Eralp Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 emenike niye sevinmiyo la gollerden sonra
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ali tandoğan kötü sakatlanmış. dili boğazına kaçmış boğulma tehlikesi geçirmiş, kafatasında çatlak falan varmış.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Belediye 15 dakikada 3 tane salladı Sivas'a deplasmanda, bu sene düşecekler sonunda sanırım
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Eralp said: emenike niye sevinmiyo la gollerden sonra http://img.kyon.pl/static/img/remiq.net_7407.jpg
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 BulletRide said: Belediye 15 dakikada 3 tane salladı Sivas'a deplasmanda, bu sene düşecekler sonunda sanırım 4 oldu
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Şu ligde yıllardır tek anlayamadığım takım Belediye, resmen ayarsızlar
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster’in Bobo’yu sol kanatta oynatarak büyük hata yaptığının altını çizen Dilmen, "Futbol matematik değil. Futbol kolay bir oyun. Bugün Bobo ile Misimovic’i sol açık yapan antrenörlerden kuşku duyarım. Hagi, Misimovic’i, Schuster de Bobo’yu sol açık oynattı. Hangi futbolsever olursa olsun, Bobo’dan sol açık olur mu? Her şeyi bırakalım. Çalım atar mı, hızlı mıdır, çabuk mudur, orta yapar mı? Hiçbir özelliği olmayan futbolcuları Schuster ve Hagi açık oynatıyorlar. Onlara buradan 1 veriyorum" dedi. asfdsadfas
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 geri kalan 9 puanı da alexe veriyorum kikiikkiik
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 işin ilginç yanı misimoviç çalım da atar, çabuktur da, ortanın da kralını yapar mal bu rıdvan valla.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Arda yok, Kewell ve Aydın sakatlıktan yeni çıktı o açıdan Misi biraz tamam da, Bobo'dan açık yapmak tam falso
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 nşa misimovic'ten açık olmaz bence de. yani almanyada pek izlemedim de gs'de izlediim misimovicten acık olmaz. gerci gobek de olmaz. cacık olmaz bu gs'de oynayan misimovicten. ama bobo dururken baskasını en uca koymak besiktasta yani nasil bir fail bilemiyore.
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 misimovicten tek başına kahramanlık bekliyoruz.adam bence isabetli paslar atıyor.dar alanda top kaptırmıyor kaçırdıgı goller oldu.atsa misi süper adam olcaktı ama atamadı fakat baros veya arda ile miside biraz açılır adam kendi dedi yani arda gibi biri gerekli yanıma.pas alıp verebilceğim diye sonuçta ben diyorum bu takıma hucum oyuncusu anca c.ronaldo messi gibi biri gelecekki 3-4 adam calımlayıp gol atacak.yoksa mustafa sarpın ayhanın onunde oynayan kim olursa olsun iyi performans gösterebilceğnii sanmam
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya zaten boboyla misimovicin kanat oyuncusu olmadığını dünya alem biliyor, o yazıyı buraya koymamın nedeni adamların kanat oynayabileceğini söylemek değil. rıdvanın konuşmaları falan nedir, 1 veriyormuş da şüphe ediyormuş da sen kimsin yahu? schuster lafını sakınmıyor pek hani denk gelir de bozarsa rıdvanı çok berhudar olacağım.
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 mustafa sarp sakatlanmış. 2 hafta sonra sarp'ın yokluğu ile yaşanan facialar sonucu "sarp geri dön" mesajları atılmaya başlanır.
poopla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 DoruK said: işin ilginç yanı misimoviç çalım da atar, çabuktur da, ortanın da kralını yapar mal bu rıdvan valla. fmde hız hızlanması 7 adamın tam kanat oyuncusu ccc
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 said: Antalya maçında kafasına aldığı darbe nedeniyle ameliyat masasına yatan Bursaspor'lu Ali Tandoğan taburcu oldu. Öncelikle geçmiş olsun demek gerek. Ama yaptığı açıklamalar ilginç insan "kafayı gerçekten de sağlam çarpmış" diye düşünmekten kendini alamıyor. "Bugün çok iyiyim. Hatta sahaya çıkacak durumda hissediyorum. Sahada ölmek bizim işimizin bir parçası. Orada ölseydim de çok problem olmayacaktı, benim için.'' Yılın açıklaması
oldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 BulletRide said: Şu ligde yıllardır tek anlayamadığım takım Belediye, resmen ayarsızlar cok begeniyom ben belediyeyi adamlar cok ii bence bide kafaları rahat oynuyorlar baskı yok dert yok bide adamlar artık lazio gibi deplasmanda oynamayada alıstı 3 büyükleri saymazsan futbolcu olsan en cok oynamak isticegin takım ibbdir
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 taraftarı yok lan niye oynamak istiyim ibb de
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 zaten o yüzden oynamak istiyorlar ya hesap vermek zorunda değiller taraftara, taraftara kendilerini beğendirmek zorunda da değiller, 2 maç kötü oynayınca seni ıslıklayıp moralini çökerten adamlar yok, rahat adamlar, zaten belirli bir seviyenin üstünde futbolcular hep, kendi hallerinde takılıyorlar. Futbolcu olsam bende oynamak isterdim asdf
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Yalnız İBB kadrosunun çoğu Abdullah Avcı ile gençler şampiyonu olduğumuz yılın oyuncuları, takımın yarısı toplama olsa da bazıları artık ben piştim diye bağırıyor. Büyüklerin hiçbirinin de pek adam aldığını hatırlamıyorum Belediye'den.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yazmayinca ibb sohbeti garip durmus. belediye maci 1-0 dan 3-1 verdi kasimpasanin yedeklerine.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 İsteselerde alamıyorlar çünkü bizim ülkemizde kulüpler mehmet topuz örneğimdeki gibi çok uçuk fiyatlar istiyorlar o yüzden kimse pek yanaşmıyor am kişisel düşüncem bana ibb'den 3 büyüklerde oynayacak pek fazla futbolcu sayamazsınız...
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 3 buyuklerde oynayamicak bir futbolcuysam bn de ibbde oynamak isterim. mis gibi hem superlig hem istanbul ohh..
Öne çıkan mesajlar