Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 en manly spor starcrafttan dolayı başka spor yapmadigim için 2007 model reebok 4k buz patenini+ 2009 reebok 4k sticki satıyorum.paten 42.5 numara,sopa 19 http://www.prohockeylife.com/images/rbk_4k_skates_2007.jpg paten :250tl http://skatebiz.com.au/skate/components/com_virtuemart/shop_image/product/bf785698c1ba9786309dff8149c400ae.jpg stick:150tl beraber alirsaniz 350ye bırakıyorum.bir de yanında prezervatif(çilekli) veriyorum(scden başka spor yapmiyorum zira) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ne işe yarıyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 kayıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 hatta kavgada ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 şu sopadan evde bi tane bulunsun çok isterdim aslında ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 param olsa alırdım lan evin köşesine koyup kız gelince yae işte biz eskiden spor fln da yapardık taaaa bıraktım o işleri biliomusun... demek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bizim evin tam karşısına buz patani yapıyorlar şekil olur bunla gidince oraya çok kız düşerde... şimdi 300 çok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Masquerade said: kayıyon kayıyon http://www.magazinturkey.com/resimler/haber/1262689560.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 scorch said: param olsa alırdım lan evin köşesine koyup kız gelince yae işte biz eskiden spor fln da yapardık taaaa bıraktım o işleri biliomusun... demek icin. ben diyorum olmuyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Tyrannus said: scorch said: param olsa alırdım lan evin köşesine koyup kız gelince yae işte biz eskiden spor fln da yapardık taaaa bıraktım o işleri biliomusun... demek icin. ben diyorum olmuyo sdf hahahuauhau koptum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 güncel ya bence alınası yani.ben almıştım zamanında.alsanıza lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 starcraftta beni yenerseniz 300e bırakıyorum ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Adam 15 agustosta starcraft dedıkten sonra bugun hala starcraft dedıgıne gore cidden starcrafttan baska spor yapmamıs o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cidden sc yuzunden satiyosan yazik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Tyrannus said: scorch said: param olsa alırdım lan evin köşesine koyup kız gelince yae işte biz eskiden spor fln da yapardık taaaa bıraktım o işleri biliomusun... demek icin. ben diyorum olmuyo sdf kızın arkasına geçip sopayı tutmayı göstermen lazım ama.. tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 up bi spor yapın bir şey yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sen yaptında ne işe yaradı al işte oturdun sc2 nerdi oldun başımıza yetersiz. biz seni üniversitey sc2 oyna diyemi gönderdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bi malbuş vereyim sopaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 harbi sopa 30 lıra falan olsa alırdım,tam adam dovmelık,evde dursun belkı lazım olur dıye.hatta bagaja sıgarsa daha ıyı,lazım olunca bagajı acıp cıkartınca karsıdakı dumura ugrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 o sopayla adam dovemessin ya cok uzun adam dovmek icin uygun spor beyzbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sattın mı merak ettim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aquila said: cidden sc yuzunden satiyosan yazik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 zopa adam dövmede kullanışlı mı ? Beyzbol sopası yerine tavsiye eder misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yok ya beyzbol sopasından şaşma kırılıyo bunlar 3-5 kavga sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bizim burda en fazla buz şahin tepesinde oluyor oda 1 ay durmuyor siz nerde yaşıyorsunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar