THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 geri aldım hocam o zaman lafımı:) mustang ıyı arabadır ama turkıeyde almaya degmez olarak degıstıreyım o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi nolmuş burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bunun cevabını ancak serhat verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Adam öldü mü ya? Sadece ders vermek istemiştik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 rusya'ya gitmiş.. soyuz'la takas ediyormuş mustang'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi baslik COK iyi, ayrica suna yarildim ya asfsadfdsafsa dreagloth said: Bunun cevabını ancak serhat verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tamamda amerikada bütün arabalar türkiyeden ucuz. hani amerikada 20 bin burda 70 bin verilmez dersek hiç bir araba alamayız :) insanlar 40-50 bin dolara porş cayman alıyor orda burda ortalama 100 bin euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Sabitle abi bu konuyu, en yukarıda kalsın. Hatta başlığın yanına, parantez içinde, bir sonradan görmenin ibretlik hikayesi yazmalısın. paramecium said: Selam, Bir tanıdığın ablası 40 sene evvel gençken ayna karşısına geçip saçıyla ilgili sesli düşünürmüş: Toplasam mı, söplesem mi? Kendi o anı yaşıyormuş gibi hissettim: Silsem mi, kilitlesem mi? Olmadı, nazarlık mı olsa! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Tenekeadam said: Abi adamın mustangı satma gerekcelerinden biri, benzin parasının koyması. Aklıma şey geldi bu motor sitelerinde takip ediyorum. Adam gitmiş almış 4 silindir, 1000cc 170 beygir makina nerden baksan 35 bin tl sıfırı. Arabada ayarı ferraridir, lamborghinidir. Alan adam tamamen kendi kişisel zevki için binecekdir. Ordan biri çıkıyor bende alacağım abi kilometrede kaç kuruş yakıyor diye soruyor hehe. Yavrum diyesim geliyor, böyle bir alete binecek kadar maddi gücüne güveniyorsan artık benzinide kuruşuda sorma be. Ha soruyorsan demek ki o araç senin sikletin değil, artık benzini kuruşu sorma be yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 araçta 15ltye kadar makbuldur sarfiyat. asıl mtv önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 fistan, en ucuz birayı nerde satıyosunuz aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 oha sticky lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Red said: tamamda amerikada bütün arabalar türkiyeden ucuz. hani amerikada 20 bin burda 70 bin verilmez dersek hiç bir araba alamayız :) insanlar 40-50 bin dolara porş cayman alıyor orda burda ortalama 100 bin euro abi amerikada amerikan arabalari ama cok cok cok ucuz fark orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 artı arabaların ıcı copluk gıbı. hıcbırsey yok yanı...madem o vergı dılımınde araba alıyorsun barı arabanın standart fıyatının ıcınde kalıtelı ıscılık ve bır kac guzel elektronık aksam bulunsun. sırf benzın ıcen motora ve dıs gorunuse orantısız para oduyorsun. turkıyede aynı fıyata a5 alırsın...amerıkada aynı a5 ıle mustangın fıyatını karsılastırırsan daglar kadar fark cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 THARKAS said: artı arabaların ıcı copluk gıbı. hıcbırsey yok yanı...madem o vergı dılımınde araba alıyorsun barı arabanın standart fıyatının ıcınde kalıtelı ıscılık ve bır kac guzel elektronık aksam bulunsun. sırf benzın ıcen motora ve dıs gorunuse orantısız para oduyorsun. turkıyede aynı fıyata a5 alırsın...amerıkada aynı a5 ıle mustangın fıyatını karsılastırırsan daglar kadar fark cıkar. O kadar dogru ki su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 pis çapulculara ne die sormuş ki bu adam bmw mustang falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 shrink potionla bankaya at mustangi, sonra bin bmwye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Uzun zamandır Patinaj bölümünde bu kadar eğlenceli bir topic görmemiştim :> Görmüş oldum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi yemin ediyorum ultima'da bile mustangim olamadı :( bi kere kirin'im olmuştu onu da satın almıştım LORDUM 5k PLS LORDUM 5k PLS diye diye biriktirip almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Benim çok mustangim oldu muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 MUHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 MUHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 5k pls ne lan ne biçim bi dilenme yöntemi o? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 5k pls çok başarısız. Oyuna yeni başladım para lazım diyince bile millet 10-20 k veriyodu en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aquila said: fistan, en ucuz birayı nerde satıyosunuz aga? los amigos, del mundoya göre 50 kuruş daha ucuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar