maxrep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Altrec Valley önceden 10 dk ya kadar en geç gelirdi. Şimdi saatlerce bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Yeni expansion öncesi klasik durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ally kasmak biraz sıkıntı yaratabilir. memento parayla çinli ally ordusu da kurabilir tabiki. "wow forum" said: After the failed attempts of to overtake Stranglethorn Vale, we have decided that you do not deserve to stay alive. After migrating to Frostmane we have understood that there are big PvE guilds trying to go for realm first level 85 achievements and since no one in cares anything about these achievements, we have decided to approach Cataclysm in a different way. has decided. You do not deserve to get the realm first 85 achivements. Enjoy having loads of Gladiator+ material players camping you... hours after hours. Have a fun time leveling to 85. Flexuzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Hey, bende ordayım, benide alın aranıza. LVL 5 Orc Shaman! hah. Nick: Lathso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ahah cok cingene o herifler yapisir birakmazlar MMyi ama simdiki aklim olsa ve vay ak olmamis olsa kesin ally acardim FMde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Adamlar foruma kill list koymaya başladılar. Epey ciddiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 iş güç sebebiyle casual oynayan bir oyuncuyum. NE warrior um var. Social olarak takılacağım bir guild arıyorum horde oynamak istemiyorum (bg sıraları) sizce frostmane de şansım nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 JAAN! Horde ol direk VAY AK'ya gel, sufi de artık bizde. Night elf warriorını da orç yaparsın delikanlı olur. Gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Orc shaman oynasın Jaan! Ooh waait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 nereyi farmlayacaklarını merak ettim 85leri durdurmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 valla iyi teklif biraz düşünmem lazım da deli gibin bg sırası beklemek istemiyorum. akşam zaten 3-5 saat oynayacam onun da 1 saati bg sırasında geçmesin diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 vay ak hangi server da idi :D uzun suredir her ally kestigimde vay ak diye bagirtiyorum mage ve hunter imi, size cok uygun oldugumu dusunuyorum :D edit : ilk sayfadaki mesajda varmis vayak nin evi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yeto kapasitemiz full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Yalnız bglerde az sıra bekliyim işte wgde pvp yapayım falan gibi hayallerin varsa VAY AK horde sana göre diil, bildiğin hiç bi wgyi kazanamıyoruz ve random için bile ortalama 8dk sıra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bu arada hicbir server da horde a pvp sirasinin ortalama 5 dk dan once geldigini bilmiyorum, ally lar instant ama horde lar degisken ortalama 5 dk dan fazla. exp de degisir mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bi bg sırasına satış mı yapıcan şimdi jaan? :( zaten makmük adamdan başka ne beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi efektif düşünüyorum :P daha karar vermedim nereye çufçuflayacam diye. ama horde oynarsam garanti gelirim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Topiği okumaya çok pis üşendim, olayım şu ki ben şu anda forstmane de sevgilim ile birlikte ally oynamaktayım. 3-4 yıldır arada bir horde oynuyordum VAY AK dede 79 Dk ve 70 hunter ım var. Herneyse bu sefer 2004 nostaljisi olsun diye ally tadına bakiyim biraz dedim. Fakat şu aralar biraz şüphelerdeyim, horde a gerimi dönsek yoksa ally devam mı etsek bilemiyorum. Neyse en temel sorum şu ki allyda VAY AK kadar seviyeli, kaliteli bir pati guildi var mı? sdgf. Yoksa acaba altlara gecmeden frostmane ally den kaçmalı mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sevgili CrayTotem arkadaşım; Öncelikle VAY AKE değil VAY AKA şeklinde okunuyor gült ismimiz. Lütfen telaffuzumuza dikkat edelim. Sonralıkla puglarda rastladığı türkleri yunanistan sizi savaşta yenmiş, pis kokuyosunuz ve çölde yaşayan araplarsınız gibi incelikli tartışmalara çekecek seviyede başka bir türk gültü olduğunu zannetmiyorum. Son olarak faction change yapan allylara kapımız her zaman açık. Doğru yolu bulmak için hiç bir zaman geç kalmış sayılmazsınız. Sevgilin de erkek olduğu sürece bizimle herhangi bir sorun yaşamazsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 keza VAY AK gültünde en uzun soluklu yaşan bağyan üye nildaltondu sonra o da kaçtı gitti o şimdi albüme "arşivim" diye karı kız resmi koymakla kalmıyor üstüne "bak bunun fena gideri var" ve türevi yorumlarıyla neşekaynağı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sevgi sebili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 mutluluk acuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Migrate etsem diyorum çok para beaa :( Tekrar kassam desem, cata gelio zaman yok .. Neyse en yakın tatilimde takılmalık bi dk açicim fırostmorn hortta, zaten şimdilik oynayan pek kişi yok gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turti_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Valla ben son 3 gündür akşamları en az 100 kişi sırada bekliyorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Enes'i gören oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar