidiyor Barça seçiyor. Bu arada Red gel bir ara tokatlayayım zashdf this mal insan bol işte. lan sen villareal'i barçayla chelsea'yle yensen nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Dün misal bir adam kıstırdım, sürekli Hamburg-Şalke; Bordeaux-Udinese falan takıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bende ole adam buldum mu bırakmıyorum rematch ustune rematch kovalıyorum ama bi ara 5 0 falan yeniorm çıkıo herif en sonunda. :D bu arada en son 10 maç win streak yaptım 6.1k'ya çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 gs leeds maçı yapmıştım bi kere bende leeds 3 yıldız. maça girerken herif barbarturk die mesaj atmıştı. maçın basında aldım kewelli forvete bende gol atarsam hareket cekiyim diye. 4 0 almıştım maçı son goluda kewell atmıstım orgazm olmustum ps basında. mactan sorada elemana dady cool die msg atmıştım bende asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ahahah ole olaylar super oluyo ya. bende default olarak ilk takım fb geliyo direk. bazen turk birine rasgeliyorum hemen gs yada bjk ya gidio. geçen bi eleman bjk seçti. mesaj attı artist artist uzerine. 4 1 yendim elemanı her golden sora ortasahaya kadar koşturuodum gol atanı asdsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bu oyunun kumadası pesten niye farklı lan bu kadar. alternate e getiriyorum sadece şutla pas değişiyo kıl oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar