Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 BabacumMostors said: maçı izlemedim yorumalrıo da okumadım ama maçın kader adamı aykut muydu şimdi? aykuta mı kaybettik? yoksa frovettimizde de mi tık yoktu? harrynin yorumlarını almayayım adam gibi birisi cevaplarsa sevinirim Bir pozisyon anlatayım :) Dakika 70 falandı sanırım, hucümdayız, doldurduk topu rakip kesti ortaya sahaya doğru açıldı top. Bizim orta saha ve defans bizim yarı sahaya 3 kişi dizilmiş arkasındada 2 kişi, bekliyor bizim sahada. Forvet hattı ile aralarındaki 25 metreye düştü top. Sivaslılar aldı. Bu bizim 3 salak ama öyle bir dizilmişki 1i bir kenarda öteki tam ortada öteki öteki çizgide, adam topu alıp 3nün arasında koştu ve geçti. o alanı koşup daraltmıyorsan o dönen topu almıyorsun hadi ulan tamam, bari adam gibi dizil üzerine gelen adam aranızdan geçemesin be mal herifler, yoksa ne halt yemeye orada duruyorsunuz diye ekran karşısında kendimi yırttım. :) Maç sonrasıda Haldun Üstünel yerine , bu sene transfer çalışmalarını hala bitirmemiş olan sayamayacağım tonla sıfatı hak eden Adnan sezgine sevgiler gönderdim. Haaa birde hala bu işleri bu salağa bırakan Adnan Polata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Red said: ufukta hata yapıcaktır illa ama genç kaleci tecrübe der alttan alnırı.ki ufuk gördüpüm kadarıyla yan toplarda falan kaplan gibi fırlıyor.boylu poslu cocuk ama aykutun hosgorulcek bir yanı kalmadı.her yan top tehlike her şut gol. adam kaç yaşına geldi kaç senedir bu takımda. pique puyol koysan göbeğe aykut yine salak salak yicektir.hani kale güven vermiyorki.defansın her hatası gol okuyor Ya şu maçta suçu kalede mi arıyorsunuz? Herife penaltı gibi şut çekme şansı verdiren defansa değil ? 6 pasın hemen dibinden kafa vurduran defansa değil ? bir tane topa basmayan orta sahaya değil? Her topu yana geriye oynayan Ayhana değil? Sahada gezinen Hakan Baltaya değil? Hani tamam Aykut ultra bir kaleci değilde, takım böyle oynasın Küme düşeriz ya :), hayatımda bu kadar rezil bir galatasatay seyretmedim ben. Acizler ordusuna dönmüşüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Cumartesi akşamı takımdaki çaresizlik,o agresiflikte belli oldu...Rijkaard'ın bir faule bu kadar tepki vermesi,herkesin gergin olması aslında beni düşündüren..Yoksa yenilip,yenilmemek sorun değil ancak takımın her oyuncusu,teknik kadro,müthiş bir gerilimde,işlerin iyi gitmediğinin farkında,öne bile geçse maçı koruyamacağının farkında gibi..Eskiden Galatasaray 2-0 geriden maçı rahat alırdı,şimdi elindekini korumayı dahi bilmiyor,çünkü birşey oynamıyor...Oyuna hükmedemiyor Galatasaray,en büyük sorun orada... Aykut vs bunlar bahane değiller,Galatasaray Fatih Terim döneminde ne kalecilerle şampiyon oldu,Taffarel gelmeden... Takımın oyuna hükmedip,belli dakikalarda domine edebilmesi lazım,Galatasaray gol de yese gol de atsa,hep oyundan kopuk,kimse ne yaptığının farkında değil gibi,karambol futbol oynuyoruz... Aynı akşam Beşiktaş,dün Fener çok güzel top oynadılar,oyuna hükmettiler,ayağa oynadılar,sağlı sollu bindirdiler,güya biz oynayacaktık ayağa bol paslı futbol... Karamsar olmak istemiyorum ama kaldığımız yerden devam ediyoruz,gram ilerleyemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Çabuk toparlanmak lazım, haftaya Bursa ondan sonra Eskişehir deplasmanı var. 3 haftada havlu bile atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Sotto said: Cumartesi akşamı takımdaki çaresizlik,o agresiflikte belli oldu...Rijkaard'ın bir faule bu kadar tepki vermesi,herkesin gergin olması aslında beni düşündüren..Yoksa yenilip,yenilmemek sorun değil ancak takımın her oyuncusu,teknik kadro,müthiş bir gerilimde,işlerin iyi gitmediğinin farkında,öne bile geçse maçı koruyamacağının farkında gibi..Eskiden Galatasaray 2-0 geriden maçı rahat alırdı,şimdi elindekini korumayı dahi bilmiyor,çünkü birşey oynamıyor...Oyuna hükmedemiyor Galatasaray,en büyük sorun orada... Aykut vs bunlar bahane değiller,Galatasaray Fatih Terim döneminde ne kalecilerle şampiyon oldu,Taffarel gelmeden... Takımın oyuna hükmedip,belli dakikalarda domine edebilmesi lazım,Galatasaray gol de yese gol de atsa,hep oyundan kopuk,kimse ne yaptığının farkında değil gibi,karambol futbol oynuyoruz... Çünkü oyuncu yok :/ yok yani yok. Şaka gibi ama Sarpa Barış Özbeğe bel bağladı bu takım. Hani hoca şunu oynatsa bu maç farklı olurdu diyebileceğin kaç adam var yedek kulübesinde ? Hocadaki sinirde bundan biliyor sahadakilerden cacık olmaz. O orta sahadan cacık olmaz. Ama yok işte, hala 3 yabancı alacaklar güya... lig başladı ama yok hala alacaklar. O adamlar uyum sağlayacak, halamın sakalları çıkacak amcam olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Adam yok doğru da,bu takım Inamoto,Carrusca,Conceçao,Saidou varken bu kadar kötü değildi... Nilep,eldeki kadroya göre hoca taktik belirler dediğinde katıldığımı belirtmiştim,Elano gelince bence takımın onun üzerinden şekillenmesi şart,onun bir an önce takıma kazandırılması lazım.. Ama şu anki durumda daha önce dediğimi yineliyorum...Arda 4-2-3-1'in ileri üçlüsünde ortada oynatılmalı,takımda ayağa top yapabilen tek adam o çünkü... Veya en kötü Emre Çolak'ı ortada oynatabilirdi,onu da yapmadı.. Ayhan gene o üçlünün en iyisi,bana biri Sarp'ın ne yaptığını hücumda araya 1-2 koşu yapmak dışında söylesin lütfen..Boş boş dolaşıyor sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 reykard said: Maç Sonu: Frank Rijkaard Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Spor Toto Süper Ligi ilk haftasında oynanan Sivasspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İlk dakikalarda maça çok iyi başladıklarını, özellikle ilk yarım saatte oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını söyleyen Frank Rijkaard, "Kazanma arzusu ile mücadele ettiğimiz maçı kolayca kaybettiğimiz için sinirlendim" dedi. İlk yarım saatten sonra belirli hataları olduğunu ve takımda durgunluk başladığını anlatan Rijkaard, ''Nitekim de biraz bize sinyaller verdi'' dedi. Fiziğe dayalı bir ikinci yarı gördüklerini anlatan Rijkaard, ''Sivasspor’un fizik gücü bizimkinden daha fazlaydı ve neticesinde biz fizik gücüne kaybettik'' diye konuştu. Gerek oyuncuların, gerekse kendisinin gergin olduğunun belirtilmesi ve Sivasspor ile geçen sezon oynanan maçta da Sivasspor yardımcı antrenörü Hayati Soydaş arasında gerginlik yaşandığının hatırlatılması üzerine Rijkaard, ''Maçı kazanmak istedik ve yenmek amacıyla geldiğimiz için neticede belirli şeylerden dolayı da biraz sinirlendim'' dedi. İyi başladıkları maçın son bölümünde düşüş yaşadıkları için stres yaşadığını ifade eden Rijkaard, kazanma arzusu ile mücadele ettikleri maçı kolayca kaybettikleri için sinirlendiğini söyledi. Frank Rijkaard, sezonunu yeni açıldığını ifade ederek, ''Biz daha çok çalışacağız. Sezon yeni açıldı, bugün mağlup olduk, ama daha çok çalışıp daha iyi yerlere gelmek amacımız'' dedi. daha bu adamdan medet uman var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Sotto said: Adam yok doğru da,bu takım Inamoto,Carrusca,Conceçao,Saidou varken bu kadar kötü değildi... Nilep,eldeki kadroya göre hoca taktik belirler dediğinde katıldığımı belirtmiştim,Elano gelince bence takımın onun üzerinden şekillenmesi şart,onun bir an önce takıma kazandırılması lazım.. Ama şu anki durumda daha önce dediğimi yineliyorum...Arda 4-2-3-1'in ileri üçlüsünde ortada oynatılmalı,takımda ayağa top yapabilen tek adam o çünkü... Veya en kötü Emre Çolak'ı ortada oynatabilirdi,onu da yapmadı.. Ayhan gene o üçlünün en iyisi,bana biri Sarp'ın ne yaptığını hücumda araya 1-2 koşu yapmak dışında söylesin lütfen..Boş boş dolaşıyor sadece... Inamoto,Carrusca,Conceçao,Saidou Bu adamlar Sarp Ayhan Barışa basar :D bilmem farkındamısın ? Conceçao > Ayhan Saidou > Barış Inamoto > Sarp :) Yani şuan farkına varılması gereken inamotolu kadrolar dediğimizden daha kötü bir kadromuz var. ileriye top atabilecek tek adam yok orta sahada. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 harrykewell said: reykard said: Maç Sonu: Frank Rijkaard Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Spor Toto Süper Ligi ilk haftasında oynanan Sivasspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İlk dakikalarda maça çok iyi başladıklarını, özellikle ilk yarım saatte oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını söyleyen Frank Rijkaard, "Kazanma arzusu ile mücadele ettiğimiz maçı kolayca kaybettiğimiz için sinirlendim" dedi. İlk yarım saatten sonra belirli hataları olduğunu ve takımda durgunluk başladığını anlatan Rijkaard, ''Nitekim de biraz bize sinyaller verdi'' dedi. Fiziğe dayalı bir ikinci yarı gördüklerini anlatan Rijkaard, ''Sivasspor’un fizik gücü bizimkinden daha fazlaydı ve neticesinde biz fizik gücüne kaybettik'' diye konuştu. Gerek oyuncuların, gerekse kendisinin gergin olduğunun belirtilmesi ve Sivasspor ile geçen sezon oynanan maçta da Sivasspor yardımcı antrenörü Hayati Soydaş arasında gerginlik yaşandığının hatırlatılması üzerine Rijkaard, ''Maçı kazanmak istedik ve yenmek amacıyla geldiğimiz için neticede belirli şeylerden dolayı da biraz sinirlendim'' dedi. İyi başladıkları maçın son bölümünde düşüş yaşadıkları için stres yaşadığını ifade eden Rijkaard, kazanma arzusu ile mücadele ettikleri maçı kolayca kaybettikleri için sinirlendiğini söyledi. Frank Rijkaard, sezonunu yeni açıldığını ifade ederek, ''Biz daha çok çalışacağız. Sezon yeni açıldı, bugün mağlup olduk, ama daha çok çalışıp daha iyi yerlere gelmek amacımız'' dedi. daha bu adamdan medet uman var mı ? Ne demesini bekliyorsun ? Elimdeki takım 5 para etmez demesini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Şu kadarını söyleyeyim;Inamoto hayatımda canlı izlediğim en kötü futbolcudur,net...Topa basıp,sonra topu havada arayan başka bir adam hayatımda görmedim ben..(ha birde koreli kaleci videosu vardı).. Conceçao'ya da az saydırmamıştık hatırlarsan,Saido tamam belki daha iyi olabilir evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Sotto said: Şu kadarını söyleyeyim;Inamoto hayatımda canlı izlediğim en kötü futbolcudur,net...Topa basıp,sonra topu havada arayan başka bir adam hayatımda görmedim ben..(ha birde koreli kaleci videosu vardı).. Conceçao'ya da az saydırmamıştık hatırlarsan,Saido tamam belki daha iyi olabilir evet... Evet zamanında bunlara saydırdık :) ama şuan elimizdekiler bunlardan kötü Topu basıp durduramayan bir adam mevcut mesela sarp. İnamoto en azından basabiliyordu topa. Conceçao'ya ileri doğru vurabiliyordu topa, Ayhan ileri oynamayı unutmuş yasaklamışlar herhalde. bir eski maçların görüntülerine bakın. Zamanının takımında kötü olarak sırıtan bu adamlar, şuanki takımda ilk 11 oynarlar ne yazık ki. Galatasarayın durumu bu kadar içler acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ben bu Ali Turanı halı saha maçında takımıma almam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Uğur Uçarı 3 kuruş için gönderip Sabriyi tek alternetif bırakırlarsa Ali turhana da katlanmamız gerekir. Bu sene para edebilecek kim varsa satıyoruz. Taktik bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 toki stadın koltuklarını ben yapmam siz yapın demiş onun parasını çıkartıyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Haftaya bursa maçı nerede? Bursada mı ? Ali Samiyende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 asy bu arada misimoviç geliyormuş http://ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=6&r=1&hid=76611 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Haftaya Samiyende bursa biz böyle oynarsak bizi yener :) Seyircide Samiyeni yıkar, futbolcularla takışır, ve bir sezon daha heba olur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bursa maçından önce avrupa ligi maçı yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yok o takımı bir şekilde geçeriz en kötü yenilsekde daha elenmiyoruz yıkılmaz daha stad :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ulan düştüğümüz duruma bak ya. Şu fikstüre bakıyorumda banko yeneriz diyeceğim en yakın maç Buca maçı. Sonra düşündüm o maçta berabere bitse çok da şaşırmam yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bursa bu sezon çok kötü patlayacak gibi geliyo bana, Sivas'ın geçen sene yaşadığı gibi düşebilir bi anda alt sıralara. Yalnız Sivas şu oyununu oynasın beşiktaşı feneri falan da çok terletir. Adamlar müthiş bi hücum hattı kurmuş, bayağı sağlam oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 http://www.milliyet.com.tr/sivas-ta-inanilmaz-diyaloglar/spor/sondakika/16.08.2010/1277123/default.htm?ref=facegs ne kadar dogru bilmiyorum ama hakemin tepkisine cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 öyle görünmesinin en büyük sebebi, orta sahanızın çok kötü olması. Yoksa sivas gayet ortalamanın az üzeri bir takım. Yeri gelmişken, mehmet nas bu ülkenin en underrated adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sivas kimseyi terletmez ya.bizim yenildiklerime millet 3-5 atıyor biz kötüyüz diye adamları övmeyelim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Tenekeadam said: öyle görünmesinin en büyük sebebi, orta sahanızın çok kötü olması. Yoksa sivas gayet ortalamanın az üzeri bir takım. Yeri gelmişken, mehmet nas bu ülkenin en underrated adamı. Ülkenin en underrated adamı bariz Musa Aydın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar