mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yok ben maçı izlemedim bile. hakeme laf ettiğim yokta bizim yendiğimiz maçlarda harrybaşgana gore hep hakemler hatalı ama biz kaybedince hakemler hep süper. onu vurgulamak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 onu ignoreladigim icin anlayamadim, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kuddusi emreyi atAmayarak nasıl bir hakem olduğunu yeniden gösterdi. Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi bu kırmızılıkmı ki http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=78014 bende sarı veririm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o harekete kırmızı kart veren hakemi asarlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kimse bişey diyemez kırmızı verse idi ama kırmızıda verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nası diyemez? topa vuruyor pozisyonda, adama yumruk atmıyor. top çarpması ile adam da sakatlayamayacağına göre, veremezsin kırmızı. Ha allah korusun belki beşiktaşlı olsam sizin gibi düşünebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Kırmızı da o, haftaya derbi olunca çıkmıyor o kartlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Holy said: nası diyemez? topa vuruyor pozisyonda, adama yumruk atmıyor. top çarpması ile adam da sakatlayamayacağına göre, veremezsin kırmızı. Ha allah korusun belki beşiktaşlı olsam sizin gibi düşünebilirdim. Bu mantıkla yerde yatan adamın üzerine işesem yine sarı kart almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Holy said: nası diyemez? topa vuruyor pozisyonda, adama yumruk atmıyor. top çarpması ile adam da sakatlayamayacağına göre, veremezsin kırmızı. Ha allah korusun belki beşiktaşlı olsam sizin gibi düşünebilirdim. ha yumruk atmışın ha topu ne fark eder top bile daha şiddetli gider belki yumruktan :) ama nediyorum sarı normal diyorum kırmızı versede kimse bişey diyemezdi diyorum tekrarladım düşüncemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sarı da kırmızıda verilebilir adam mühim olan emrenin insan olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Dennis said: Holy said: nası diyemez? topa vuruyor pozisyonda, adama yumruk atmıyor. top çarpması ile adam da sakatlayamayacağına göre, veremezsin kırmızı. Ha allah korusun belki beşiktaşlı olsam sizin gibi düşünebilirdim. Bu mantıkla yerde yatan adamın üzerine işesem yine sarı kart almam lazım.hayır orada belirtmek istediğim şey adamı sakatlamaya yönelik hareketlerin direk kırmızı kart olduğu, bu hareketin de öyle bir hareket olmadığı. ama insanların üzerine işemek sende ayrı bir zevk yaratıyorsa yapabilirsin tabi buna bir şey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 oldun said: sarı da kırmızıda verilebilir adam mühim olan emrenin insan olmamasıemre zaten çirkin oynuyor bu oyunu. burada emreyi değil hareketi konuşuyoruz. aynı hareketi alex de yapsa sarı kart, kuddusi kendi vursa da sarı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 alex yapmaz öle sey taaam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Nasıl kırmızı değil? Sportmenlik dışı hareket. Yumruk atmaktan ne farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bencede kırmızı, o top krampon yerine yüze gelseydi yumruk kadar etkili olabilirdi. Ama tabi kurallarda bunla ilgili yazıyı görmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 düdükten sonra topa vurmak 1 sarı kart topu rakibe nışanlayarak rakibi tahrik etmek 1 sarı kart rakibi sakatlamaya yönelik hareket 1 sarı kart emre belezoğlu olmak 1 sarı kart toplamda 4 sarı kart olması gereken pozisyon ciddi bir sezon sonu indirimle 1 sarı ile geçiştirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Holy said: Dennis said: Holy said: nası diyemez? topa vuruyor pozisyonda, adama yumruk atmıyor. top çarpması ile adam da sakatlayamayacağına göre, veremezsin kırmızı. Ha allah korusun belki beşiktaşlı olsam sizin gibi düşünebilirdim. Bu mantıkla yerde yatan adamın üzerine işesem yine sarı kart almam lazım.hayır orada belirtmek istediğim şey adamı sakatlamaya yönelik hareketlerin direk kırmızı kart olduğu, bu hareketin de öyle bir hareket olmadığı. ama insanların üzerine işemek sende ayrı bir zevk yaratıyorsa yapabilirsin tabi buna bir şey diyemem.valla tükürmek direk kırmızı kart, baya etkili bişi olsa gerek kavga falan çıkarsa tüküriyim bi sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Holy said: nası diyemez? topa vuruyor pozisyonda, adama yumruk atmıyor. top çarpması ile adam da sakatlayamayacağına göre, veremezsin kırmızı. Ha allah korusun belki beşiktaşlı olsam sizin gibi düşünebilirdim. dün bir pozisyonda top genç okana çarptı ve çocuk yerden kalkamadı, nefesi kesildi iyi nışan alınan bir top sakatlamadan çok daha fazlasını yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 pozisyon hiç tartışmasız kırmızı kartlık, hiçbir açıklaması yok yani savunmak için. Bu arada hareketin illa sakatlamaya yönelik olması gerekmiyor. Rakibe tükür, yine kırmızı, hakeme küfret, yine kırmızı. Ha sakatlamaya yönelik olsa da, zamanında milli maçta Hami'nin 230 km/s (nasıl bir hayvanlıksa) hızla çektiği şutu göğsüne çarpan barajdakie elemanın 4 kaburgasının kırıldığını da hatırlatalım, ama tabii bu önemsiz, önemli olan hareketin sakatlığa yönelik olsa da olmasa da kırmızılık olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Fenerliler kendi oyuncularını seyrede seyrede iyice körelmişler, kuyu kazmak sarı kart, yerde yatan adamı düdükten sonra zımbalamak sarı kart, oh be ne ala valla. Kemik kırmak, bacağını eline vermek felanda sarı kart olsun barede her fener maçından sonra rakipler 3-4 sakat versin. Siz yukarıdaki videoya hala bu neki anca sarı kart diyebiliyorsanız helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yauv tamam bencede kırmızı ama su pozisyonda kırmızı verecek hakem tl yok bence rage girmenin anlamı yok normaldır emreylede yenreiz insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Hakemler açıklandı! Süper Lig'de haftanın hakemleri belli oldu. MHK'dan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak derbi mücadelesini Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Süleyman Abay. Diğer maçlarda ise şu hakemler görev yapacak. Cuma Trabzonspor-Manisaspor: M.K. Abitoğlu Cumartesi M.P. Antalyaspor-Kayserispor: Fırat Aydınus Sivasspor-Eskişehirspor: Bünyamin Gezer Ankaragücü-Kasımpaşa: Tolga Özkalfa Bucaspor-Galatasaray: Halis Özkahya Pazar Fenerbahçe-Beşiktaş: Cüneyt Çakır Karabük-Gençlerbirliği: Suat Arslanboğa İBB-Konyaspor: Abdullah Yılmaz Pazartesi Gaziantepspor-Bursaspor: Deniz Çoban Maç fener açısından çok kritik Cüneyt Çakır herşeyi yapabilecek bir hakem bekleyip, izleyip, görüp, yorumlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 cüneyt çakırın herşeyi yapabilecek kapasitede bir hakem olduğunu maçtan önce söylemiştik fakat bu sefer o kadar kafası karıştı ki ne yaptığını kendi dahi anlamadı hele ilk yarının sonlarına doğru önce deli ibrama yapılan faulü, ardından kerejmaya yapılan faulü vermeyip, arkasından topa dalan kerejmaya ve ona itiraza gelen deli ibrama gösterdiği sklandal 2 sarı kartı nasıl izah eder çok merak ediyorum bu kadar kontrolü kaybetmesinin tek sebebi maçın henüz başından itibaren topa sert oynayan beşiktaşlı futbolcuları her pozisyonda hakemin kucağına atan fenerli topçulara karşı gösterdiği hoşgörüdür hakem üçlüsü bu hoşgörüyü öyle bir zirveye taşımıştır ki bir pozisyonun ardından kendisine dönüp Abi Kaçırdın Çocuğu diye sitemde bulunan kaleci volkanı bile atmamak için görmemizlikten gelmiştir. Hele ki 90+1 de ve 90+2 de tehlikeli sayılabilecek noktalarda fener lehine verdiği serbest vuruşlar ve bunlara müteakip 90+3 de beşiktaş lehine verdiği faul o kadar uyduruk ve alakasızdı ki anlatacak kelime bulamıyorum sanırım bu maçı bir uefa gözlemcisi seyrettiyse cüneyt çakırdın bir daha avrupa arenasında değil maç yönetmesini maç seyretmesini bile sakıncalı bulacaktır bunun dışında orelyonun korner atışında volkana girişi % 100 bir sarı kart olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 dabidabidabidabifenerbahceyikoruduhakemdabidabidabidabidabi hebele said: Derbilerde takımlar kadar hakemler de mercek altına alınır. Cüneyt Çakır, tartışmasız bu zorlu maça atanacak tek isimdi. Karşılaşmanın başında kart göstereceği pozisyonlarda oyuncuları uyarma tercihinde bulununca kontrolü kaybetti. Müsabakada her zaman ki rahat tavırları yoktu. Aksine çok tedirgin bir maç yönetti. Zapo’nun arkadan Niang’a yaptığı kontrolsüz hareket net sarı kartı da gerektiriyordu. Sadece uyarınca Fenerbahçeli oyuncular sinirlendi. Kale alanı içine ortalanan topa yetişme şansı zor olan Aurelio, ayağını kaldırarak Volkan’ın göğsüne vurdu. Sarı kart kesindi, yoruma göre kırmızı da çıkarılabilirdi. Ancak Çakır uyarı bile yapmadı. Emre, Guti ile girdiği ikili mücadelede verilen faul kararına aşırı sinirlenerek el-kol hareketleri ile itiraz etti. Buna da kart göstermesi gerekirdi. Yardımcı hakem Tarık Ongun, Niang’a hatalı ofsayt bayrağı kaldırdı. Top Zapo’nun ayağından gelmişti. Düdükten sonra topa vurduğu gerekçesi ile Bilica’ya çıkardığı sarı kartta haklıydı. Fenerbahçe’nin attığı golde Hakan Arıkan’ı yapılan herhangi bir müdahale yoktu. Hakan kontrolsüz çıkınca dengesini kaybetti. Gol nizamiydi. Emre’nin, İbrahim Üzülmez’e yaptığı faulü vermeyince pozisyonun devamında Üzülmez, Emre’yi arkadan çekti. Sadece faul verdi. Quaresma’ya yerden kayarak yaptığı faulde gösterdiği sarı kart ile bu pozisyona itiraz eden Beşiktaş oyuncularından İbrahim Üzülmez’e çıkardığı kartta haklıydı. İkinci yarıda, ilk devredeki gerginlik yoktu. Quaresma’ya arka arkaya yaptığı faullerden sonra Selçuk’a çıkardığı sarı kart doğruydu. Çakır, deneyimine rağmen oyuncuların birbirlerine ve hakemlere karşı olan agresif tavırlarını önlemekte çok zorlandı. Bu da maç planını doğru yapmamasından kaynaklandı. Ceza alanına giren Bobo’ya, Volkan’ın ayağı ile yaptığı kontrolsüz harekete verdiği penaltı ve sarı kart doğruydu. Topun yönü, savunma oyuncularının konumu gereği bariz gol şansı yoktu. UEFA’da önemli maçlarda görev alan Çakır, faul ve kart uygulamalarındaki tutarsız kararları, otoritesini kabul ettirememesi ile zorlu karşılaşmadaki genel yönetiminde başarısızdı. Müsabakanın berabere bitmesi daha fazla tartışılmasını engelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar