import Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 beyler bi ara fifa'ya iyi sarıp kendimi de geliştirmiştim ama şimdi bakıyorum da yine zorlanıyorum bayadır oynamayınca. Burada iyi oynayanlar var mı , Friend List e ekliyim de biraz maç yapalım , kritiklerini de buraya yazalım +/- lerimizi. PM lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 mascio said: ya ben orta sahadan attığım golü koymuş muydum acaba buraya koymuşum ama olsun tekrar koyalım =p http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/61479183 abimde bi gol atmış akıllara zarar, teknotrende yollucakmış. böyle boş beleş yerlerde paylaşmıyomuş fsdfjsdkjfksdjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 of rezillik ahahah adam istanbul belediye ya. 4 şut 1 isabetli 2-0 yenildim ahhaha adam kaleci hilesi açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Özellikle Delgado ile ilk attığım gol akıllara kazındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ya göz göre göre yedim o golu resmen. ztn ben genelde ilk golu yememe üzerine oynarım cunku ilk golu yiyince küsüyorum hemen arkasından gol atamazsam hani nasılsa atarım diye rolantide giderken maç 2-0 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 BAS TOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ahahaha 2. golden sora galatasarayın b planına döndüm ztn.hakan sukure uzun top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kadro güncellemelerinden beri ilk defa oynuyorum da 2 gündür, Beşiktaş bir harika olmuş ya :) Guti daha efektif ve güçlü hale getirilmiş, Quaresma'nın gücü biraz düşürülmüş gibi geldi. Simao bir harika, Almeida çok güçlü ama çok kaçırıyor klasik adsfds Manny Fernandez falan da çok iyi durumda, Sivok harika yapılmış. İsmail biraz vitaminsiz kalıyor ama hızı yerinde, birde Ersan çok iyi yapılmış. 2 kat güçlenmiş resmen Beşiktaş, çok sevdim bu halini artık başka takım seçmiyorum. Arada Liverpool sadece asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Real'e karşı durabilecek takım ararken daha önce FIFA 11'de sadece 2 kere oynayıp, huzursuz kaldığım MANU'ya bir şans daha vereyim dedim. Sonrasında ise resmen iç huzuru buldum. Aşırı lag olmadığı sürece yenilsem de harikalar yaratıyorum ya takımla, ya patchlerden sonra güçlendirilmiş ya da ben öncesinde hiç oynayamıyormuşum. http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/74372041 Özelikle biraz önce attığım şu gol beni çok mutlu etti asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dark bi ara maç yapalım bende interden manuya geçtim ahhaa degişiklik olsun diye.fifa 12 cıkıcak.yıllardır interle oynuyorum anasını satimn aman o gol mü.ben her maç 1 tane frikik sallıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 manager modda fantastik şeyler dönüyor, ligde herkes 18 maç yapmış sadece bir takım 17 diğer takım da 19 sdfkjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Red said: dark bi ara maç yapalım bende interden manuya geçtim ahhaa degişiklik olsun diye.fifa 12 cıkıcak.yıllardır interle oynuyorum anasını satimn aman o gol mü.ben her maç 1 tane frikik sallıyorum:) yaparız ya sadfdsa bende frikikten atıyorum da böyle saçmasını ilk defa attım asdfsad ondan ilginç geldi. MANU ben olurum yalnız, geçen sefer ki gibi Beşiktaş'la yakalatmam kendimi asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 DarKRideR said: Real'e karşı durabilecek takım ararken daha önce FIFA 11'de sadece 2 kere oynayıp, huzursuz kaldığım MANU'ya bir şans daha vereyim dedim. Sonrasında ise resmen iç huzuru buldum. Aşırı lag olmadığı sürece yenilsem de harikalar yaratıyorum ya takımla, ya patchlerden sonra güçlendirilmiş ya da ben öncesinde hiç oynayamıyormuşum. http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/74372041 Özelikle biraz önce attığım şu gol beni çok mutlu etti asdf evet baraj zıplamassa çok rahat yazılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 her ranked maç sonunda oyun kitleniyor. sizde de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben 2 gundur oynuorm tekrardan. hiçbi sorun yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben manchsterı aldıgımdan beri tokat yiyorum ya insan takım degiştirince alısamıyor anasını satim senelerdir interle oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ben Arsenal, Lyon gibi tierı daha düşük takımlarla oynuyordum da PSN geldiğinden beri Milan'la akıyorum resmen. Gel vurayım şamarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 5 yıldızda manu ve real, 4,5 yıldızda sevilla en çok seçtiğim takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Valla ben Milan'ı Fifa 11'de abartmıyorum hiç seçmemiştim, 4-3-3(1) oynandığı takdirde Cassano'nun overallı 86 oluyor ki aşırı overrated. Şu an İbo-Robinho-Cassano ile Pato'ya gerek duymaksızın takılıyorum. Antonini tarzı osuruktan bekleri olsa da takımımı geç de olsa buldum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 MANU dışında oynayamıyorum bende, değiştirirsem de Liverpool alıyorum direk, Onun dışında PSN geldiğinden beri Beşiktaş'la ne zaman oynasam hep yenildim asdfas Kadro güncellemelerinden sonra halbuki toplasan 3-4 kere yenilmiştim. Bugün inatla 5 maç yaptım, 5'inde de fark yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben 4-2-2-2 oynuorm coğu takımda milanda dahil. ibo cassano robinho pirlo van bommel ambrosini antonini nesta silva abate şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Valla 4-2-2-2 bence de güzel ama Milan'a çok uyduramıyorum, orta saha 2lisi zayıf kalıyor, Pirlo da o bölgede oynayamıyor Misal Bommel ve Ambro'yu yazmışsın, ben orta sahada almıyorum bile takıma onları, Pirlo-Boateng-Flamini 3lüsü baya koşan, ısıran, topa basan bir orta saha Güntekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hocam ztn pirlo sağ iç(tam rıdvan konusması) gibi oynuyo bu taktikte. direk soldan robinho onunda ibo ile yardırıorm. 2. yarıda da ambro'nun yerine pirloyu alıp sağa seedorfu alıyorum temiz oluyo ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Pirlo'yu o taktikte orta 2'liye aldığında ratingi sürünmese; Abbiati Antonini-Silva-Nesta-Abate Pirlo-Boateng Cassano-Robinho Pato-İbo İle coşulabilir, ama gel gör şu efsane hücum 4lüsünü aynı anda oynatamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aynen dediğin gibi. rating yerlere iniyo o halde o yuzden 60ta 70te falan oraya alıyorum. patoyu oynatmıyorumben. ben mi beceremiyorum bilmiorm ama patoyla hiçbişi yapamıorm. cassanoyuda sampdoriada baya kullanıodum ztn ordan alışığım diye heralde onla daha iyi oynuorm. bide seedorf u cok seviorm. biraz yavas kalıyo falan ama yıkılmıyo hala daha kanatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar