Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frostmane de alliance olmak

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Ally kasmak biraz sıkıntı yaratabilir. memento parayla çinli ally ordusu da kurabilir tabiki.

"wow forum" said:

After the failed attempts of to overtake Stranglethorn Vale, we have decided that you do not deserve to stay alive.

After migrating to Frostmane we have understood that there are big PvE guilds trying to go for realm first level 85 achievements and since no one in cares anything about these achievements, we have decided to approach Cataclysm in a different way.

has decided. You do not deserve to get the realm first 85 achivements.

Enjoy having loads of Gladiator+ material players camping you... hours after hours.

Have a fun time leveling to 85.

Flexuzz
Sosyal ağlarda paylaş

Topiği okumaya çok pis üşendim, olayım şu ki ben şu anda forstmane de sevgilim ile birlikte ally oynamaktayım. 3-4 yıldır arada bir horde oynuyordum VAY AK dede 79 Dk ve 70 hunter ım var. Herneyse bu sefer 2004 nostaljisi olsun diye ally tadına bakiyim biraz dedim. Fakat şu aralar biraz şüphelerdeyim, horde a gerimi dönsek yoksa ally devam mı etsek bilemiyorum. Neyse en temel sorum şu ki allyda VAY AK kadar seviyeli, kaliteli bir pati guildi var mı? sdgf. Yoksa acaba altlara gecmeden frostmane ally den kaçmalı mıyız?
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili CrayTotem arkadaşım;

Öncelikle VAY AKE değil VAY AKA şeklinde okunuyor gült ismimiz. Lütfen telaffuzumuza dikkat edelim. Sonralıkla puglarda rastladığı türkleri yunanistan sizi savaşta yenmiş, pis kokuyosunuz ve çölde yaşayan araplarsınız gibi incelikli tartışmalara çekecek seviyede başka bir türk gültü olduğunu zannetmiyorum.

Son olarak faction change yapan allylara kapımız her zaman açık. Doğru yolu bulmak için hiç bir zaman geç kalmış sayılmazsınız. Sevgilin de erkek olduğu sürece bizimle herhangi bir sorun yaşamazsın ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...