tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bu arada 45 dakika dayanabildim çıktım oyundan :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 :D ben çok sevdm, sabahlar olmasın
lamamama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ya beyler appcrash hatası alıyorum oyun açıldıktan hemen sonra, var mı çözümünü bilen?
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ya bi dakka bişey sorucam. transfer yapıyorum. 16 peşin veriyorum 40 milyon euro 48 ay öneriyorum. 40 milyon euro da 40 maça çıkınaca alıcak diye öneriyorum kabul ediliyo sözleşme imzalanıyo falan para yok diyor gelmiyor adam? 33 milyon euro para var şu anda transfer için açıkta bu ne iştir? para yok diye uyarı geliyo. bug mı söz konusu?
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Aslında öyle olması lazım zaten, gerçek hayatta adamlar gelir tahminlerine bakıp sana "hadi len" derler, onu yapmışlarsa fantastik transfercilere güzel kapak olmuş olcam, çok sevinirim onu getirmişlerse oyuna..
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 real madrid diyorum. dünya devi diyorum. bi transferden sırf forma satışıyla 100 milyon euro para kaldırıyolar diyorum KİME DİYORUM?
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Haa Real Madrid yazmamıştın ama :D
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 lan bu GS çıldırtıyor beni ÇILDIRTIYOR! 5. kez oyunu baştan açtım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Niye ya? Ben geleni geçeni dövüyorum ligde, avrupada da fena gitmiyoruz
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yahu bişeyler ters ya da ben çok kritik yanlışlar yapıyorum. takım 4-2-3-1 e alışamadı bi türlü.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 4 2 mc(ball winning-b2b) aml-amr (inside forward) amc(treq) st(poacher) böyle oynuyoruz, çok güzel gidiyo bekler de wing back bu arada
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ya yemin ediyorum aynı. alala yaaa edit: nilep bi team instructions ekranının ss ini alır mısın ya? nerde yanlış baya merak ediyorum şu an.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 fusbaldan anlamayan, 15 yıldır maç izlemeyen birisi bu FM serisinde nasıl oynamalıdır? örneğin geçen gün bursa-manchester maçı yapılmış sanırım şampiyonlar ligi hesabı. orda iki takım hangi oyuncu dizilimiyle sahaya çıktı, benzeri taktikleri oyuna da uyarlayabilir miyiz, ne kadar başarı elde ederiz vs.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 4 penaltı kazandık 3ü kaçtı ya.. 16 ve 15 atan adamların özellikleri de. Çok mu kaçıyo öyle bug mı var acaba yksa ben mi şanssızım? :D
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bone said: fusbaldan anlamayan, 15 yıldır maç izlemeyen birisi bu FM serisinde nasıl oynamalıdır? örneğin geçen gün bursa-manchester maçı yapılmış sanırım şampiyonlar ligi hesabı. orda iki takım hangi oyuncu dizilimiyle sahaya çıktı, benzeri taktikleri oyuna da uyarlayabilir miyiz, ne kadar başarı elde ederiz vs. Oyunu hakkını vererek oynayabilmek için ucundan biraz futbola tutunman lazım. Bir başla, zamanla zaten alışırsın. Zaten yeni versiyonda her oyuncu görevi için açıklama metinleri falan koydular, taktik oluşturma ekranını basitleştirdiler açıklamalı yaptılar falan. İlk 2-3 saat içinde pes etmezsen az çok oyuna alışmaya başlarsın.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oyuna şimdi bakıyorum da, database ayarı yok mu oyunda? small medium falan diye database seçemiyor muyuz? edit: tamam bi soraki penceredeymiş pardon.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Futbolu sevmeyen adamın bu oyundan keyif alması çok zor bence ya :/
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oyunu açtım, gs'yi setçim, biraz sağa sola bakınıp kurcaladım, sonra kadroyu aldım elime şöyle bi baktım, "oyyyhh" diyip save edip kapattım oyunu. Bu kadar bıktırmış beni bu takım bu sene :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Valla ben çok mutluyum takımdan. 2 adam kiraladım, ilerde param olunca alacağım inşallah opsiyonları var, güzel güzel oynuyor takım. Fener tek beraberlik dışında puan kaybetmedi imba gidiyorlar gerçi hala 2.yim ama averajım daha yüksek 2 beraberlik var kalan maçlar hep 4-5 falan atıyorum :D
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Neil'ın markingini 12 yapmışlar ona çok kızdım. Misi'nin de fizik yerlerde sürünüyor onu da yollayacam heralde. Sezon sonu Misi-Neil-Pino-Insua (malum, kiralık) yı yollayıp 4 sağlam adam almak lazım, kaleci defans bek orta saha olarak.
unK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hassle opponent açıkken artık eskisine göre 2 kat daha fazla kart görüyor olmam sinir etti..
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hakemler taviz vermiyo diye ağlamayalım :P ben o kapalıyken, stay on feet demişken, tackling cautious'ken bile baya kart görüyorum. Ben ne yapayım?
unK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 uefa 2.turda maccabi tel aviv çıktı ali samiyen de 3-0 yeniyorlardı 4-4 bitti sonra da evlerinde 2-0 öne geçtiler 3-2 yendim, ve turu vermedim.. biraz garip mi ne?
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bi kere sabri çok kırmızı yiyor. 3-4 maçta bir kırmızısı var adamın=S
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 O takıma karşı 3-0 geriye düşmen de garip zaten baştan gariplikle lanetlenmiş o tur :D bende sabri hiç görmedi de barış hayvanı çift dalarak yiyo paso
Öne çıkan mesajlar