Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mesut Resmen Real Madrid'de

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Arda ile kıyaslamışlar hemen : )

Arda Euro 2008'de top oynarken mesut bokunda boncuk ayıklıyordu.

ne kadar gereksiz bir milletiz arkadaş, elin adamı türkiyeyi takmamış gitmiş almanyayı seçmiş, yarın maç olsa bize karşı çatır çatır oynayacak bizde ooo real'e gitmiş diye seviniyoruz.

bence o kadar iyi oyuncu değil. real'de iyi yedek olur

not: genel konuşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi arshavin gibi 7 falan gibi bi rakama transfer olur büyük bi ihtimal liverpoola falan, sonra benouyoun gibi bu herif overrated damgası yer, ordan oraya dolaşır durur en sonunda 29 yaşında fenerbahçeye gelir falan, ben zaten fenerbahçeliydim, işte yada ben profesyonelim her takımda oynarım ayağına yatar.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Arda ile kıyaslamışlar hemen : )

Arda Euro 2008'de top oynarken mesut bokunda boncuk ayıklıyordu.

ne kadar gereksiz bir milletiz arkadaş, elin adamı türkiyeyi takmamış gitmiş almanyayı seçmiş, yarın maç olsa bize karşı çatır çatır oynayacak bizde ooo real'e gitmiş diye seviniyoruz.

bence o kadar iyi oyuncu değil. real'de iyi yedek olur

not: genel konuşuyorum.

ne faydası var bize? realdeki genç bi alman oyuncu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

2 arda bi mesut denmiş güldüm

mesut iyi adam fakat türk oldugu için adamı çok şişiriyoruz.klasik türk vatandaşı duygusallıgı.spikerler bile dunya kupasında adam için sırf türk diye söylemedikleri şey kalmadı

bence mesut iyi topcu.fakat çok eksiği var.real madridde oynamak ispanya liginde oynamak kolay iş değil

mesut fiziği yetersiz ve ikili mucadelede kötü bir futbolcu.tekniği var akıllı fakat eksiklerini kapatır mı gorucez.çok koşan bir adam hiç değil

real madrid böyle çok adam alıp adam gibi oynatmayıp gönderiyor

mesut burda ya hakkaten tam bir yıldız olur yada öyle kaybolur gider

senin bu gördüklerini Morinho ve real göremedi ondan transfer etti mesutu :)
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

amma milliyetçiymişsiniz yahu. sırf adam tr milli takımını seçmedi diye itin gotune soktunuz resmen adamı. adamın annesi babası türk. sadece almanyada buyumus eğitim gormus. yani sonuc olarak belli oluyoki tr'den de bole iyi oyuncular çıkabilir. olay tamamen eğitimde bitiyo.

irkcisiniz. Almanya yedirmis icirmis büyütmüs egitiminden tut sagligina kadar ilgilenmis. ne diyecekti alin götürün mü diyecekti. TR milli takimda oynasa ne olacakti. Adam DK'da oynadi iste geldigi nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlamıssın beni baya bi. ben destekliorm almanya milli takımını seçme olayını. akıllıca olanı yaptı kesinlikle. orda demek istediğim almanya milli takımını seçmesi bnm için problem değil. adam eğer tr milli takımını seçseydi şimdi gs'ye fb'ye transferi konuşuluyo olurdu. 4 5 seneyede yıldıray olurdu kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

amma milliyetçiymişsiniz yahu. sırf adam tr milli takımını seçmedi diye itin gotune soktunuz resmen adamı. adamın annesi babası türk. sadece almanyada buyumus eğitim gormus. yani sonuc olarak belli oluyoki tr'den de bole iyi oyuncular çıkabilir. olay tamamen eğitimde bitiyo.

Türkiye'den iyi oyuncu çıkmaz lafını zaten genetiğe göre söylemiyoruz annesi babasının türk olması bir şey ifade etmiyor ki. Türkiyedeki altyapı, sistem, eğitim, antrenörler, futbola bakış açısı, kalitesiz ve karaktersiz medya, 2 kötü harekette ipini çeken ipsiz sapsız taraftar gurubu (Arda'da gördük işte en son bunu), 2 günde şımartan şakşakçılar (bakın yine Arda ve onu Messi'yle kıyaslayanlar...), baskı kısaca tüm ortam koşullarından dolayı diyoruz bunu. Mesut başarılı oldu çünkü bunlarla yüzleşmek yerine Alman sistemini altyapısını aldı. Nihat başarılı oldu çünkü gencecik yaşında bu ülkeden gidip bunlardan çabuk kurtuldu. Tuncay başarılı olmaya çalışıyor çünkü bunlardan kurtulmakta çok geç kaldı. Sergen başarılı olamadı, çünkü Türkiyede kaldı ve en fazla "abi adam inanılmaz yetenekli de işte tembel" oldu, Arda başarılı olacak mı görücez.
Sosyal ağlarda paylaş

Hep bahsedilir ya The Messi Project diye, Messi Arjantin'den İspanya'ya ilk geldiğinde 1.56 mıymış neymiş, özel program uygulanmış, sonra günde iki öğün pizza yiyen 19luk bir ergenken teknik kadro sahip çıkmış, sonraları Guardiola kendisi abilik etmiş ıvır zıvır.

Aynı şey abi, Arda bariz kilo almıştı geçen sezon, daha ötesi var mı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...