Dennis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bayramda istanbula donunce alıcam oyunu ya beni bekleyin, bayramdan sonra olsun turnuva dasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bu oyun yine beni delirmeye başladı tevez c.ronaldo gibi adamların defalraca lucionun ve samuel gibi iki hayvanı ezerek hava toplarını alması gol atması falan amantanrım yani 1-0 öne geçen kazanıyor maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 facebuk ahuahah oyun fifa abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 online pro bence çok iyi olmuş.fakat bireysel yetenek ayagına bence saçmalamışlar higuain messiden falan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ya bu oyun harbi dandikmiş :) bu real madrid nedir abi.barcelona chelsea falan hikaye.50 maç yaptım 45 i real madride karşı.herkes real madrid anasını satiyim.ama hakkaten hile yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 abi asıl hile drogbadır bence. ayağından top alınmıyo adamın. 3 kişi arasına girio kaleye kadar yuruyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 interle oynuyorum.3 yıldız gibi kalıyor bunların yanında benim adamlar maçın sonlarına dogru ayakta duramıyor.real madrid köpek gibi kosuyor bence patch match gelmeli.biraz dengelesinler ortası yok bide havadan atılan ara paslarına engel olunmuyor.top havadayken nereye gidiceğini anlayamıosun meğer adama gitmiş. defansın arkasına çat diye kaçıyor yani ofsayt yoksa çok kolaylamış.bende yani bi hava topu gonderiyorum hemen bi tehlike oluyor.ama higuain ronaldo falan imkanı yok yetişesin tevez falan luciodan hava topu alıyor.ztn daha yerden pasla gol atan adama denk gelmedim.köşeye koş orta yap gol.hava topu salla ileri onune düşsün vur gol fifa 10 daki bazı şeyleri direk taşısalarmış güzel olcakmıi fakat fifa 10 daki eksiksikleri düzeltip düzgün olanları bozmuslar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 daha neler neler war oyunda igrenc; pasif ofsayt yok, kafa paslari rezalet gidiyor, hakem muhabbeti en azindan online modelarda sabit olmali sacmalik cunku, 2li mucadeleler 360 derece muhabbetine sacmalik olmus bayagi, kafa topuyla gol atmanin kolay olmasi savunamamak olmamali adamlari... daha gider boyle saymaya, o kadar savunduk fifa iyi hoş guzel diye de yeni surum cikariken eski oyundaki duzgun seyleri bozmamak lazim. ben biraktim h2h oynamayi falan zaten patch vs. gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 h2h olarak Pes'te - Fifa'da rezalet olmuş .. Fifa yine çok önde head to head için fakat dediğin gibi Patch fln muhabbetina kadar PES'te Master League Online modunda Coach Mode Turnuvaları ve Coach Mode h2h leri zevkli oluo takımı 0 dan yapılandırıp yükseltmek taktiklerle bişey yapmak fln FM de ingiltere Konferans liginden takım alıp yapılandırıp onun başarılarını izlemeye benzio çok beğendim Coach Mode olayını ve Master League i .. ama gerçekten (fifa bi adım olsada)Head to Head'ler rezalet hem fifa da hem peste. Coach Mode olarak oynamak bayık geliosa bişi kontrol etmekse problem en iyi tercih Fifa Virtual Pro bence Bizim Paticik FC maçları Skype muhabbetleri (Her ne kadar benim sesim kısık gidio olsa da:)) zevkli oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 avantaj kuralının işleyişiyle pasif ofsayt kuralı düzeltimeli ciddi ciddi bayıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sıkıldım yahu , chelsea aldıgımı gören hemen atlıo real'e. daha Barcelona alan olmadı neredeyse , bok mu var real'de kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 chelsea iyi reale karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 h2h de 5 yıldızda takımım real,4,5 yıldızda sevillayla milan, 4 yıldızda gs, 3,5 yıldızda trabzonspor. karşımdaki takıma göre seçiyorum takımımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 fifa 10 > fifa 11 yani şu oyundaki pas sistemi ve kaleci sistemini ekleseler sadece fifa 10 un üzerine muhteşem oyun olacakmış ama çok fazla oynama yapmışlar.yani ofsayt sistemi ofsayt sistemidir ne kadar gelişebilir.fifa 10 daki avantaj ve ofsayt çok iyiyken neden bozarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu oyunun asıl sorunu uzaktan şutları yüzde 1 şansa indirmiş olmaları. gerisinde sorun yok. avantaj ofsayt falan bunlar düzelir sorun yok da uzaktan şut nedir yani dünyadak imse uzaktan şut atamıyor mu ea e göre şimdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi yarin turnuva macim var bi hayir kurumuna bagis yapilmak icin turnuva duzenleniyor da katilayim dedim. en son oynadigim fifa 98, sadece pes oynadim o tarihten beri, bana bi taktik verir misiniz bi de chelsea secicem takima olan sevgim dolayisiyla, kimi sokup kimi cikarayim hacilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 uzaktan gol atmak en az fifa 10 kadar kolay defans yapması zor çalım atması hayvani kolay bide şu oyuna defans çok kolay çalıma tması zor diyenler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 calim nasil yapiyoz abi sag sol mu sadece yoksa ozel tus var mi bi de turbo tusu r2 mi ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 l2 right stick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Penthesilea said: abi yarin turnuva macim var bi hayir kurumuna bagis yapilmak icin turnuva duzenleniyor da katilayim dedim. en son oynadigim fifa 98, sadece pes oynadim o tarihten beri, bana bi taktik verir misiniz bi de chelsea secicem takima olan sevgim dolayisiyla, kimi sokup kimi cikarayim hacilar 98 den sonra ilk defa oynuyorsan taktik versek bile ise yaramaz :) pas olayina alismak icin 10 mac falan yapmak gerekiyor. ilk başta, PES oynamışlığın varsa mesela elin sürekli kosmada pas atacagın, pas esnasında güç barına dikkat etmeyeceğin için falan sürekli arıza çıkaracak takımın. Tabi karşına az biraz oynamış birisi geliyorsa sorun olmaz çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 tuşları ayarlarken 2 butonlu konfigurasyonu seç. öyle belki şansın olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Penthesilea said: abi yarin turnuva macim var bi hayir kurumuna bagis yapilmak icin turnuva duzenleniyor da katilayim dedim. en son oynadigim fifa 98, sadece pes oynadim o tarihten beri, bana bi taktik verir misiniz bi de chelsea secicem takima olan sevgim dolayisiyla, kimi sokup kimi cikarayim hacilar Eğer PES'te ortalamanın üstünde bi oyuncuysan çok sorun yaşamıosun alışma süreci olarak pese nazaran (2010) daha az çalım atmaya çalışıcaksın .. Oyuncu hızndan çok oyuncu fiziğinin daha önemli olduğunu aklından çıkarmicaksın . daha paslı oyun oynicaksın. Radara pestekinden biraz daha fazla bakıcaksın onun dışında pek bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ps3 de uzun süre oynama fırsatı buldum oyunu bence 10 dan daha güzel olmuş. 10 da abartı bir çalım atamama vardı burda eski PES lerdeki gibi yeri geldiğinde güzel vücut çalımları atılabiliyor. Orta kafa gol olayı biraz abartı olmuş, tutulması zorlaştırılmış, bazen can sıkabiliyor. l2 right stick olayını PES11 deki gibi ayarlarını değiştirebiliyor muyuz (farklı hareketleri koyma falan) ? Firmada oynadığım için Fifa11 i oturup kurcalama firsati bulamadım böyle ayarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 2000 den beri ilk defa Fifa 'yı oynamış oldum , 3 gün önce oyunum geldi sonunda :) Menüler çıldırtmıyor mu sizi de ? Geçişler çok ağır , her online oyun bittiğinde mal gibi ana menüye dönüyor. Takım formasyonunu doğru düzgün değiştiremiyorum , bi oyuncuyu Edit position (Pes'te) diyip de gönlünmce pozisyon ve görev veremedim , illa önce dizilişi değiştir diyor 4-3-3- i 4-4-2 ye getir diyo mesela , kanatlardan birini yeşil bölgeye çekince , çok salak olmuş.. EA serverlara bağlanırken çok kez sıkıntı yaşıyorum , ya hiç bağlanmıyor ya da çok kez oyun başlıyamadan connection lost diyor. Oyunun kendisi zaten zor geldi ona denilcek bişi yok , 5-6 yıldır PES oynuyoyoruz zaman alıcak biraz , topu alınca napıcağıma karar verene kadar kaptıyorum =) Skill yapınca depar yapılmıyor sanırım di mi ? Yapıcaz diye yavaşlıyoruz zaten topu alıyorlar :P Bu arada fifa'da newbie olduğum için yukarıda yanlış bildiğim bişey varsa düzeltin. Bi de bu oyuncu adı kafasında görünsün gibi bişey açabiliyor muyuz ? PES teki Player Name options ı yani ? EDIT : CPU ya karşı oynarken , defansları abaza gibi oynuyor , ne çalım ne bişey ,kendimizi nasıl geliştircez , online da da geliştirmek kolay olmuyor , belli bi noktaya gelmiş olmak lazım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 90 overallı kalecim ile tam bir cechim ya her maç sonrası bizim takıma gel pls diyorlar hyr bazı lavuklar kaleciyi kapınca beni oyun başlayınca kickliyor.bu kaptan olunca nasıl kickleniyor ya.kaptan seni yolcu etti diye oyundan atıyor.adamların bi gunahı yoktur belki dicem.daha ayagıma top değmeden atıyorlar yada düşüyorum oyundan neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar