Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hemen hemen twitter'ini açtığı ilk günlerden beri takip ediyorum Andre Moritz'i, gerçekten saygı duyulacak bir adam ya sadfasd Arada yazdıkları da bayağı komik oluyor, dili öğrenmenin yanında Türk kültürünü de bayağı öğrenmiş, özellikle mahalle kültürünü falan gerçekten şaşırtıcı derece de biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 O belli zaten, "Kardeş, ben Brezilyalıyım" ahaha Kasımpaşa'da oynadığından mıdır nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bende ona bağlıyorum, kasımpaşa sokaklarında resmen dili öğrenmiş yoksa böyle konuşamaz sfas idmandan sonra tarlabaşı'nda mı takılıyormuş nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 dili yerinde öğrenmiş işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 son günlerde şu çok iyiydi mesela andremoritz19 Andre Moritz yoluma cikan taslarin hepsini biriktiryorum, birgun onlarla bir kale yapicam! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 birde şu andremoritz19 Andre Moritz Topuklu daha uzun gozukmek icin, makyaj daha guzel olmak icin,fön saç düzlestirmek icin, sonra yalanci olan erkekler mi? O nasil bisey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ahah tam kasımpaşalı olmuş eleman kaldığı yıllarda öğrenmiş bu deyimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bu nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Tolunay Kafkas: "Benim de lig üçüncülüğüm var. Yok mu sayalım? Sadece birincilik, ikincilik yarışı mı önemli? O zaman oynamayalım." Bazı kör Fenerbahçe'lilere gelsin, kör demeyelim de mal diyelim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Tolunay Kafkas: "2 maçta da 11'e 11 oynayamadık Trabzonsopor'la ve kaybettik. Canımız acıyor, söyleyecek de bir şeyimiz yok." birde şu çok mourinho vari olmuş sdfsd güldüm bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Burak Yılmaz: "Çocukken oynadığımız bir oyun vardı; Hırsız polis diye. Aynı bunun gibi oluyor, bir biz önde oluyoruz, bir de onlar.." şu da çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi moritz süper adam ya :D hiç gitmesin hep türkiyede kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 DarKRideR said: Tolunay Kafkas: "Benim de lig üçüncülüğüm var. Yok mu sayalım? Sadece birincilik, ikincilik yarışı mı önemli? O zaman oynamayalım." Bazı kör Fenerbahçe'lilere gelsin, kör demeyelim de mal diyelim direk bu nasıl yorum ya, senin gibi düşünmeyenlere mal damgası koymak falan nedir, ne sanıyorsun kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bir "mal" Fenerbahçeli olarak da hala daha söylüyorum, takımındaki emek hırsızı, zırt pırt kendini yere atan "cennetlik" bir adam ile şampiyonluğa giderken, stadına rakip takımı kışkırtacak ve gayet çirkin "Günahların Takımı Fenerbahçe" şeklinde bir pankart asan takımın eski oyuncusu Tolunay Kafkas. Başında olduğu takımının oynadığı bir maçta sarı kartlar havalarda uçuşuyor, takımda herkes can siperane savunma yapıyor, yapsın. Bir şey diyen yok ama sonra bir başka takıma karşı sahaya çıkıyor, daha ilk yarı bitmeden skor 3-0. Takımda defans diye bir şey yok. Bu normal mi? Gelip "Ee size de ESES yattı hööö" diyenler de olacaktır, doğru değil demem, doğrudur da demem. Kısacası o kişilere bir şey demem. Ama Tolunay Kafkas'ın verdiği demeci gösteripte "aha bak doğrusu buymuş olm" diyip, insanlara "mal" etiketi yapıştıran zavallılara da acırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Fenerbahçe'ye herkes aslan kesiliyor, Trabzon'a yatıyor diyen adam maldır kusura bakma, Demeçte de Fenerliler maldır diye bir genelleme yapmadım, bu görüşü savunanlar maldır dedim. Oltaya gelen gelir, gelindi de zaten, Sen gidip kendi takımını ligde tekmiş gibi algılayıp, geri kalan takımların mücadelerini çekememezlik ve karşılıklı ilişkilere bağlıyorsan, asıl emek hırsızlığını sen yapıyorsundur. Adam çok doğru ve güzel birşey demiş. Benim 3.lük hedefim var, artık konuşmayın demiş. Ama halen TS'ye yatıldı deniyor, bunu diyen de artık maldır kusura bakılmasın, Bugün çıksa bir Trabzonlu Fener'e yatıyorlar, TS'ye karşı aslan kesiliyorlar dese (ki Eskişehir maçı için aynı şeyler söylendi) ona da mal derim. Çünkü bu mallıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Herkes kendine yakışanı söyler, yapar :) Kimin mal olup, kimin olamayacağını kendisinin belirleyebileceğini sanan kişilere, ucuzca hakaret yolunu seçenlere yakışır mallık sıfatı. Üstüne üstlük "liseli; yarası olan gocunur koçum" kartını da çekmişsin. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 DarKRideR said: Fenerbahçe'ye herkes aslan kesiliyor, Trabzon'a yatıyor diyen adam maldır kusura bakma, Demeçte de Fenerliler maldır diye bir genelleme yapmadım, bu görüşü savunanlar maldır dedim. Oltaya gelen gelir, gelindi de zaten. Fazla Ahmet Çakar izleyip kendini bir şey sanmak böyle bir travma galiba. Genelleme yapman şart değil, herhangi bir spesifik görüşe de sınırlasan sırf senin görüşünle bağdaşmıyor diye kimseye "mal" gibi terbiyesiz bir sıfat kullanmaya hakkın yoktur, bilgine. Kabul etmezsin, eleştirirsin, çürütürsün falan ama "mal" ne yani lol, ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 @Catzee ben sana mal demedim, belirli bir kesimi mal olmakla suçladım ki o kesime daha ağır ithamlarda bulunulabilir. Ortaya attım, direk hedef göstermedim ki isteyen üstüne alınır, isteyen alınmaz. Alındığına göre ve kendinin o grupta olduğunu bir nevi açıkladığın için suç bende değil, sende oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 O zaman bence Beşiktaş'ı tutuyorum diyenler maldır. Bak ben senin şahsına mal falan demiyorum, Beşiktaş'lı olanlara diyorum. Beşiktaş'lıyım diye diretiyorsan sen kendini mal ilan etmiş oluyorsun, benim hiç suçum yok. (Teşbihte hata olmaz, kimse ciddiye almasın, örnek metindir.) Gördün mü ne kadar mantıksız bir savunma mekanizması işlettiğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 euhe gerek yok yazma bişi buna ya, o nası bi egodur, bi de alındıysan sen suçlusun bende suç yok demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Aynı şey mi? Ben diyorum ki Fener'e karşı oynuyorlar, TS'ye maç satıyorlar diyen kesime mal diyorum. Fenerbahçe'li mallar demiyorum. Sen diyorsun Beşiktaş'ı tutanlar maldır diyorum diyorsun. Şimdi senin ortaya attığın arguman bir kere saçma çünkü sen direk ana grubu ele alıyorsun. Eğer ben "Fenerbahçeli mallara kapak olsun bu laf" deseydim, o zaman tamamen haksız olurdum, senin verdiğin örnekteki gibi, Yani 2 saat boyunca sadece sizin gibi ağır fanatik iki Fenerbahçeli dışında kimse tepki göstermemişse de benim dediğime mesajımda, anlatmak ve söylemek istediğimi insanlar algılamış ve birçok kişi de üstüne alınmamış demektir. O yüzden gayet rahatım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 İşte Ahmet Çakar Syndrome adı veriyorum ben buna eheh, enteresan hakkaten. Zamanında o da böyle başlardı laflarına, şöyle demişti bir keresinde: "Beyler bakın siz ya gerizekalısınız, ya da.. (itirazlar başlayınca) ama bakın gerizekalısınız demiyorum, ya gerizekalısınız ya da....." Yani onun "ya da" dedikten sonra dediği şeyde onunla aynı görüşte değilsen sen gerizekalısın demekmiş, ego hastalığı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ağır fanatik olduk şimdi de euhe. ne içtiysen, bırak, olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hala söylediklerimi anlamama çabasındasın ki ne yazsam fayda etmez, yine de özellikle fenerbahçe kulübünün ve medyasının direttiği ve taraftarlarının çok büyük bölümünün kafasına yerleştirdiği "1 vs. 17" düşüncesinin bu kadar kök bağlamasını tebrik etmek gerekiyor. Adamlara lafta anlatılmıyor ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 DarKRideR said: Ben diyorum ki Fener'e karşı oynuyorlar, TS'ye maç satıyorlar diyen kesime mal diyorum. Fenerbahçe'li mallar demiyorum. Yok derdim senin futbol görüşün ya da düşüncelerimizle ilgili değil, farkındaysan kim kime ne satmış hiç değinmedim bile, fanatik manatik saçmalıklarını geçicen onun için. Benim anlatmak istediğim şey, insanlık ve adabın temel kurallarıyla ilgili daha çok. İstersem "işin içinde MI6 var beyler, hakemler onların gizli ajanları" derim, sen de istersen "ahah ne diyorsun lan sen böyle saçmalık olabilir mi" dersin, ama kimseye hakaret edemezsin. Terbiyesiz bir insansan edersin tabii ona da hakkın vardır, klavye sonuçta bu, ergenler cesareti bol bulabiliyor. Fakat kendini haklı olduğuna falan inandırman ciddi bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar