Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt disi siparisim yok ortalikta. Kimi arayip soruyoruz ?

di

Öne çıkan mesajlar

Valla CL8434141DE veya US ile biten kodlu ürünlerim 30 gün sonra bile olsa elime ulaştı hep. Hatta US ebay'den basket topu ile kayak bakım ürünü almıştım ayrı tarihlerde, onlar da takip de yoktu onlar da ulaştı 20 gün içinde.

İçinden yürütme olayı doğrudur ama eğer bireysel biri faturasız ve takip no'suz yolluyorsa. Benim aldığım malların hepsini kapı gibi şirketler yolluyor. Sonuçta bu ürünler kantara giriyor giriş-çıkış kiloları aynı mı vs.

Kolaysa ondan alsınlar. Yapabilseler yaparlar inanıyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

soyle analtiyim, birgun postaci seslendi paket var postanede bi gel terslik var diye

gittim, paket acilmis, icindekiler bariz incelenmis (jelatinelri acikti urunlerin), getirdigimde iki tane figur hani, kutuya baktim ustunde ismin ayzan etiket yirtilmis direk, adam kazimis ama cikararmamis ovalama izleri var

dedim bu ne simdi?

efendim bize boyle etiketsiz geldi bu, suphelendik kime ait diye baktik icine dediler

yahu gerizekalimiyim ben, ustunde adres etiketi yirtik geldiyse maltepe postanesine yolunu nasil buldu bu paket? gumrukte kahinlet paketi inceleyip "maltepe olabilir bu" diyipmi yolladilar, bariz postanede yirtilmis o

hadi onu gectim

yahu kapi gibi gumruk kanunu var, sahsa gelen hicbir postayi sahibinde oldugu kurul onunde olmadikca acamazsiniz

yapiyorlar ama iste, sigortasiz koli idi zaten paso soruyorlardi "ne var bu kolielrde, ayakkabimi getiriyorsun ehueheu" diye postanede, adam bariz hacilamak icin acti bakti figur gorunce begenmedi oraya atti
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

goldbären said:

Abi bunun hastasıydım lan, lego kitapçıklarında tek bir sayfa buna ayrılırdı..

ama hiçbir zaman alamadım, sene 89-90 falan heralde.roberto baggio nun penaltıyı kaçırdığı zamanlar..

ne dramlar yaşamışım peh..

Hastasıydım technic legoların.

O zaman özencik yapıyım. Bende şu da var:

Vinç şeklinde duruyor hatta şuanda. Yalnız kumandası uzun zaman önce ayvayı yemişti galiba :D Bu da çok eski bir model. Şimdi açılmamışı varsa epey pahalı olmalı. 8880 den daha eski bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi bunun hastasıydım lan, lego kitapçıklarında tek bir sayfa buna ayrılırdı..

ama hiçbir zaman alamadım, sene 89-90 falan heralde.roberto baggio nun penaltıyı kaçırdığı zamanlar..

ne dramlar yaşamışım peh..

işte ben de aynen veletken bakardım. 89-90 değil 94 senesi modeli bu. 93te dışarıda çıkmış olabilir ama 93 94 senelerinde bizde dururdu. o zamanki mağazalarda demirbaş gibi modeldi. bakar bakar imrenirdim. azmettim büyüyünce aldım :P

270€ + kargo ile açılmamışını alabilirsin.

200TL + kargo ile kullanılmışını alabilirsin.

yalnız şöyle diyim hakikaten maddi doyuma ereceksin şöyle iki hafta falan. ondan sonra da gördükçe ara ara oynayacaksın. araç mekanik aksamları şahane modellenmiş. tadından yenmez.

topikle alakası yok da neyse işte dayanamadım eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

ebayden aldıgım bişey geldi
postacı kargo yerine bi makbuz gibi bişi bırakmış
2.05 TL vergi ödenmeden alamayacakmışım
gittim 2 lira verdim aldım
nedir bu ne iş dedim vergi dedi.
e bu hediye dedim (hongkongdan gönderici kolinin üstüne kalemle GIFT yazmış :) )
güldü bende 2 lira için uzatmadım
Sosyal ağlarda paylaş

Mümkünse sigortalı alın yurtdışı kargolarını, süre olarak fark ediyor ve kaybolma riski daha az bence. Sürekli alırım bişiler Ebay olsun shopto, sendit fln olsun. En son Shopto' dan 2 PS3 oyun aldım 20si cuma akşamı, 22si pazar günü TR gümrükten girdi, 23ü p.tesi merkeze geldi, 25i çarşamba sabahı da postacı geldi teslim etti. Baya hızlı geldi sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ebayden aldıgım bişey geldi
postacı kargo yerine bi makbuz gibi bişi bırakmış
2.05 TL vergi ödenmeden alamayacakmışım
gittim 2 lira verdim aldım
nedir bu ne iş dedim vergi dedi.
e bu hediye dedim (hongkongdan gönderici kolinin üstüne kalemle GIFT yazmış :) )
güldü bende 2 lira için uzatmadım

hong konglu bir satıcının sana durduk yere hediye göndermesi içine sinmemiş adamın :)

şaka bi yana aynı soyadla falan gönderirseniz işe yarıyor, onun dışında adamlar bizden elli kat daha uyanık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...