Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yapanları kaynar suya atalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 okuduğumdan anladığım PvE + BG PvPli , karakter yerine şehrinizi geliştirdiğiniz , combatı da age of tarzında yaptığınız , bildiğiniz bir mmorpf/rts olucak. konsept güzel , ama tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 gittim faq, features okudum filan tam olarak nasıl oynanıyor anlayamadım doğrusu. tek emin olduğum kısım sadece online oynanacağı, sp yok. konular dağılmasın diye mmo bölümüne atıyorum, orada başlık birleştirilir. şayet mmo değil de sadece online klasik rts şeklinde olduğu anlaşılırsa dreag geri yollayabilir buraya sonra. kimseyi linç etmeye de gerek yok, muallak bir durum az bilgiyle. ha bu arada yeni grafikler de hiç hoşuma gitmedi, tam 2010 amerikan çizgfilmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 co-op aoe iste, single görevlerini co-op yapıcaz. bide multisi var. mmoluk bir durum yokki. neyse madem buraya geldi kalsın dolasmasın bos yerte konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Banada pek tutacakmış gibi gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 betaya kaydoldum bakalım kabul edilirse oynar yorum yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Persistent olarak offline olsaniz bile dunya ve sehirler gelisiyormus, bu bile yeterli mmo icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 capital olayı age of 3 teki capital gibi, ama herhalde hazır kaynak geliyo bekleyince eve online gibi işte. ama mmorpg lik bir mass gameplay durumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 mmo = massively multiplayer online. işin massive kısmı yok dioruz zaten. persistant olsun istedii kadar. single player da persistant hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Single nasil persistent ve degisken yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Niye aynı konudan 2 tane var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Abra kadabra, elemtere fiş kem gözleri şiş. Gerekirse yine atılı sam`e, sereg ide öperiz gözlerinden özür dileyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 online tarafi muhtemelen co-op oynarken veya single oynanirken yapilan questler sonucu kazanilan xp veya puanla gelen upgrade durumu. bu upgradelere gore de pvp durumlarinda daha guclu olunuyor diger rakiplere karsi. ben boyle anladim ve bunun massive bir mantigini goremiyorum. bu yuzden basindan mmo olmadigini soyledim. olay kapanmis zaten de, sitedeki bilgiler dogrultusunda gorulen ve anlasilan acikca budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 R.I.P. AoE isin daha aci olani A.o.E. nin WC3 clonuna donmus olmasi, blizzard yapar uyar eyvallahda A.o.E. nin art direction i gayet saglamdi, niye bozdunuzki? tarihi bir oyun olarak o ciddiyet yakisiyordu, mythology bile kendi icinde gayet tutarli ve guzeldi http://lagwar.com/home/wp-content/uploads/zach_ghostcrawler_nerfgun.jpg paladini bilemicemde ciddi anlamda A.o.E. yi yerin dibine sokmayi basardin GC efendi, tebrikler hadi ultimanin ve c&c in tecavuze ugramasini anladikta, AoE nin aptal bir travian & farmville klonu oynanis ve komik cizgifilm grafikelrle kendini satmaya calismasini gormeseydim keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 /kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 cokda kotu degil grafikler ama tabii eski tarzdan eser yok. sonucta eskidik biz, sanat icin degil halk icin grafikler yapiliyor artik :P bende halkdanim sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 grafikleri geci abi gameplayi ketletmesinlerde. ae2 de iyice yayılıp kocaman baseler farmlar kurmamız gerekiyodu, ae3 de iyice ufalttılar, artık gold icin bile bina vardı. sırf odun topluyoduk. onuda binasız yapıyoduk zaten, taşımıyodu işciler wood'u, haritanın istediğin bi köşesinde toplayı ver işte wood'u. ufacık base sıfır harasslanma imkanı. 1 barracks aynı 5 ünite basıyo zaten. 3 barracks cıksan yeter. şimdi dahada katledicekler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Kanuni said: Persistent olarak offline olsaniz bile dunya ve sehirler gelisiyormus, bu bile yeterli mmo icin. artık her pc oyunu mmo'ya atılacakmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Turkce meali lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Gameplay Part 1: http://www.gametrailers.com/video/gc-10-age-of/703670 Gameplay Part 2: http://www.gametrailers.com/video/gc-10-age-of/703672 Walkthrough 1: http://www.gametrailers.com/video/gc-10-age-of/703026 Walkthrough 2: http://www.gametrailers.com/video/gc-10-age-of/703025 Walkthrough 3: http://www.gametrailers.com/video/gc-10-age-of/703668 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 AOE yi mmo tarzında oynamak çok müthiş ya. her ne kadar oyunu katledecek olsalarda.. ölüp gitmesinden iyidir değilmi.. stronghold kingdoms veya aoe online, hangisine yumulsak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 leeen... ss'larda hadi dedim gene o grafikler bi türlü gideri var. videoyu görünce bittim... yemin ederim bi havuzlu bi bina var, larry 7'de görmüştüm aynı havuzdan. kim taciz ediyo lan bütün nostalji oyunlara?.. civ5 topiğini okuyorum başından kalkamadığım serinini oyununu alasım yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 beta sign up da bana sayfa bulunamadı veriyor aynı sorunu yaşayanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://www.gametrailers.com/video/showcase-trailer-age-of/711003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Gene mi jelibon grafik?... ne bu furya ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar