Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oyundan nefret ettim bugun yine.şerefsizler patch yapsın şuna yemin ederim delirdim ya interi şamar oglanı yapmışlar.kafayı yedim tek kale oynuyorum direkler çizgiler kıça başa çarpmalar bomboş kaleye taça vurmalar.eto militonun azına sıçmışlar. sonra adam higuainle dumduz koşup drogbayla samueli lucioyu yıkıp kafa vuruyor falan nolmus lan bu oyun böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ea.com furthest goals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 oyuncunun kuvvetini de hız ve teknik kadar önemli hale getirmek için kasmışlar belli, bu sefer de yarma oyuncular godlike olmuş, ayağından top kapılmıyor resmen adamların. misal mehmet batdal kullandığım en işlevsel oyunculardan biri. bi ara pasta 30 metre koşturuyorum defansla omuz omuza, bana mısın demiyor kalecinin altından yuvarlıyor topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bi de drogba apayrı bir mevzu, faulü orta sahada falan yaparsan yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Pek iri olmasa da birde Rooney gerçeği var, Tam bir Haznedar ayısı olmuş, sol ayak-sağ ayak fark etmiyor, mesafe fark etmiyor, birebirde yıkılmıyor. Çok bambaşka birşey Rooney asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ea ea dün herhalde oyunu aldıgımdan beri ilk edfa h2h oynadım oturup baya bi cdyi kırma noktasına geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 oyun çok kötü.nerden tutsam bilemedim.15 maglubiyet aldım 2 günde ama yani hep aynı.oyunda goller paslar herşey aynılaşmış herkes l1 uçgen drogba koş higuain koş.hakkaten fifa 10 gibi güzel oyunu ne hale getirmişler.simulasyon falan hikaye.arcadenin kralı olmuş fifa 11.nefret ettim vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bana nedense çok gelmiyo öyle tipler ya, gerçi levelım düşük benim ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 single oynarken hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz? Defaulttan Proya cıkardım ama şimdide gol atamıyorum doğrudüzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fifa 10'da yaptığım deneme amaçlı bir kaç maçı saymazsak fifa 2000'den beri seriyi hiç oynamamış biri olarak legendaryde başladım direk sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bu yenilmeme bugını nasıl yapıyoruz ya abi maçın başında gol atınca adam cıkıyor ve maç hiç oynanmamış sayılıyor ne güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 belirli bir süreye kadar maç oynanmış sayılmıyor zaten, bug değil diye biliyorum. Süresini bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ilk 5 dakika icinde cikarsan mac sayilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 biri bi patch neyin birşey çıkarsa haber verse çok şukela olacak. oyundaki buglar sinir edebiliyor bazı bazı. single takılıyorum ben, cok sacmalıklar var. kariyer yapıyorum ama futbolcuları her mac 11 baslatabiliyorum sezonda 1 adam sakatlaniyor, fatigue diye bir olay yok. world class oynuyorum ama ligde acik ara sampiyon oldum fb ile, transfer yapma geregi duymadim bile. fakat 3v3 2v2 maclar yapiyoruz biz genelde, ve INANILMAZ zevkli oluyor, pasif ofsayt meselesini hallederlerse daha da iyi olacak. p.s. frikikten gol atamadim hala, bi tane niang la abanarak var, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 supremeallah said: ilk 5 dakika icinde cikarsan mac sayilmiyor. aa iyi oldu bu ilk 5 dakka gol atmayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 aynı takımda oynama olayını sevmedim, hiç pas vermiyo lavuklar topu alan ya gidiyo ya şut çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 fizban said: p.s. frikikten gol atamadim hala, bi tane niang la abanarak var, o kadar. bana da frikikler çok kolay geldi ya, 70% gol oluyo heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pb_S5REktds&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kafayı yiyeceğim ya video son dakkasında takılıyo, bitiremedim videoyu sinir oldum sdfsd Patch çıkmış. Belki şu ağadığınız bugları çözüyordur. Sevinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 pcye gelmiş patch.konsola gelecekmiş yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 E oynuyorum abi oynamak için yeni patchi indirmelisin dedi 10.2, sonra indirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 The end-match crash in Manager Mode and Exhibition Match. The Manager Mode crash when using Peterborough Club. Teams in Manager Mode that were appearing in the incorrect leagues. Note: This will not work for Manager Mode saves that you have in progress, only new ones that you start after installing the patch. The Manager Mode in-game scoreboard location when in widescreen mode and using a league other than England. The Manager Mode in-game scoreboard location when Olympique Lyonnais are used. The weather pattern randomizer in Manager Mode. Two users playing on the same team if you enter the online mode with the mouse. Online Head to Head matches where the in-game scoreboard location was sometimes too low on the screen. Users being able to control the opponent CPU with a second controller after backing out of a Ranked Online match. Users who did not receive a DNF% on the Head to Head Leaderboards when pressing ALT + F4. Highlight replays video stuttering. NIS (Non-Interactive Sequence) stuttering. Improvement for keyboard users who were not able to access the in-game Controller Settings. A work around for video stuttering on ATI video cards (until a new driver is released). Correction to Lincoln City kit sponsors. Correction to Zenit St. Petersburg third kit. Correction to Montpellier kit sponsors. bunları yapmışlar oyuna bi değişiklik yok fsdf. neyse ama pcde oynadığım için iyi oldu manager mode da çöküp duruyordu sinir bişi. ama konsoldaki update farklı olabilaplüp büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bugun akıl saglıgımla oynadı fifa ve ttnet ortaklaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 şu ps3 update ne değiştirdi nerden bulucaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar