Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Stadyum: 4 EylülTarih / Saat: 14.08.2010 / 20.00Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Selçuk Kaya 4. Hakem: Mustafa ÖğretmenoğluHava Durumu: Sivas’ta havanın açık olması bekleniyor. Hava sıcaklığı maç günü en düşük 23, en yüksek ise 33 derece olacak. Sivas’ta nem oranı maç gününde %53 olarak tahmin ediliyor. Yayın: Lig TVKALECİLER Aykut Erçetin Ufuk CeylanDEFANS Ali Turan Lucas Neill Gökhan Zan Servet Çetin Hakan Balta Serkan KurtuluşORTA SAHA Lorik Cana Mustafa Sarp Barış Özbek Ayhan Akman Musa Çağıran Serdar Özkan Arda Turan Emre Çolak Harry KewellFORVET Mehmet Batdal Milan Baros Umarım kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 alt biter bence. 0-0 veya küçük bi ihtimalde olsa 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bana da alt gibi geliyor ama bakalım sonunda sıcak havada sivasa deplasmana gidiyoruz. bi de maç ortasında iftar olması kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 iftar molası verilecek mi maça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 İftar maçtan öncedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yahu sivasta öyle tabi ki bizim için arada olacak ondan bahsettim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 berabere biter. 0-0 yada 1-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 GS alır. Sivas geçen seneki halinde olmaya devam ederse bu sefer kurtulamazlar düşmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 forvet kewell bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ulan herif stoper bile oynadı bi ara. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Batdal oynasın ya, Sivas kasapları Kewell'ı üzer bu maçta, yok yere sakatlanmasın ilk maçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 geçen sene salak gibi puan kaptırmıstık klasik 1-0 öndeyken son dakika goluyle 1-1 olduydu ilk defa lig başlıcagı zaman böyle hiç bi beklentim hevesim yok.maçı izleyesim bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 iftardan 15 dakka sonra maç mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mal gibi maç günü oruç tutmamışlardır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 benim anlamadıgım niye böyle gerzek işler yapıyorlar beşiktaşla aynı anda koy işte maçı.ramazan ayındasın sıcaklar gece bile delirtiyor guti q7 üzülmesin diye 10 a vermişlr maçı.biz transfer yapamadık tabi :).ayhan mustafa sarp sıcakta oynasın ahha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nileppezdel said: Mal gibi maç günü oruç tutmamışlardır inşallah oruç tutanlara mal mı dedin sen? aha kavga. neden çıkmadı lan bu sene maç günü oruç kavgası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 performansınız düşüyo gençler. eskiden taşla sopayla birbirimize dalardık biz. apolitik olmuşunuz iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 niye belki ben ya da benim gibiler 2 maçı da izlemek istiyor. niye aynı saate koyup diğer maç kaçsınki. futbol olm bu zevk işi. tabi tuttuğun takımın maçını ayrı izlersin ama diğer takımların maçları da sırf futbol sevgisi için izlenir. zaten oldum olası aynı saate maç koyulmasından nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ahaha fede :D ya iş ahlakı denen bir şey var, sen o parayı alıyorsan hakkını vermen lazım ve maç günü oruç tutmamalısın yani. Allah'ın işini ahlaklıca hakkını vererek yapan insana 1 gün oruç tutmadı diye çok büyük günah yazacağını sanmıyorum, o kadar egoist olamaz bence :) neyse durup dururken tartışma olmasın millet orucunu tutsun, bizim topçular tutmaasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fede girdi araya. red sana gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fede said: iftardan 15 dakka sonra maç mı olur lansenin gene iyi bizim iftar maçın 15.dakikasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bizim de öyle. sivas için konuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben gidip iftar yapım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 şartlara bakınca aynı saatte olması daha mantıklı.ramazan ayı iftar vakti ve bu hayvani sıcaklarda saat 8e maç konmaz. bide naklen olacak ya maçlar.ztn hangi bi maça yetişicen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar