unK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 NoS said: Bu oyunda Messi durmadan satılığa konuluyor mesela benim Atletico saveimde takımdan ayrılmak istedi kendileri param olsa alacaktım . 4 sezondur böyle bişi olmadı bende 4 sezondur da altın topu alıyor ayı
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 unK said: Rewendor said: Atila Turan'ı ne kadar paraya alıyorsunuz yaw? bana hiç satmıyolar da? 0 1.9 (4 taksit) ben böyle aldım :) Ben 1 + taksitle 3 teklif ettiğimde reddediyorlar.
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 crash dump veriyo oyun,nası düzeltecez bilen var mı=?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 fikstürüm harikaydı bu sezon. son 3 maçım : FB - TS - GS neyseki oraya bırakmadan şampiyon oldum. kadıköyde turu attık haha
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 RamsesII said: crash dump veriyo oyun,nası düzeltecez bilen var mı=? save dosyalarını masaüstüne falan cıkarıyordun bişeyler bişeyler. vardı çözümü ama tekrarlama ihtimali hep oluyo. başıma geldi ordan biliyorum. google la kesin bulursun birilerinin de başına gelmiştir
NoS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Atletico ile hiç bir başarım yok takım 10. sırada düşünün ama Guardiola giderse benim barçanın başına geçebileceği söyleniyor. Bazen saçmalıyor oyun Messi olayı ise mutsuz olup ayrılmak istiyor ancak yıllık 14 milyon euro olduğu için alamadım alsam zaten oyunu kapatacaktım
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 2. ligten takım almak isteyenlere İspanya'dan Valladolid'i öneriyorum hem sağlam oyuncuları var hem de maaşları çok düşük yani ekonomisi de sağlam.
mascio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 nottm forest da tavsiye edilir. eski şaşalı günlerine geri döndürdüm takımı.
Razu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 crewe alexandria ile oynuyorum şu aralar. ingiltere 4. liginde bir takım. free agenttan alabileceğim bütün fizikli adamları aldım ama 7 finishing 8 composure olan forvetlerle oynamak gerçekten çok zor. defansların kaleciden dönen her topu kornere atmasını saymıyorum bile
poopla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 geldi evet 300 mb . türkiye ligine extra bişey yok ama
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://www.footballmanager.com/index.php?p=patches burda 186mb diyor ama 15 aralık patchi için? 2 patch birden mi çıktı yoksa?
poopla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 steamde bende 300 yükledi ya anlamadm :S
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 GS'yle yeni oyun açtım patchle, fazla rahat gibi geldi. daha sezon başlamadı, mustafa sarp'ı yolladım, kadroya Eden Hazard, Onur Kıvrak ve Mangane'yi aldım. Para bitti şimdilik. Devre arasında para gelirse Atila Turan'ı önümüzdeki sezon da iyi gelir alırsam Ömer Toprak ve Nuri'yi almayı düşünüyorum. Nuri'ye para yetmedi Toprak gelmem dedi (yeni patch şeysi heralde, geçen oyunumda gelmişti)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 2. ligteki Valladolid'e iki dünya starını getirerek büyük bir başarıya imza attım, Pires ve Dida artık Pucelalılar!! Ayrıca Roma'dan solbek Antunes, Brezilya'dan forvet Adriano ve birçok önemli free agent isim de kadromuza dahil oldu, yeni sezonda fırtına gibi esiyoruz...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dediğin iki adamda +35 ahaha bende 4. sezonun devre arasında 32 lik hargreaves yerine 29 luk nigel de jong'u orta sahaya monte etmeye karar verdim. 30'luk Jadson'ı sattım. Valdivia'mı ne vardı şili'li onu aldım dünya paralara. Board'un de jong için bütçe açması ama ramires için açmaması garip geldi bana. Elimde olsa Ramires'i alırdım. Orta saham çok defansiif oldu ama olsun :) defour (Ensar) - de jong (ceyhun gürselam) - gökhan inler (necip)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 e 2. lig takımına 25 yaşında starı nasıl getireyim:) bizimkisi de içi geçmiş star işte
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 paran varsa güney amerika takımlarını kurcala. bende burnley ile başladım 3-4 kişi satıp para yaptım. Menez diye bir adam hatta, fena da değil
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 param yok, toplam maaş bütçem 6m avro zaten, ama kaliteli oyuncularım var satıp para yapıp free agenttan bikaç kalite isim aldım, Menez'e de bakayım.
Goering Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hamachi yerine http://www.remobo.com/ üzerinden oynamayı deneyen oldu mu? bir kaç kişi oynayanlar için soruyorum, yabancı forumlarda baya iyi falan demişler de güzelse denicem =)
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 geçen aldım bende başladım, bugün de kocaelispor'u aldım yeni oyun açtım :) Şimdilik kiralık olarak ali küçik'i bağladım, daha doğrusu Beşiktaş kabul etti sadece Onun dışında birkaç adam daha kovalıyorum. Var mı Free'lerde gelebilecek adam kaliteli tavsiye edilebilecek? Listeyi açtığım gibi karşıma bir ara BEşiktaş'ta da oynayan Amaral çıktı, verebileceğim son rakamın 50 euro üstünde istiyor diye alamadım ...
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Boşver sahada ağlardı zaten soğuktan
GEd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Türkiye Ligide bir yerden sonra bayıyor, ne kadar başarı alırsan al bazı oyuncular ilgilenmiyor senle.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 2011'de de mi öyle? 6-7 sezon oynadın mı yeni oyunda?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 DarKRideR said: Onun dışında birkaç adam daha kovalıyorum. Var mı Free'lerde gelebilecek adam kaliteli tavsiye edilebilecek? Son patche göre yazayım aklımda kalan, İspanya 2. lige İngiltere 3. lige gelen düzgün adamlar; Maresca - MC,DM Mingazzini - DM Yakubu - DR,DM Elshot - DR M.Ball - DL P.Wome - DL B.Mendy - DR R.Song - DC Dida - GK Carini - GK Denilson - AMC Sillah - AMR S.Van Gessel - DM C.Merino - MC D.Geary - DR,DL
Öne çıkan mesajlar