Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

oyundan nefret ettim bugun yine.şerefsizler patch yapsın şuna

yemin ederim delirdim ya

interi şamar oglanı yapmışlar.kafayı yedim tek kale oynuyorum direkler çizgiler kıça başa çarpmalar bomboş kaleye taça vurmalar.eto militonun azına sıçmışlar.

sonra adam higuainle dumduz koşup drogbayla samueli lucioyu yıkıp kafa vuruyor falan

nolmus lan bu oyun böyle
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncunun kuvvetini de hız ve teknik kadar önemli hale getirmek için kasmışlar belli, bu sefer de yarma oyuncular godlike olmuş, ayağından top kapılmıyor resmen adamların. misal mehmet batdal kullandığım en işlevsel oyunculardan biri. bi ara pasta 30 metre koşturuyorum defansla omuz omuza, bana mısın demiyor kalecinin altından yuvarlıyor topu.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok kötü.nerden tutsam bilemedim.15 maglubiyet aldım 2 günde ama yani hep aynı.oyunda goller paslar herşey aynılaşmış

herkes l1 uçgen drogba koş higuain koş.hakkaten fifa 10 gibi güzel oyunu ne hale getirmişler.simulasyon falan hikaye.arcadenin kralı olmuş fifa 11.nefret ettim vallahi
Sosyal ağlarda paylaş

biri bi patch neyin birşey çıkarsa haber verse çok şukela olacak. oyundaki buglar sinir edebiliyor bazı bazı.

single takılıyorum ben, cok sacmalıklar var. kariyer yapıyorum ama futbolcuları her mac 11 baslatabiliyorum sezonda 1 adam sakatlaniyor, fatigue diye bir olay yok.

world class oynuyorum ama ligde acik ara sampiyon oldum fb ile, transfer yapma geregi duymadim bile.

fakat 3v3 2v2 maclar yapiyoruz biz genelde, ve INANILMAZ zevkli oluyor, pasif ofsayt meselesini hallederlerse daha da iyi olacak.

p.s. frikikten gol atamadim hala, bi tane niang la abanarak var, o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

The end-match crash in Manager Mode and Exhibition Match.
The Manager Mode crash when using Peterborough Club.
Teams in Manager Mode that were appearing in the incorrect leagues. Note: This will not work for Manager Mode saves that you have in progress, only new ones that you start after installing the patch.
The Manager Mode in-game scoreboard location when in widescreen mode and using a league other than England.
The Manager Mode in-game scoreboard location when Olympique Lyonnais are used.
The weather pattern randomizer in Manager Mode.
Two users playing on the same team if you enter the online mode with the mouse.
Online Head to Head matches where the in-game scoreboard location was sometimes too low on the screen.
Users being able to control the opponent CPU with a second controller after backing out of a Ranked Online match.
Users who did not receive a DNF% on the Head to Head Leaderboards when pressing ALT + F4.
Highlight replays video stuttering.
NIS (Non-Interactive Sequence) stuttering.
Improvement for keyboard users who were not able to access the in-game Controller Settings.
A work around for video stuttering on ATI video cards (until a new driver is released).
Correction to Lincoln City kit sponsors.
Correction to Zenit St. Petersburg third kit.
Correction to Montpellier kit sponsors.

bunları yapmışlar oyuna bi değişiklik yok fsdf. neyse ama pcde oynadığım için iyi oldu manager mode da çöküp duruyordu sinir bişi.

ama konsoldaki update farklı olabilaplüp büyük ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...