aente Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://www.traileraddict.com/trailer/skyline/trailer Tür Sci-fi, Stephan Hawking uzaya ses yollayup durmayın ibişler, adamları toplaycaanız başımıza der ve olaylar gelişir. Yönetmen kardeşler Avatar, Iron Man 2, 300 ve X-Men gibi filmlerin visual effect designer & supervisorları, oh yeş. Güzel bişey olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 uuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Stephan Hawking soyluyorsa dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 nissan sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 uzaylılar dünyayı işgal mi ediyo ne kadar sıradışı bi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 The Contact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 isgalden once bunu farkeden ve herkesi buna inandirmaya calisan bilim adami da vardir umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ve tabi umursamaz politikacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ama her zaman ilgi çekic ive güzel oluyor bu filmşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Dev elektrik süpürgesi yapmış uzaylılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Red said: ama her zaman ilgi çekic ive güzel oluyor bu filmşer o wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Trailer da çıkan ses efekti direk Transformersdan çalıntı asdfsdaf. Birde uzaylıların teker teker adam kaçırmak yerine topluca çekmesi iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 /summon sovereign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi trailera bakayım dedim de.. august2009'da mesaj yollamışlar.. eee.. bundan önce yaptığımız yayınlar kat be kat ötesine gitti be onların. en başında sıçmışsınız.. splice mı ne vardı. onun gibi işte, bilimkurgu demek ishal olduğunuz anlamına gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 2.si çıkacak mı acaba saçma ama merak uyandırıcı film böle dandik bişi görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 vadafak iz dis ya hayatımda izlediğim en boktan filmlerden biriydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Cokta kötü sayilmaz, iyi vakit gecirdim 7/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Film çok kötüydü kabul etmek lazım. Ha efeklere birşey demiyoruz zaten maşallah baya uğraşmışlar hakkını vermek lazım ama konu boş hele ki sonu tamamen FAIL bir film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sıkıntıdan tavana bakarken adamın beyninin çıktığı sahneyi kaçırdım. film çok kötü olduğu için spoilera alma gereği bile duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 3/10 veriyorum filme, o da efektlere. tırt olduğunu bile bile bilim kurgudur, çamur olsa izlerim dedim izledim. pişman değilim. ama bilimkurguluk bişey yok zaten. artık genel geçer fikirler haline gelmiş bi konuyu aksiyonla ve ortaokul öğrencisi yaratıcılığı bi senaryoyla bir araya getirmişler. film bu kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar