Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Hoşgeldin Ramazan topikimiz olsun istedim, Burda selamlaşır sahura falan kalktığımızda iki geyik çeviririz :) Hoşgeldiniz efendim, buyurun şöyle (herkesin birbirine saygı duyduğu bir topik olsun lütfen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 inanmayanlar(ki benim de içinde bulunduğum grup oluyor bu) gereksiz saldırılarda bulunmazlarsa bi sorun olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 OO RAMAZAN GELDİ susadığın bi günün sonuda karpuza abanmanın keyfi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ramazan geldi mi vay be, tarihleri yılları karıştırır olmuşum iyice. ramazan pidesini özlemişim, güllaç felan ne güzel şeyler. Vidar said: inanmayanlar(ki benim de içinde bulunduğum grup oluyor bu) gereksiz saldırılarda bulunmazlarsa bi sorun olmaz zaten. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 pideyi ben de özledim dediğin iyi oldu ramazan geldi üfpüf diyodum teselli armağanı pide yiyim her akşam bari sıcak sıcak ya ben ilk defa yaza denk gelen ramazan görüyorum ondan pek yakıştıramadım yani ramazan dediğin soğuk havada olur gibi geliyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 biraları stokladım evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Off trafikte kanser olcaz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bone said: ramazan geldi mi vay be, tarihleri yılları karıştırır olmuşum iyice. ramazan pidesini özlemişim, güllaç felan ne güzel şeyler. Vidar said: inanmayanlar(ki benim de içinde bulunduğum grup oluyor bu) gereksiz saldırılarda bulunmazlarsa bi sorun olmaz zaten. +1 güllaç dedin canımı aldın dayıboy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://www.resimler.tv/data/media/413/on-bira-yin-sultani.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben en çok evde yapılan o tarhanayı özlerim ah gurbet ahh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 SeaGle said: güllaç dedin canımı aldın dayıboy.. olsa da yesek şimdi http://img267.imageshack.us/img267/4659/gullac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 hayırlı ramazanlar efenim alaturka hafif bir müzik,sohbetler,nerde o eski ramazanlar geyikleri... ama en güzeli iftar oldugunda yemege yumulmak ve iftar sonrası cay,tatlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bone yapma kalbimi kırıyosun =/ Akrabalarla toplaşıp yenilen iftar yemekleri ve sonrasındaki muhabbetler de priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 güllaç (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abvblizzard said: Off trafikte kanser olcaz yine. Off Pazar payini pideye kaptirdi, pis kiskanc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 03:20 ye kurdum hayırlı bereketli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 size göre başarılıyı söyleyin sizin başarılı olup olmadığınızı söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 güllaç'ı hic sevmem. tam zamanında donuyorum evime. pastırmalı, salamlı, sıcak pideli aksam yemeklerini ozledim. en guzeli de teyzemin sahurda yaptıgı dolmalık tabi ki offff agzımın suyu aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bone, demeden edemiyecem. İkiyüzlü bir insansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Reksa said: güllaç (td) Ben de diyorum allah bu çocuğu neden belasını vermiş ve eve hapsetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Coca Cola'Nın bu ramazanlık yavşama reklamı çıktı mı? Televizyondan uzağım bu aralar göremedim. Ayrıca oruç tutacaklara bu sıcaklarda dikkat etmelerini hatırlatmadan geçemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Tutacaklara helal olsun. Bu sıcaklarda harbi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Hepimize mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ekmek biraz sitemlisin di mi, yerini pide alacak 1 aylığına kihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vaniLLe said: abvblizzard said: Off trafikte kanser olcaz yine. Off Pazar payini pideye kaptirdi, pis kiskanc. yapıldı. hem de çalıştığım yerden geldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar