Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawn of War 2: Retribution

Komutan

Öne çıkan mesajlar

ben de öyle yazacaktım.

tyranid çok güçlü, 2 lord generalin summonlarından daha uzun süre dayanıyordu benim tyranid summonlarım.
ama bu summonlarda swarm attacklarda dayanabileceğini sanmıyorum. böyle o swarmları emebilecek shock trooperlar felan lazım. lord generaller bu açıdan faydalı. bol sayıda birim çıkartabiliyor ve swarmların ilk saldırısını durduruyor. geriden de tyranid yaratıkları çatır çutur indiriyor.
3 tane tyranid olsa pek işe yaramaz diye düşünüyorum o yüzden.

öte yandan sorcererın da güçlü büyüleri var. gelen birimleri kendisi summonlayabiliyor, şahane oluyor.
mesela space marine mi geldi, hemen kopyala. tank mı geldi, hemen kopyala. vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Last Stand'da Tyranid oynarken en saglam strateji minionlar olunce kalkan veren item ve genestealerlari kullanmak. Kendiliklerinden olmelerini beklemeye gerek yok; summon cooldowni dolar dolmaz yeni minion basip kalkani aktif hale getiriyorsunuz(yenileri summonlaninca eskiler oluyor). Bu sekilde hemen hemen her zaman kalkaniniz acik oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya campaign oynuyorum,anlamadığım chaos risingdeki gibi mesela heromun yanına tactical marine squaddan 3 kişi veremiyom mu?4-5 görev yaptım yok öyle bi olay herolar tek tabanca geziyor ancak bulursam teleport stationlardan alabiliyorum onlarda ek squad gibi gözüküyo heroyu atayamıyorum :( kötü olmuş bu özellik
Sosyal ağlarda paylaş

daha iyi olmuş demek durmundayım.

önceki versiyonlardada zaten o heroların yanındaki arkadaşlar pek önemsiz kalıyodu.

bitek devastotor amcanınkiler anlamlı oluyoduki oda asıl cocğuun yanında cok az dmg verdikleri için bitek suppression namına önemliydiler, bide belki assault squad'ın power weaponlı cocukları araclara vurdukları icin işe yarıyodular.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

chaos rising rpg gibiydi.
bunda rts kısmını arttırmak istemişler.
kötü bir özellik değil, değişik bir özellik.

bol birim basıp öyle gideceksin, herolar da lider rölünü üstlenicek.

SM olarak son bossu en zorda sadece devastator las basarak aldim

dow 2 ve CR de campagin en zorda gercekten zordu ama bunda Force comandera flamer arti zealus traitiyle kosturan heal spamina donustugu icin kolay geldi acikcasi
Sosyal ağlarda paylaş

ben normal heroları alıp yanına bi de teleportla devastator alıyorum görevde,oh mis gibi ilerliyorum şimdilik 5 görev bu şekilde idare ettim ama ne kadar gider bilemem.force commander yardıyo zaten,bi de o veteran sergeant var o da çok hayvan bi herif plasma pistolle coşturuyo :D bu 4 hero dışında başka hero ya da ne bilem sergeant gelicek mi bize?
Sosyal ağlarda paylaş

Heh geçen sefer expansion bayağı ucuza gelmişti Aral'a, bu seferde belki öyle olur nasılsa acelem yok diye bekledim =P Bugün gelmiş nihayet. 80 TL'cik... lol be expansion'a normal fiyat istendiğinine ilk defa görüyorum =P Birde collectors edition vardı güya, oda 120 TL ye gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dark Angellar icin skin pack DLC olarak cikacakmis:

http://community.dawnofwar2.com/blog-post/dark-angels-invade-retribution

7.5 dolar pek bu tarz bir sey icin pek ucuz degil. Ama zaten sirf meraklisi alir.

Sanirim benzer baska DLCler de cikacak. Mesela Orklar icin Freebootaz(campaigndeki korsanimsi ekip) gelmesi muhtemel.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...