Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 / 2011 sezonu hakemler & hataları

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

versin abi nolcak. bende ondan bahsediorm işte. eğer stresli pozisyonlarda onu yapabilcek cesarete ve tekniğe sahipse risk alsın yapsın yani adam. etrafında pres yokken ha ayakla vermişsin ha kafayla ztn bi farkı yok.

edit: peki yanında takım arkadaşının sana doğru topu kaldırıp kaleye kafayla gondermende mi yasak?
Sosyal ağlarda paylaş

23 Ağustos Pazartesi

21.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Bünyamin Gezer

her ne kadar sahada futbol kurallarını uygulamaya çalışsa da içindeki fener aşkı bir başka

hemen her pozisyondaki takdir hakkını fenerden yana kullandı, özellikle böyle ballı kaymaklı noktalardaki serbest vuruş-en direkt vuruş imkanlarını hiç kaçırmadı

sert ve külhanbeyli tavırlarıyla sürekli futbolcuları sindirmeye çalıştı

fakat anlamadığım bir şey var, elinle sarı kart istersen sarı kartı görüyorsun, ağzınla " kart versene hocaaaaaaa " diye höykürürsen hiçbirşey olmuyor

bu bana biraz tuhaf geliyor

yardımcı hakemleri de bir kaç kritik ofsayt kaldırdı, bir kaç tane de kaldırmadı

sanırım trabzonun maçı kazanmış olmasından dolayı hakem hemen herkes tarafından başarılı bulundu
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

kuralın saçma olması ihlal edildiği gerçeğini değiştirmez.

ts - fb maçında hakem hatası olmaması beni sevindirdi...

e yuh. ts'ye verilen penaltı neydi?? yada niang'ın çekilmesine verilmeyen. hani 2.si verilmesede cok bişi diyememde ts'ye verilen penaltı sırf kaçtı diye laf edilmiyo resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Niang'ın çekilmesine ben de olsam vermezdim, öyle çok bariz bir şey yok orada. Ama TS'ninki harbi beleş penaltıymış. Kaçtı gerçi de, yine de haksız olduğunu değiştirmiyor.

Markus Merk biraz sıkıyo gibi geliyo bana Volkan Şen'e de sarı vermezdim orada doğru yaptı hakem demişti :P

Toroğlu çok hakem eleştirince adamı kovdular şimdi bu adam hakemlerin suyuna gidiyo o yüzden biraz gibi geliyo bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten hakemlerin suyundan gitmesi normal olanı zaten...Volkan Şen'in pozisyonuna spesifik bir yorum yapmayacağım ama beni en çok sevindiren,bütün ülkenin Erman'ın ağzından ne çıkacak diye beklemesiydi o da haliyle abarttıkça abartıyordu,en ufak hataları bile...Şimdi gayet iyi Merk amcamla,en azından biliyorsun adamın polemiğe girmeye derdi yok..Soyadı Merk bi kere:)...
Sosyal ağlarda paylaş

İşte haftanın hakemleri!

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 3. haftada görevli hakemler şunlar:

27 Ağustos Cuma:

20.00 Ankaragücü-Kayserispor: Süleyman Abay
21.00 Gaziantepspor-Konyaspor: Barış Şimşek

28 Ağustos Cumartesi:

20.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa: Bülent Yıldırım
21.00 Sivasspor-Bursaspor: Cüneyt Çakır
22.00 Bucaspor-Gençlerbirliği: Aytekin Durmaz

29 Ağustos Pazar:

20.00 Kardemir Karabükspor-Beşiktaş: Tolga Özkalfa
20.00 Fenerbahçe-Manisaspor: Halis Özkahya
22.00 Eskişehirspor-Galatasaray: Kuddusi Müftüoğlu

30 Ağustos Pazartesi:

21.00 Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor: Hüseyin Göçek
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

23 Ağustos Pazartesi

21.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Bünyamin Gezer

her ne kadar sahada futbol kurallarını uygulamaya çalışsa da içindeki fener aşkı bir başka

hemen her pozisyondaki takdir hakkını fenerden yana kullandı, özellikle böyle ballı kaymaklı noktalardaki serbest vuruş-en direkt vuruş imkanlarını hiç kaçırmadı

sert ve külhanbeyli tavırlarıyla sürekli futbolcuları sindirmeye çalıştı

fakat anlamadığım bir şey var, elinle sarı kart istersen sarı kartı görüyorsun, ağzınla " kart versene hocaaaaaaa " diye höykürürsen hiçbirşey olmuyor

bu bana biraz tuhaf geliyor

yardımcı hakemleri de bir kaç kritik ofsayt kaldırdı, bir kaç tane de kaldırmadı

sanırım trabzonun maçı kazanmış olmasından dolayı hakem hemen herkes tarafından başarılı bulundu

fener aşkı filan demişsin ama olmayan penaltı verdi. ya o gol olsaydı?

çok saçma yani hakem hatalarını didiklemek filan. çok karşıyım bu topic'e..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Maçlarda görev alacak hakemler şöyle:

10 Eylül Cuma

20.00 Bursaspor - Eskişehirspor: Fırat Aydınus

11 Eylül Cumartesi

19.00 Kayserispor - Fenerbahçe: Kuddusi Müftüoğlu
19:00 Konyaspor - Bucaspor: Serkan Çınar
21.30 Beşiktaş - Ankaragücü: Mustafa Kamil Abitoğlu
21.30 Manisaspor - Medical Park Antalyaspor: Süleyman Abay

13 Eylül Pazartesi

19.00 Kasımpaşa – K.Karabükspor: Hüseyin Sabancı