kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 benim pre-order hala gelmedi, fenalardayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ya normal aslında.bende ptt ye laf ediyordum ama.bugun dağıtıma girdi.yarın öglen gelir hep öyle oluo perşembe günü kargolaadı shopto.haftasonu girdi araya.5 günde geliyor hep.yarın elimde olur bide bioşok aldıydım aynı gün.o da yarın gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 benim de perş günü kargoya verildi , hala gelen giden yok. 1 hafta oldu. thehut.com dan almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çok iyimsersiniz lan sadfsd Ayrıca Red Dead + 45 veren arkadaş feci kazık yemiş bence Burada ben Mafia 2 +25TL vererek açılmamış FIFA bandrollü, Ps3 şeritli oyunu aldım. (beylikdüzü'nde) Genelde de takas fiyatı budur zaten, Red Dead hala pahalı bir oyun ve +45 vermek, direk kazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 heh yine 5 günde geldi oyunum.da aynı gün verdiğim biyoşok yok ortada :) oyundan ilk izlenimlerim.süper olmus lan.be a goalkeeperda kariyer için 4 dakkalık açmak lazım maçları.6 dakka insanın uykusu geliyor.zevkli ama sabır işi.tam böyle uyukluodum atletico madrid 2 atak yaptı 2 gol yedim :) ama zevkli baya.pro ranked da denemedim henuz asıl orda zevkli olur hemen bi h2h attım tabi.klasik maçın başında 2 net pozisyon harcadım.sora herif bi koydu gol oldu.sora 3-1 aldım ilk maçımı.çok heycanlı olmus oyun.ztn fifalarda arkana yaslanmaya gelmiyordu.bunda hele hiç bırakmaya gelmiyor ilk golum karlşı karşıya idi.2. golumde budur ahha gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Oyun çok iyi olmasına karşın serinin en bugli release'i bu sanırım. Ranked maçlarda squadlarda bazen karışıklık oluyor, unranked squadlar gelebiliyor. bir bakıyosun virtual pro kadroda falan. Maç yüklenirken arenada grafiklerin gaması sapıtıyor bazen. Online rankim de demin berabere biten bir maçtan sonra 800 küsurdan 200 lere düştü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hakem avantaja çok nadir bırakıyor fifa 2010'a göre, durmadan pozisyon kesiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ya şöyle bir sıkıntım var, bilen yazarsan çok sevinirim control ayarlarıyla oynarken, bir ayar açtım ve topla ilk temasta her oyuncu topu ilere ittiriyor. yani hicbir seye dokunmıyım yine de pası alan topu ileri ittiriyor.. acayip sıkıntı yarattı herşeyi manuele alsam da düzelmedi.. edit: kendi kendine düzeldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kertenkel said: hakem avantaja çok nadir bırakıyor fifa 2010'a göre, durmadan pozisyon kesiliyo yok ya bence bilgisayara fazla torpil yapıyor bu konuda. kaç tane bariz bana yapılan faulu çalmadı herif ya. ama ben yapınca en ufak harekete sarıyı çıkarıyor illet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 @levie: online hakkında yazmıştım onu, hiç single oynamadım baya buglı online yannız hahahah biri quitleyince golü kaydedemiyoruz di mi? kaleciyi açmıştı (alta c. sahası dışına top attım ona koştu) elemanın teki orta sahadan plaseye abanıp gol atınca quitledi, attığım en güzel goldü herhalde eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Şu oyunla ilgili nerede resmi olarak feedback verebiliriz? Be a goalkeeper puanlama sistemini yapan adam gerçekten idiot olmalı yani. Bari önerileri dikkate alsınlar da yamayla düzeltsinler, nereye yazılır ki böyle bir şikayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 be a goalkeeper kariyerde puanlama kötü evet.gol yiyince 6 dan 1 e düştüğü oluyor hyr telafi edersin de top gelmiyor kaleye :) 2-3 tane gol pozisyonu oluyor onda da yemiceksin artık onnu harici pro ranked maçlar çook güzel olmuş.oyun zorlaştıgı için 10-15 gol olmuyor.kaleci olmak ise anlatılmaz derecede zevkli :).be a goalkeeper kariyer oynanmaz bence sıkıcı.online maç yapın ben 3 kere kaleci oldum.3 ünde de maçın adamı oldum 9 küsür ortalamalar ile h2h de ise ilk maglubiyetimi ttnet sagolsun oyundan düştüm 1-0 öndeyken.neyse can saglığı.baya olmuş yani oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Abi yok yani gol yiyeyim düşük puan alayım canları sağolsun. Zaten ciddi hatan yokken 0.1 falan düştüğü bile oluyo sadece. Ama defans fazla iyiyse 6.0la kapatıyosun maçı. Büyük takıma transfer olmanın hiç bir anlamı olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tamamda normal o sonuçta sen hiç kalesine top gelmeyip maçın adamı olan kaleci gördünmü gerçekte :) o yuzden online dha zevkli.kariyerde top gelmiyor kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 alsam mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 pes al bence çok iyi pes:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Red said: tamamda normal o sonuçta sen hiç kalesine top gelmeyip maçın adamı olan kaleci gördünmü gerçekte :) o yuzden online dha zevkli.kariyerde top gelmiyor kaleye. Defans kaleye top getirmediği için kötü oynadın bi dahaki maç yedek bekle denen kaleci de görmedim :D 6.5 olsa not, tamam. Ama ne hata yaptım, ne gol yedim, pozisyon bile gelmemişken kötü oynamış muamelesi görüyorum. Bu normal mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 İkinizde haklısınız , bi ayar çekmeleri lazım o işe . Oyunum gelse de oynasam ulan , zaten Fifa ya yabancıyım , millet PRO su olucak ben hala kargo bekliyorum :D Edit : Bu arada fifa yı PC de oynayan kimler var , ÖM den birkaç bişey sorucam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 millet kaleci seçmiodu korkudan.şimdi kaleciye abanıyorlar.kalecile pro ranked efsane zevkli.hele gol yiyince insna çöküyor ya.çaresiz anlar oluyor bazen ha h2hde de noob dolu.sanırım fifaya 11 le başlayna çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Bi kere Pes'le kıyaslamak bile komik olur oyunu (ikisinide ilk çıktığı gün aldım pesi toplasan 3 yada 5 kere oynamışımdır ki şu güne kadar hayatımda fifa oynamamıştım ki Fifa PES i rahat geçmiş oyun dinamikleri bazında) neyse Pro ranked olayına gelirsek bikere kaleci olmadığın sürece hiç bir zevki yok çünkü sahada kaleci dışında 10 adet kendini messi sanan tip görüosunuz o yüzden bi mantığı yok .. Pro Club bulun bir adet kendinize ki bizim Paticik FC var orayada gelebilirsiniz o şekilde en azından gerçek manada takım olarak oynamanın zevkini alıosunuz ki rakiplerde gayet dişli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bende oyunu şimdi aldım pes mi fifa mı çok arada kaldım ama satan adam bile daha çok fifa gitti o tercih edilio dedi bnde fifa aldım. normalde bi pesçi larak fifa oynamak nasıl bakıcaz acaba kötü mü ettim hazır açmamışken deiştirsem mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Çok zorlanacaksın ama alıştın mı PES'in yüzüne bakmayacaksın. Kendimi geçtim arkadaşı alıştırdım bizde ara sıra oynata oynata, yeni pesi gördü bu ne lan atari oyunu olmuş fifa ezer dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Daha öncede yazmıştım. çevrem itibari ile her arkadaşımın evinde ps mevcut. ve Her hafta 3-4 gün toplanıp PES oynardık bu seneye kadar daha öncede yazmiştim nerde bi turnuva olsa katılan bi grubuz ii de olduumuzu düşünürüz. Bunca senedir oynadığım oyunu geride bırakıp başka bi oyuna geçmek oldukça can acıtıcı olsada hepimiz şu an fifa oynuyoruz. Arkadaşın dediği gibi alışınca bırakamıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 nileppezdel said: Çok zorlanacaksın ama alıştın mı PES'in yüzüne bakmayacaksın. Kendimi geçtim arkadaşı alıştırdım bizde ara sıra oynata oynata, yeni pesi gördü bu ne lan atari oyunu olmuş fifa ezer dedi o kadar da değil yav, ben bu seneye kadar hardkor pesçiydim, toplam 4-5 saat oyunda alıştım. yani müthiş organize ataklar yapamıyorum tabi ama defansı falan öğrendim baya, gol atana kadar 7-8 maç oynamıştım zaten sdfkhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 valla ben de pek zorlandım diyemem abartılcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar