Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Sivasspor - Galatasaray 14.08.10 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rıdvan: iyi futbol iyi futbolcularla oynanır...

Koy forvete Battal - Baros ikilisini
Koy arkalarına Elano'yu
Arda solda, Kewel sağda

bak bakalim bu maçın skoru böyle mi oluyor. Ama sen tutupda ali turanlarla, emre çolaklarla oynamak zorunda kalırsan yada oynarsan, mustafa sarpın içeri kat etmesinden medet umarsan skor normal

karşındaki anadolu takımının bile senden daha güçlü hücum hattı olmuş Mehmet Nas - Mehmet Yılmaz - Ceyhun Eriş

varsa iyi futbolcun, iyi futbol oynarsın Rıdvana tamamen katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kadro olarak Galatasaray ezmeli zaten normalde. Şimdi bakınca hala tek ön liberolu oynayan bir çok kulüp var Avrupa'da. Herkes çift önliberolu defans ağırlıklı sistemlerle oynamıyor. Cana form tutarsa, ki fiziksel olarak hazır olunca tutacaktır, tek ön libero da oynar. Yada iyi defans almak lazım ama ben tek forveti yakıştıramıyorum Galatasaray'a. Hep çift forvetle başarılar almışız, Hakan-Arif, Necati-Ümit falan güzel ikililerdi mesela. Batdal-Baros da gayet iyi ikili olur. Rijkaard gitse de sistem konusunda inatçı olmayan, kadroya göre sistem kullanabilen esnek bir teknik direktör gelse güzel olacak bence
Sosyal ağlarda paylaş

E pek çok önemli maçta o kadroda arif yedekti ama hakan tek forvet arkasında serbest hagi vardı.

Tek forvet değil esasında işte, kanatların da forvet gibi oynaması lazım, ama şu anda çok boş oynuyorlar. Ne forvete yardım ediyorlar, ne 4-4-2 kanadı gibi orta sahaya, kendi başlarına takılıyorlar, 4-4-2 kanadının sırf ofans yükünü yapıyorlar ama fazlasını da değil.

Cana form tutsun bi ortasaha alalım, ileride de 3lü saldıran orta saha arda elano kewell ileride baros tek başıan yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

4-2-3-1 zaten esas düşünülen sistem de, olmuyor işte, hem çok sakat var, hem de orta saha yetersiz.

4-4-2'de ortasaha yükünü yine tek Cana çekecek, yanında sarpla ayhanla yapamıyor tek mi yapacak?

Bi tane düzgün defansif adam bulsak takım toparlanacak da du bakalım...

Cana neden ceksin elano ortada oynayacak yardım edecek. elano olmazsa. cana sarp koy. elano cek kenara ama ben yine ınat ediyorum elano ilk 11'de oynamalı bu takımda ortasahada veya oyun kurucu olarak takılmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Gs maçını tamamen, Eskişehir ve Beşiktaş maçlarını zap yaparak izledim. Skor olarak en "zaaa" Galatasaray olabilir ama Antep maçına da baktım biraz, resmen top falan oynanmaz 1 ay bu ligde, ne zeminler zemin ne havalar uygun.

Onun dışında Galatasaray'ın böyle bir ilk 11'i olamaz, resmen dün çıktığımız kadro güç olarak ligin ilk 5'ine giremez. Baros'un 90 dakika oynaması, Elano'nun kazanılması ve Batdal'dan bir şekilde verim alınması şart, bunların üstüne bu adam kim yeü diyenlere inat Cana'nın da form tutmasıyla şampiyonluk gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Rewendor said:

4-2-3-1 zaten esas düşünülen sistem de, olmuyor işte, hem çok sakat var, hem de orta saha yetersiz.

4-4-2'de ortasaha yükünü yine tek Cana çekecek, yanında sarpla ayhanla yapamıyor tek mi yapacak?

Bi tane düzgün defansif adam bulsak takım toparlanacak da du bakalım...

Cana neden ceksin elano ortada oynayacak yardım edecek. elano olmazsa. cana sarp koy. elano cek kenara ama ben yine ınat ediyorum elano ilk 11'de oynamalı bu takımda ortasahada veya oyun kurucu olarak takılmalı

e tamam oynayacak da Elano defansif bir adam değil, süper bi adam bence, ama defansif oynatmaya kalkınca nasıl elde patladığını geçen sene gördük. ofansif oynayınca ne yaptığını da WC2010da gördük, haliyle 4-4-2 oynarken cana geride defansif elano önde ofansif olacaklar, üstelik de daha geride yer alacak olan kanatlarda arda-kewell bayağı bir etkisini yitirecek
Sosyal ağlarda paylaş

ya gs kadrosu iyide orta saha baya kötü.ayhan-barış-sarp 3 lüsü çok kötü.ayhan gene tecrübesiyle kurtarıyor bazı maçlardada diğer 2 si çok kötüler.ladesma yada kallstörm ü alabilseydik şimdi bunları konuşuyor olmazdık.3 aydan fazla zaman geçti lig başladı hayla asıl yapmamız gereken bölgeye transfer yapamadık
Sosyal ağlarda paylaş

2010 yılında.. 20 bilmem kaç yaşındaki adam için yorgunlugu bahane etmeyin artık pls... cidden sacma kacıyor.. adamlar 3 günde bir mac yapıyor.. arda 2 ay yatti haftada 2 maci kaldıramıcak durumda mi ? gerci sadece arda diil bunun olayi bizm türk futbolculari kendine iyi bakmıyor we abuk subuk sakatlıklar bundan oluyor..ondan takımlar sakat yıgını.. kewell suan acık ara gs'nin en iyisi,arda katki sagliyor belli bir seviyede.. ama 2 kişi de bir yere kadar..
baroş geçen seneki sakatlıkdan sonra cok kötü döndu.. dün aldıgı tüm toplari kaptırdi we zarari oldu.. mehmet ilk 11 şansı bulsa daha werimli olur gs için...
Sosyal ağlarda paylaş

Baros sakatlıktan dönüp 3 90 dakika oynamadan 6 gol falan attı yalnız.

Dün oynayamamasının sebebi Galatasarayın o sırada hiçbir şey oynamaması, taktiksiz oynaması yani, ve Baros'un fizik olarak hazır olmamasıydı. Yoksa reis yargılar ilerleyen haftalarda yine bir sakatlık olmazsa, rahat olun :) ha tabi ona top giderse, bence bu orta sahayla top falan gitmez ona. Oyun kurucu Ayhan Akman. lol
Sosyal ağlarda paylaş

Elano koyulsun işte AMC'ye. Batdal oynamasını ben de istiyorum zaten, bol bol forma verilmeli. Hatta bana kalsa çift forvet oynayalım Batdal-Baros. Çok da kral olur fiziğiyle ezip asistçiliğini konuşturur Batdal. Baros zaten bitirici. Ama yook. İlla 4-3-3 Rijkaard'a sayı saymayı öğretirken 1-2-3-4-3-3 diyip bırakmışlar heralde
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Elano koyulsun işte AMC'ye. Batdal oynamasını ben de istiyorum zaten, bol bol forma verilmeli. Hatta bana kalsa çift forvet oynayalım Batdal-Baros. Çok da kral olur fiziğiyle ezip asistçiliğini konuşturur Batdal. Baros zaten bitirici. Ama yook. İlla 4-3-3 Rijkaard'a sayı saymayı öğretirken 1-2-3-4-3-3 diyip bırakmışlar heralde

Süper :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...