mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Farinal said: mokoko said: ışık üni'ye gelen var mı? kesin ortak bi sürü tanıdığımız vardır he ışıklı mümkün tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Farinal said: babacum gramer dersi veriyor lan dünya tersine dönmüş :D almanca müt ter bölüm alman dili edebiyatına girmemiş olmana sevindim buarada ehe ama mustafa acar müt. ter. bölümüe ders veriyor mu bilemiyorum da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birseysorucam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ben russian institute yi kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kayıtlar ne zaman baslıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Farinal said: babacum gramer dersi veriyor lan dünya tersine dönmüş :D almanca müt ter bölüm oooyh almanci kayniyodur bölüm, kolay gelsin =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yıldıza gelen yok mu hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 1.400 lise birincisi açıkca kalmıs aahaha toplamda 544 bin insancık açıkta kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Uludağ üniversitesi ve Bursa ile ilgili sorularınız olursa yardımcı olurum her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yıldız inşaata düşen varsa öm atsın yardımcı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Kardeşim Çapa Diş Hekimliği Fakültesine girdi, zaten ilk 4 tercihi çapa, cerrahpaşa (tr, ing), marmara tıplardı; ya tutarsa diye yazdıydık, 5.ye yerleşti :P Yalnız babam yine mutlu olmadı, benle başlayan "çocuğum meendiz olmadı" geleneğini kardeşim de sürdürdü. Meendiz evlat olamadık babama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vaniLLe said: Farinal said: babacum gramer dersi veriyor lan dünya tersine dönmüş :D almanca müt ter bölüm oooyh almanci kayniyodur bölüm, kolay gelsin =b sırf seninle daha iyi anlaşabilmek için girdim o bölüme nilcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 deadwoll said: Kardeşim Çapa Diş Hekimliği Fakültesine girdi, zaten ilk 4 tercihi çapa, cerrahpaşa (tr, ing), marmara tıplardı; ya tutarsa diye yazdıydık, 5.ye yerleşti :P Yalnız babam yine mutlu olmadı, benle başlayan "çocuğum meendiz olmadı" geleneğini kardeşim de sürdürdü. Meendiz evlat olamadık babama. abi benim babada bi makine mühendisi, bi de makine mühendisliği öğrencisi evlat var. Bi hayrımız yok adama, üzülmesin baban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Gel de anlat işte, babamın işi elektronikle ilgili, bana yıllarca elektronik meendizi olurdun, ihale alırdık itle kopukla uğraşmadan, seviyordun da zaten diye belki yeniden össye girerim düşüncesiyle gaz verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Hepinizi tebrik eder, üniversite hayatınızda esenlikler dilerim. Yeditepeye(özellikle mühendislik) gelen bahtsız insanlara da her türlü yardımda bulunurum. Kafanızda hazırlık atlayım mı? Hazırlık işe yarıyor mu? Hazırlığı atladım dersleri nasıl seçicem? Hangi hocadan hangi ders alınır? gibisinden sorular varsa bi mesaj atınız. Ben çektim başka patiler çekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 sabanci bilgisayar parali kazanmadim yani baba parasi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Eskişehir'i kazanan varsa, yurt falan kasmasın dönüyorum ben eylülde, gelir ekimde eve yerleşir emlakçı falan kasmadan. LCD, çamaşır, bulaşık mak. falan var, aklınızda bulunsun canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ege almanca mütercim-tercümanlık olmuş benim de. itü veya yıldızda yetenekten geçemezsem mıçtık. istemiyom lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 geçemezsin, çizmin kötü senin oktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ısparta süleyman demirel kazanan var ise yardımcı olabilirim yurt şehir vesaire soruları hakkında. zaten çok bişeyi yok ıspartanın, büyük bi şehirden geliyosanız gelince üzülceniz. ama 2 saat mesafede antalya var güzel ora sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Spoilerguy said: geçemezsin, çizmin kötü senin oktar çizmicem aga dinliycem tıklıycam konuşcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ha iyi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 soyle bi baktimda ieu elektronik goremedim, iyiki de goremedim zaten pek bitirme sansi yok o bolumu. baska ieu'ye gelen var mi pki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ieü ne oluyor bilmiyorum mesela ben dsfds. bu arada taban puanlar ne zaman açıklanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yok mu lan boğaziçine girine bu yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Öncelikle kazanan herkesi tebrik ediyorum. Bir sorum olacaktı. Bölümlerin taban puanları açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar