Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Umarım sorun çıkarmazlar. Biraz sakat tabi ama yasal hakkı vize bitiş tarihinin son gününe kadar giriş yapabilir normalde. Yanında iletişim için telefon numaraları da olsun. Telefon haricinde bir kağıda yazsın. Senin adın soyadın Okudugun okul Cep telefon numaran Adresin hepsi elinde yazılı olarak bulunsun. Bir sorun çıkarsa da kağıdı gösterir anlaşamazlarsa arayıp sizle konuşurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 aynen öle yapıcaz işte, dayımın adresi vs benim numaram . uçak biletleri dönüşü de 12 olacak şekilde. Hepsi kağıtda elinde olacak. umarım bir sorun çıkmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sen kadina stres yaptirma ucus oncesi :) rahat olsun. genelde stresli gorunenlere daha cok soru soruyorlar. bir yandan boris az turist geliyor bi havaalani daha yapalim daha cok turist gelir diyor diger yandan Theresa May sinir kontrolunu daha sıkı yapmalıyız yaz aylarında rahatlattık garanti bir sürü terörist girmiştir ülkeye diyor. neyse sen o belgeler ile gelir ise dert etme sorun çıkarmamaları gerek. dönüş biletinin 12 olması iyi. 13 bile olurdu esasen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Tövbe yarabbim kadıncağıza yaşattıklarına bak ya. AL BU DA EVLAT BAK GÖR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 paticik toplaşması olursa bende katılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sainsbury's den işi kaptım en sonunda, Bu cumartesi eğitime gidiyorum ve night shift yani pazar ve pazartesi geceleri, akşam 9 dan sabah 7'e kadar, bu aralar saat 5-6 da zar zor yatağa gidin biri için ii olacak, bi de 20 saatlik çalışma hakkımı 2 günde çıkarmış olacağım o kbaımdan ii oldu. Nightshfit olduğu için de 8 pound civarı aliosun saatine TEK sorunu şu, TERM time iş bu, yani okullar kapanınca tatil olunca vs çağırmıolar seni, böle olunca da 3 ay çalış 1 ay tatil yap modunda geçecek xmas tatili, easter tatili vs derken. Ama neyse ben de tatilimi yaparım o dönemler Bir de, royal mail aradı 5 dakka önce, işte bu gece işe başlayabilir misiniz die, ya dedim az önce iş kabul ettim bi de 20 saat çalışabiliorum falna haftada, aa tebrik ederim falna dedi kadın güldü. Ama o iş de xmasa kadarmış, yanş bilemedim çalışabilir miyim aslında ya çakışmıo zamanları da sorun çıkardı herhalde çünkü ikisi de national insurance numberımı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Tebrikler. 20 saat üstü çalışırsın daha sonra tespit edip uyarı yapıyorlar. İki işten birisini bırakman lazım diyorlar. Tamam diyip bırakıyorsan sorun yok. Bırakmazsan bir uyarı daha yaparlar. 3. sünde sınır dışı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hiç o riske falan girmicem, zaten royal mail işi 1 aylık, o yüzden onları salladım, sainsburysde çalışırm işte 20 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Özel öğrenci ve tecil işimi hallettim Dyna sitene yazsana askerlik muhabbetinin nasıl halledildiğini öğrenciler için çünkü internette düzgün bilgi bulamiosun 1 ay sonrasına anca konsolosluktan randevu aldım gittim daha bu pazartesi sabah londra konsolosluğuna arkadaşla bi baktık burdan yapılmıo , eğitim müşavirliğine gideceksiniz dedi oraya gittik bombmoş böle 5 dakkada verdik evrakları çıktık. boşuna 1 ay beklemişiz randevu falan, almaya bile gerek yokmuş şunu açıkca sitene yaz abi insanlar arayınca bulsun ve sana allah razı olsun desinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 :) Evet yazacak neler var diye dusunurken iyi oldu hatirlattigin. Ekledim hemen Ingiltere'de askerlik tecili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ya bişi sorucam, benim tecilim ağustos 2013 sonuna kadar, o zamana kadar nası olsa tecilim var diye burda öğrenci olduğumu falan bildirmeye uğraşmayayım, dönünce zaten askeriyeyle bi ilişkim olacak tekrar diyorum. bi mahsuru olur mu bi bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kendi soruma kendim cevap vereyim de bi daha soracak olan olursa da benim gibi düdüklük yapmasın: Londra Eğitim Müşavirliği Özel öğrenci dosyası açtırmak zorunda mıyım? Eğer pasaportunuzu İngiltere'deyken uzatmanız gerekmiyorsa veya askerliğinizi İngiltere'deki öğrenim nedeniyle ertelemeniz gerekmiyorsa zorunlu değilsiniz. Bilindiği gibi pasaport uzatma işlemleri Türkiye'den kolayca yapılmaktadır ve pasaportunuzu Türkiye'den uzatmak için özel öğrencilik gerekli değildir. Yine de yabancı bir ülkede öğrenim gören vatandaşlarımızın o ülkede bir sorunla karşılaşmaları durumunda büyükelçiliğin kendilerine daha kolay yardımcı olabilmesi için müşavirliğimizde dosyalarının olması tavsiye edilir. Kaynak: http://www.meblem.org.uk/sikca_sorulan_sorular.php#a2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 sesu said: Ben 12-17 Aralık'ta Londoro'doyom! Görüşelim mi hep beraber?!^___^ bu genç görüşelim bık bık etti sonra sesi solugu cıkmadı eger geldi ise de yarın dönüyor. ben tatile girdim bulusma ayarlayalım Londra'da. Kimler geliyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 DynamicK said: sesu said: Ben 12-17 Aralık'ta Londoro'doyom! Görüşelim mi hep beraber?!^___^ bu genç görüşelim bık bık etti sonra sesi solugu cıkmadı eger geldi ise de yarın dönüyor. ben tatile girdim bulusma ayarlayalım Londra'da. Kimler geliyore? Ya, mezuniyetti, arkadaşlardı derken bir baktım hafta bitmiş. Şimdi geldim İstanbul'daki evime. Ama yazın yüksek ihtimalle orda olacağım ben zaten, bol bol görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hayatımın en bok dönemini yaşıyorum son 3 haftadır odamda, sadece paperlarla uğraşiorum, öğleden sonra kalk, cornflakes ye, pc başına otur arada yemek ye sonra sabaha kadar paperla ilgilen. sabaha karşı yat tekrar kalk bu şekilde gidio 2-3 günde bir bi dışarı çıkıom hava almaya. 3 ocakda teslim var ödevlerimin ondan sonra özgürüm ama hala bitmedi. cumartesi londraya geliorum akşam koko ya gidecem camden da yılbaşı için. sonra sabah tekrar dönüp son paperımı yazmaya çalışcam 2 günde. falan filan. inanılmaz sıkıldım. 3 ocak gelsin veriim kurtuliim, tekrar insan haline döniim istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ne sandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben sürekli sevişcez zannediodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hep seks hep seks nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mortis said: hayatımın en bok dönemini yaşıyorum son 3 haftadır odamda, sadece paperlarla uğraşiorum, öğleden sonra kalk, cornflakes ye, pc başına otur arada yemek ye sonra sabaha kadar paperla ilgilen. sabaha karşı yat tekrar kalk bu şekilde gidio 2-3 günde bir bi dışarı çıkıom hava almaya. 3 ocakda teslim var ödevlerimin ondan sonra özgürüm ama hala bitmedi. cumartesi londraya geliorum akşam koko ya gidecem camden da yılbaşı için. sonra sabah tekrar dönüp son paperımı yazmaya çalışcam 2 günde. falan filan. inanılmaz sıkıldım. 3 ocak gelsin veriim kurtuliim, tekrar insan haline döniim istiorum. Kurtulmanin serefine bana ev aramak ister misin ? adsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mortis said: ben sürekli sevişcez zannediodum fabric'e git ayak üstü sevişirsin 2-3 kızla. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Abi adı fabrika tarzı olan yerler dünyanın neredeyse her şehrinde var ve çok rezil oluyorlar yav, Londra'yı bilmiyorum da. Hayır, Stockholm'de vardı Fabriken diye inat ettiler süper yer diye ben hayatımda daha leş bir yer görmedim. Bir de Flex vardı Viyanada aynı düzeyde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 dün kokodaydım mekan baya iidi londrada yılbaşı eğlenceli oluomuş tube beleş , herkes metroda içio her bindiinde yeni bi tayfa ile tanıışıp muhabbet ediosun falan saçma sapan insanlar vs de var iidi baya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Londra fabricte calan djler yeter abi flexle falan ayni kategoride degiller zaten ama o les dedigin yerde bile baya saglam konserler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Of kötüymüş ama yarın bitiyo, ben de cumartesiden beri tatil modundayım 6 ocak ve 10 ocağa iki tane var. 6sındqkine başlamıştm yarısı bitti falan diğer yarısını yrın tüm gün 24 saat kütüphanede klıp bitirip ertesi günden 10 ocğa kadar da kütüphanede yaşayarak bitirmyi planlıyorum sonra da türkiye ye dönmek istiyorum bir hafta falan. Sheffield'ı da hiç sevmedim. içimi karartıyor, insnın hiçbirş ye yapaso gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar