Sereglin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 gökhans <3 gambatte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yav said: okul 8k olsa. ayda 1k'ya geçinilebilir mi? olur sankim. bi 20 küsür bin sterlin yani yaklaşık 50 bin TL. Hmm. Ben daha önce oturup hesaplayayım demiştim 80 bin tl felan çıkmıştı :P 50bin fena değil gözünü kararttın mı verirsin kredi çekip birikmişi koyup cart curt top üniversiteler kısmi burs için çok mu şey istiyo peki. 3 küsür olsa ortalama (3.0x) bi de prezentabıl akıllı bıdık bişi olsak mesela daha bişey yok ortada da hani öyle soruyorum boş boş ben yapamazsam çocuum yapar hihi yıllık kalma ve yaşama 1 sene 7500 pound gibi bakiolar ortalama. fakat 3 ortalama ile ii universiteye girersin onlar da 8k olmaz 13k olur :) hani dersen yok abi salla ben ucuza okiim daha düşük uniyie giderim , o zaman bilemem tabi . ben biraz öle yapıo olacam ekonomik davranmak için, ama burs olayları nasıl bilmiom, şimdi east anglia için sordum danışmana bakalım bir geri dönsünler. burdan yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ben Londra'da 1k dan az parayla geçiniyorum her ay. Pek lüks bir hayat yaşadığım söylenemez ama sokaklara da düşmedim adsfwegh. Bunun içinde kira yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://www.mastersportal.eu/students/browse/programme/7996/advertising-and-marketing-communications.html http://www.mastersportal.eu/students/browse/programme/2128/brand-development.html şu ikisi çok seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 benim de zaten o kabul mailının altında şöle bişey var: I have noticed on your personal statement that you have work experience in marketing and branding. I would just like to make sure that you are aware of our MSc Brand Leadership programme. Please feel free to visit our MSc Brand Leadership webpage at http://www.uea.ac.uk/nbs/courses/msc-brand-leadership. ama sonra fees and fundinge geliosun Fees for the academic year 2011/2012 will be: UK/EU/International Students: £16,000 BAAAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ben diyorum sana ama sen INAT ediyorsun. Sen bilence. Editinden sonra: Genel olarak saf MBA yapmanın anlamını hala göremiyorum ben onu demek istedim. Hani iş tecrüben olmasan okuldan sonra direkt gitsen anlarım da. Senin bileceğin bir iş. Bunu 35 kere yüz yüze konuştuk ne kadar hararetliydi biliyorsun. Secim olanağın sınırlı o yüzden en iyisini seçeceksin seçebileceklerin arasından. RAAD OL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 peki bu programa ne diosun http://www.shef.ac.uk/postgraduate/taught/courses/sscience/eastasian/business.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Senin açından güzel olabilir. Atıyorum Mitsubishi,Toyota,Canon vs gibi bir firmanın media bölümüne veya pazarlama bölümüne girerim dersen akar. Ama bu bizim sektörde devam edeceksen yalan olur. Bunun dışında anca Çin'le dış ticaret yapan firmalarda fln ekmeğini yersin. Seçimdeki amacını görüyorum ama türkiye'de kalacaksan o kadar da fantastik olmayabilir ? Japonya'ya giderim diyorsan çalışmaya, başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sipeyskeyk said: benim ortalamam 2.01 abi asdlaksdjasld alıyorlar bazı bazı. 2.01 le trinity'e giren var <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 oha nasıl oluyor o hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 IELTS skorum da 7.5-8 gibi birşey olacak bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sesu said: Ben Londra'da 1k dan az parayla geçiniyorum her ay. Pek lüks bir hayat yaşadığım söylenemez ama sokaklara da düşmedim adsfwegh. Bunun içinde kira yok tabii. Londra da 1k pound ile kirayi da eklersen her ay rahat rahat gecinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ben kira hariç 800 le geçiniyorum lan, hıyar. 1k az gibi söylüyo bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 vize alırken hani aylık kalma ve yaşama paranı koyuosun ya banka hesabına londra için 950, londra dışındajki şehirler için 750 pound yeterli gibi bişey oluo kalma ve yaşama olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mortis said: Ama şu an başvursam mı die düşünmedim değil Sheffield'a.^_^ o senin arkadaş naapio peki şu an okudu o bölümü iş güç? Bir de neden Türkiye japonca kursuna gidio madem orda hayvan gibi japonca dersi de veriolar ek olarak? Geç gördüm pardon, valla şu an Alman kökenli sağlam bir firmada. Patronun yanında, yaklaşık 3k TL maaş alıyor. Tabi biraz torpilli girdi :). Japoncayada herhalde doktoraya devam ederim diye gidiyor. Orda kasmadı neden bilmiyorum, master'a odaklandı herhalde, burda taksim'e gidiyor haftasonları rahat rahat. Askerlik fln yapmadı, yaza doğru geliyor vakti o yüzden doktora'ya kasabilir gitmemek için. Ha bi de indirim yapmışlardı ona, yanlış hatırlamıyorsam 1k ya da 1.5k fln. Geçen Sheffield'da gene East Asian economics masterı yapan bir hocamla konuştum. Çok memnun kalmıştım dedi, çok öğrenci odaklı çalışıyorlar, Londradaki çoğu okul artık ticari çalışıyor, okullar ana baba günü, hocalar doğru düzgün ilgilenmiyor demişti. Sheffield, Nottingham memnun eder demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Kiralar nasıl Londra'da bu arada ya? Benim gitmek istediğim program £20800 falan, intihara meyilliyim. Sürünmeden yaklaşık 1 aylık toplam masrafınız (kira dahil) ne civarlarda oluyor sorması ayıp? Bir soru daha şimdi 3.5/4 conditionum var. Ucundan bile altına inse direk almıyolar mı, 3.48 falan gibi mesela? Keza öyle bi ihtimal de var gibi yusuf yusuf durumları hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 haftalık, iki kisilik odada tek kisinin fiyatı 80£ civarı. aylık 240£ civarı yapıyor. bu 60£'a kadar dusebilir de, 120£'a kadar cıkabilir de. eger ogrenci isen "zone 1-2 underground + tum zonelar otobus" biletin de haftalık 18£. ogrenci degilsen 25£ kusur. ayda 75-100£ arası yapıyor bu da. onun dısında publarda bira 2,5-4£ arası degisir. dısarıda yemekler turkiye'den cok farklı degil. ama eve yapacagın mutfak alısverisi turkiye'ye gore epey ucuz. yani gecinmek istiyosan evde bisiler yemen lazım, ya da restoranda calısıp en azından 1 ya da 2 ogununu oradan saglayacaksın :) ben oyle baya rahat etmistim. hatta bi hafta 180£ kazanıp iskocya'ya tatile bile gittim o parayla eahuea. bu arada bahsettigim kiralar zone 3 icin. zone 1-2 konusmanın manası yok zaten. oralardan kiralayacak kadar parası olan adam gecim masraflarını sormaz :) zone 3'ten 2'deki bir underground istasyonuna bus ile gidip, oradan trenle gidiyosunuz gideceginiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sipeyskeyk said: ben kira hariç 800 le geçiniyorum lan, hıyar. 1k az gibi söylüyo bir de. OO zenginsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bileydim de yemeğini ısmarlamayaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ben ısmarlardım yani o pozisyonda. mis gibi penne arabiatta yapıyodum be hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 anglia ruskin aradı beni telefonla dediler offerımızı kabul edecek misiniz, dedim ben dier okulları ı da düşünüyorum, burs ariorum dedim, işte bi kaç eksik dökümün var onları gönder burs için seni de consider ederiz dedi ok dedim sonra email adresimi veriyordum g_karakan emailım, ALTTAN TRE yi unuttum abi UNDER SCORE yerine, UNDER DASH dedim, kadın "underscore..." dedi ... sessizlik oldu, bence burs falan olmıcak :/ DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 toggie said: haftalık, iki kisilik odada tek kisinin fiyatı 80£ civarı. aylık 240£ civarı yapıyor. bu 60£'a kadar dusebilir de, 120£'a kadar cıkabilir de. eger ogrenci isen "zone 1-2 underground + tum zonelar otobus" biletin de haftalık 18£. ogrenci degilsen 25£ kusur. ayda 75-100£ arası yapıyor bu da. onun dısında publarda bira 2,5-4£ arası degisir. dısarıda yemekler turkiye'den cok farklı degil. ama eve yapacagın mutfak alısverisi turkiye'ye gore epey ucuz. yani gecinmek istiyosan evde bisiler yemen lazım, ya da restoranda calısıp en azından 1 ya da 2 ogununu oradan saglayacaksın :) ben oyle baya rahat etmistim. hatta bi hafta 180£ kazanıp iskocya'ya tatile bile gittim o parayla eahuea. bu arada bahsettigim kiralar zone 3 icin. zone 1-2 konusmanın manası yok zaten. oralardan kiralayacak kadar parası olan adam gecim masraflarını sormaz :) zone 3'ten 2'deki bir underground istasyonuna bus ile gidip, oradan trenle gidiyosunuz gideceginiz yere. oha süper teşekkürler bilgiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mortis said: anglia ruskin aradı beni telefonla dediler offerımızı kabul edecek misiniz, dedim ben dier okulları ı da düşünüyorum, burs ariorum dedim, işte bi kaç eksik dökümün var onları gönder burs için seni de consider ederiz dedi ok dedim sonra email adresimi veriyordum g_karakan emailım, ALTTAN TRE yi unuttum abi UNDER SCORE yerine, UNDER DASH dedim, kadın "underscore..." dedi ... sessizlik oldu, bence burs falan olmıcak :/ DAS HAHAHAHAHA uppercut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 çok mutsuzum ya Anglia Ruskin'e gidecem dayımın yanında kalıcam diye girdim bu işe, başvurdum kabul aldım. fakat gittim daha iyi unilere de başvurdum ordan da kabul aldım ve param yok abi. Aile ile oturup konuştum, hani east angliadır vs hem kalma hem okul parası karşılayamayız dediler açıkca. 13K pound okul bursu var sadece 2K pound düşürüo. Her türlü bi 15K TL daha pahalı oluyor kalması ile. Anglia Ruskin'i detaylı araştırdıkça iice moralim bozuluo, hiç iyi bi uni olarak gözükmüo gözümde, Birisi youtube a video koymuş kızın teki Managmenet msc yapan, anglia ruskinle ilgili işte böle böle eksikleri var okulun organizasyon sorunu var timetablelara uyulmuo tarzı, kızı okuldan uzaklaştırmışlar Altında böle bazı iyi yorumlar olsa da kötü yorumlar da var gitmeyin anglia ruskine die. harbiden daha ilk gün hiç referanslarım gitmeden çat die kabul ettiler beni. Ve yani iice soğudum okuldan. Ve oraya gidemessem hiç gidemeyebilirim ingiltereye bu kadar uğraşıp. Kafam baya karıştı. mutsuzluk ya :/ ne yapsam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Kotu haberler pes pese gelir derler ya. UKBA ogrenci vizelerinde fena bir degisime gidiyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar