NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://thechive.com/2010/08/10/girl-quits-her-job-on-dry-erase-board-emails-entire-office-33-photos/ Hatun cok basarili oyuncu yalniz, mimiklere gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Kameramı kaybettim versiyonu daha başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kız iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 said: HPOA Jenny Was a Fake! Yesterday, we fell in love with “Jenny,” a young woman who quit her job through a series of amusing whiteboard messages. Alas, this one was too good to be true. “Jenny” is really Elyse Porterfield, an aspiring actress from Glendale, California. The prank was created by brothers John and Leo Resig for their humor site, theCHIVE.com. Peter Kafka from AllThingsD grew suspicious of the story yesterday and did some digging. Porterfield has also tweeted confirmation of her role in the stunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://img826.imageshack.us/img826/3267/hopabama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 gitme diyesi geliyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 gerçekten işten ayrılıyorsa arkadaşlar arasında böyle geyik çevirme olayları oluyor, mesela kız aslında şehir değişikliği yüzünden işten ayrılıyor, ama "bana çok kötü muamele ettiniz o yüzden istifa ediyorum" gibi geyikler yapıyor. gerçi tamamiyle fake ise durum daha da feci. "aktör"lerin böyle kolpalamalar yapması çok baydı. viral reklamlar var mesela onlardan hiç bir farkı yok. %80-90 kişi "aa bu gerçek yav çok ayıp etmişler kıza" diyerek bakıyor resimlere çünkü. ha kız çok iyiymiş o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Kız güzelleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu arada twitter'ı da varmış kızın... http://thechive.com/2010/08/10/girl-quits-her-job-on-dry-erase-board-emails-entire-office-33-photos/ bu linkte şöyle yazmışlar: said: We received the following photos last night from a person who works with this girl. Her name is Jenny (not confirmed) - we're working our contact for Jenny's last name. Yesterday morning, Jenny quit her job with a (flash)bang by emailing these photos to the entire office, about 20 employees we're told. Awesome doesn't begin to describe this office heroine. Check back as we will be updating if we get more details. UPDATE: WE have made contact with Jenny and will be posting a follow-up story tomorrow morning with more information. http://twitter.com/officialelyse twitterında ise kız şunu yazmış: said: Yes, I am Jenny (the dry erase board HPOA) :) Thanks to the creative and amazing duo John and Leo Resig at theCHIVE.com. 1 nisan değil kimi keklemeye çalışıyorlar ki... ha anladım, maksat insanları kekleyip meşhur olmak. ismi olsun ortamda, reklam şirketleri nasıl viral reklama abandıysa, internet siteleri ve aktörler de insanları kandırarak meşhur oluyor. anladığım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kız güzelleşmiş meğerki,ben başkası diye bakıyodum kıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 başarılı istila diye okudum.en son biri atlayacak üstüne diye bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 çok tatlı bir kızmış edit: çok da değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Rasmon said: gitme diyesi geliyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Farinal said: Rasmon said: gitme diyesi geliyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Boyle kollarimi acaydimda, gitme diyeydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Yaratıcı bir çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://thechive.com/2010/08/11/a-word-from-jenny-16-photos/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 soğudum. ben onu halktan biri olduğu için o kadar güzel bulmuştum. Şimdi; gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 YAZIKLAR OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yav said: çok tatlı bir kızmış edit: çok da değilmiş sevgilin postlarını mı takip ediyor hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sıktı bu viral muhabbetleri ya. kız angelina jolie'e benziyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 http://i.imgur.com/gEJbh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ahahahahhaHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 GÖZÜMÜ O MİNİ KOT ŞORTTAN ALAMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar