Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster’in Bobo’yu sol kanatta oynatarak büyük hata yaptığının altını çizen Dilmen, "Futbol matematik değil. Futbol kolay bir oyun. Bugün Bobo ile Misimovic’i sol açık yapan antrenörlerden kuşku duyarım. Hagi, Misimovic’i, Schuster de Bobo’yu sol açık oynattı. Hangi futbolsever olursa olsun, Bobo’dan sol açık olur mu? Her şeyi bırakalım. Çalım atar mı, hızlı mıdır, çabuk mudur, orta yapar mı? Hiçbir özelliği olmayan futbolcuları Schuster ve Hagi açık oynatıyorlar. Onlara buradan 1 veriyorum" dedi.

asfdsadfas
Mesaj tarihi:
nşa misimovic'ten açık olmaz bence de. yani almanyada pek izlemedim de gs'de izlediim misimovicten acık olmaz. gerci gobek de olmaz. cacık olmaz bu gs'de oynayan misimovicten.

ama bobo dururken baskasını en uca koymak besiktasta yani nasil bir fail bilemiyore.
Mesaj tarihi:
misimovicten tek başına kahramanlık bekliyoruz.adam bence isabetli paslar atıyor.dar alanda top kaptırmıyor

kaçırdıgı goller oldu.atsa misi süper adam olcaktı ama atamadı

fakat baros veya arda ile miside biraz açılır

adam kendi dedi yani arda gibi biri gerekli yanıma.pas alıp verebilceğim diye

sonuçta ben diyorum bu takıma hucum oyuncusu anca c.ronaldo messi gibi biri gelecekki 3-4 adam calımlayıp gol atacak.yoksa mustafa sarpın ayhanın onunde oynayan kim olursa olsun iyi performans gösterebilceğnii sanmam
Mesaj tarihi:
ya zaten boboyla misimovicin kanat oyuncusu olmadığını dünya alem biliyor, o yazıyı buraya koymamın nedeni adamların kanat oynayabileceğini söylemek değil. rıdvanın konuşmaları falan nedir, 1 veriyormuş da şüphe ediyormuş da sen kimsin yahu? schuster lafını sakınmıyor pek hani denk gelir de bozarsa rıdvanı çok berhudar olacağım.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

işin ilginç yanı misimoviç çalım da atar, çabuktur da, ortanın da kralını yapar mal bu rıdvan valla.

fmde hız hızlanması 7 adamın tam kanat oyuncusu ccc
Mesaj tarihi:
said:
Antalya maçında kafasına aldığı darbe nedeniyle ameliyat masasına yatan Bursaspor'lu Ali Tandoğan taburcu oldu. Öncelikle geçmiş olsun demek gerek. Ama yaptığı açıklamalar ilginç insan "kafayı gerçekten de sağlam çarpmış" diye düşünmekten kendini alamıyor.

"Bugün çok iyiyim. Hatta sahaya çıkacak durumda hissediyorum. Sahada ölmek bizim işimizin bir parçası. Orada ölseydim de çok problem olmayacaktı, benim için.''

Yılın açıklaması
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Şu ligde yıllardır tek anlayamadığım takım Belediye, resmen ayarsızlar

cok begeniyom ben belediyeyi adamlar cok ii bence bide kafaları rahat oynuyorlar baskı yok dert yok bide adamlar artık lazio gibi deplasmanda oynamayada alıstı

3 büyükleri saymazsan futbolcu olsan en cok oynamak isticegin takım ibbdir
Mesaj tarihi:
zaten o yüzden oynamak istiyorlar ya

hesap vermek zorunda değiller taraftara, taraftara kendilerini beğendirmek zorunda da değiller,

2 maç kötü oynayınca seni ıslıklayıp moralini çökerten adamlar yok,

rahat adamlar, zaten belirli bir seviyenin üstünde futbolcular hep, kendi hallerinde takılıyorlar.

Futbolcu olsam bende oynamak isterdim asdf
Mesaj tarihi:
Yalnız İBB kadrosunun çoğu Abdullah Avcı ile gençler şampiyonu olduğumuz yılın oyuncuları, takımın yarısı toplama olsa da bazıları artık ben piştim diye bağırıyor. Büyüklerin hiçbirinin de pek adam aldığını hatırlamıyorum Belediye'den.
Mesaj tarihi:
İsteselerde alamıyorlar çünkü bizim ülkemizde kulüpler mehmet topuz örneğimdeki gibi çok uçuk fiyatlar istiyorlar o yüzden kimse pek yanaşmıyor am kişisel düşüncem bana ibb'den 3 büyüklerde oynayacak pek fazla futbolcu sayamazsınız...
  • Yeni Oluştur...