DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yok bilgisayara karşı bi sorunum yok, legendaryde oynuyorum ve kendi basit hatalarımdan dolayı gol yiyorum yersem. ama multi oynarken yok abi yani yapabileceğim bir şey olmuyor genelde. gelen çarşıya giden pazara gönderiyor benim adamları. saçma bi gol yiyince de sinirim bozuluyor fark yiyorum. beceremezsem pese geri dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 beyler bu arada spot oyun almakla, gidip araldan almanın fiyat dışında ne farkı var ne katkısı var bize fifa için degil genel olarak soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bir farkı yok edit: ikinci el veya takaslıyorsan gerçi fark var. Artık oyunlar VIP code, multiplayer kodu tarzı şeylerle satılıyor ve bunlar bir kez girildi mi ikinci hesapta aktif olmuyor. Ama birinci el satın alıyorsan hiçbir farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 anladım saol peki ben shoptodan preorder yaptım ve parasını da yatırdım cancel a tıklasam parayı hesaba hemen geri yüklerler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 oyun kargolandıysa ödemiyor shopto. kargo yapılmadıysa da mail atman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sw0d said: anladım saol peki ben shoptodan preorder yaptım ve parasını da yatırdım cancel a tıklasam parayı hesaba hemen geri yüklerler mi? niye öyle bişi yapasınki :) hani hemen yarın fifa oynamlıyım gibi bi acil durumun yoksa oyun coktan türkiyeye girmiştir bile.benim dün kargolandı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bugun gittigidıyorun gunun fırsatı reyonunda var oyun. 77 lıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Red said: sw0d said: anladım saol peki ben shoptodan preorder yaptım ve parasını da yatırdım cancel a tıklasam parayı hesaba hemen geri yüklerler mi? niye öyle bişi yapasınki :) hani hemen yarın fifa oynamlıyım gibi bi acil durumun yoksa oyun coktan türkiyeye girmiştir bile.benim dün kargolandı oyun pesi cancel edicem de illa mail mi atıcaz cancel a basınca parayı hesaba geri aktarmıyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Oyun çıkmadan kesmiyor parayı, cancel edersen bir şey de dönmüyor. Tabii pre-order olduğunu düşünerek yazdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 paid pre orderım var parayı yatırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Fifa 11 demosunu oynadım , gerçeğinden farkı var mı PS3 ' te oynanış olarak ? PES ten yeni geçtim , kafam çok karıştı , çözemioyrum :) İki çalımı üst üste koyamıyoruz , vuruşlar yumuşacık kalıyo , neyse alışcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Oh, aldım oynuyorum sonunda. Güzel olmuş tabii ki oyun :) Şarkıları da daha çok beğendim diğerine göre, biri de bi ara kendi tezahüratlarımızı ve şarkılarımızı koyma tutosu yaparsa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ya be a goalkeeper oynarken tribünlerin "ooo cimbombomuuum oleeey" diye tezahüratlarını dinlemek :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 demo ile oyunun full versiyonu arasinda fark varmı beyler fifa 10 baya bi fark hissetmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bence fark var baya, oyunun kendisi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sizde de oyunun anlıkdonup devam ettiği oluyor mu? FIFA 10'da da oluyordu bu durum, sinir oldum :/ Yalan olmaz inşallah blu-ray, o kadar para veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 multide oynarken aşırı lagda oluyordu asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya düzgün orta açmak için napmak lazım hep ibiş gibi açıyorum kornerlerde de böyle bu durum. bi de adam nası geçiyoz ya, tamam çalım zor anlıyorum da hiç mi geçemicez abi vardır bi olayı ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 konsol mu pc mi :) orta tuşuna 2 kere bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 pc platformunda online oynayan çok olur mu acaba ya oluyorsa orj alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nileppezdel said: Sizde de oyunun anlıkdonup devam ettiği oluyor mu? FIFA 10'da da oluyordu bu durum, sinir oldum :/ Yalan olmaz inşallah blu-ray, o kadar para veriyoruz evet oyun bir anlık takılıp devam ediyor, ps3 ten sandım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bende netten oynarken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bende durup dururken oluyor normal maçta yani. Can sıkıcı.. 10'da da oluyordu :/ 10'u da 11'i de ilk el aldım jelatinli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bende 50 maçta bir oluyordu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ben bir şey sorucam. bu online kodu giriyorum data gibi birşey indiriyo gibi ama sonra ps3 ü kapadım açtım bi kaç kere daha tekrar soruyo kodu. radeem code muydu neydi onun gibi birşeydi. bir sefer girmek yeterli değilmi yada bi hata mı yapıyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar