LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 gecko kolay gelsin kardes.. hayirli olsun..
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 gecko ben simdi kime liseli diyecegim ne yapacaz bizzzz
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oha çevrende üniversite okumamanı isteyen insanlar mı var ? nasıl bir çevre o.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 gecko said: vaniLLe said: gecko said: tekirdağ işte yok valla çekemem yaşadığım sıkıntı/insanların beklentisi beni o kadar çok baydı ki ilim çinde bile olsa giderim artik gözümde liseliden daha beter bi konumdasin gecko... idiot kategorisine aldim seni :( seninde çevrende üni okumanı istemeyen insanlar olsun sende bıkarsın tabi ki de, yine de kendi hedefime yogunlasirim, daha iyisi icin cabalarim ben. o kadar dayanmissin etrafindakilere 1 sene daha katlanirsin nolcak. 2 sene sonra dgs ile falan ugrasilmaz. ben olsam tekrar girerdim össye. sen bilirsin tab.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 gecko said: vaniLLe said: gecko said: tekirdağ işte yok valla çekemem yaşadığım sıkıntı/insanların beklentisi beni o kadar çok baydı ki ilim çinde bile olsa giderim artik gözümde liseliden daha beter bi konumdasin gecko... idiot kategorisine aldim seni :( seninde çevrende üni okumanı istemeyen insanlar olsun sende bıkarsın tahmin edeyim yakın akrabaların torbacılıkla meşguller?
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 7thBreath said: ruhun liseli. @2 bekleneni vermiş
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vaniLLe said: gecko said: vaniLLe said: gecko said: tekirdağ işte yok valla çekemem yaşadığım sıkıntı/insanların beklentisi beni o kadar çok baydı ki ilim çinde bile olsa giderim artik gözümde liseliden daha beter bi konumdasin gecko... idiot kategorisine aldim seni :( seninde çevrende üni okumanı istemeyen insanlar olsun sende bıkarsın tabi ki de, yine de kendi hedefime yogunlasirim, daha iyisi icin cabalarim ben. o kadar dayanmissin etrafindakilere 1 sene daha katlanirsin nolcak. 2 sene sonra dgs ile falan ugrasilmaz. ben olsam tekrar girerdim össye. sen bilirsin tab. kazanıpta gitmezse okul puanı yarıya düşüyor ama ondan sonra ki yıl için..
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Helal gecko. artık okul bitince çalıştığın otellerde bize indirim yaptırırsın.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ya sen nile bakma fazla idealist o dsf
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 komi olarak eminim ki otelde indirim yaptırıcak forsu olur :)
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Gilean said: ya sen nile bakma fazla idealist o dsf ^^ @wasty: bizde notunun yetmedigi bölüm icin senelerce bekliyosun. her sene 0,5 düsüyor diye hatirliyorum (düsmesi demek iyi bisi bu durumda) 7 sene tip sirasi beklemis adam taniyorum. daha yeni girdi kek. niye anlattim, cünkü hangi sistem daha iyi karar veremedim. hepsi boktan, o sonuca ulastim ama.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Komiler genelde liseliler oluyor. yüksek lisanlı liseliler en kötü barda çalışır. Red said: komi olarak eminim ki otelde indirim yaptırıcak forsu olur :)
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Hayallerinizin peşini bırakmayın gençler. Çevrenin canı cehenneme.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 90 ve sonrasi doganlar benim icin her zaman 17 ve liseli olarak kalicak.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Burdaki sistemde ne kadar çok puanın var o kadar iyi nilcim. okuldan maksimum 80 geliyor sanırım. 40a düşüyor yani baya büyük bi kayıp oda okul 1.si isen 80..
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Tenekeadam said: Komiler genelde liseliler oluyor. yüksek lisanlı liseliler en kötü barda çalışır. Red said: komi olarak eminim ki otelde indirim yaptırıcak forsu olur :) Yalnız yaptığınız pek bi terbiyesizce..
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 aquila said: 90 ve sonrasi doganlar benim icin her zaman 17 ve liseli olarak kalicak. 90 doğumluyum uni 4. sınıftayım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yaz okulundan ders almıştır
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mokoko said: aquila said: 90 ve sonrasi doganlar benim icin her zaman 17 ve liseli olarak kalicak. 90 doğumluyum uni 4. sınıftayım. ben senin yaşındayken lisedeydim lan sdf
Öne çıkan mesajlar