Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Zone kapisina saplanip kaliyorlardi allahtan. Guzel aniymis ya hatirlayinca guluyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Armor questlerini yapmaya usenip statsiz plate armor alan tank! ahaaha Tabii ki Kanuni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Wow oynuyodum ben caktirmadan zamanim yoktu :P Yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Tüh ya resmen patladı sanırım, birileri satın almış bu firmayı, bunun arkasındaki yaratıcı ekip işten atılmış falan. Görünüşte devam ediyo ama içi oyuldu. Baya da ümitliydim halbüse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 soe yi birileri alsa duyardık herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://www.tentonhammer.com/news/landmark/sony-online-entertainment-bought-outrebranded-daybreak-game-company Sen sağırsan biz ne yapalım kardeş ETA: Olay 2 Şubatta oldu, ama o günlerde bu daha iyi oldu oyunun geliştirmesine olumlu etki yapıcak geyiği olmuştu, geçtiğimiz ay içinde ise baya bi adamı işten çıkardılar falan patladı gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 2-3 sayfa önce konuşuldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Next i boşverin, burada oyun diye kıvrananların acısını dindirecek şeyi buldum. Everquest 2 de yeni bir server açmışlar, bütün expansionları çıkartıp vanilla eq2 şeklinde. Expansionlarda community votelarla açılacakmış eğlenceli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Buglarida ayni olsun.. Ya bi git ne eq2 si... nasıl ilkel bir görsen ara ara baktım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ne guzeldi ilk acildigi zaman eq2, kanuni ve armor questler. Bastirmis parasini almis statsiz gri plateleri, yavrum benim alemlerin tank i (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 quixef said: http://www.tentonhammer.com/news/landmark/sony-online-entertainment-bought-outrebranded-daybreak-game-company Sen sağırsan biz ne yapalım kardeş ETA: Olay 2 Şubatta oldu, ama o günlerde bu daha iyi oldu oyunun geliştirmesine olumlu etki yapıcak geyiği olmuştu, geçtiğimiz ay içinde ise baya bi adamı işten çıkardılar falan patladı gibi bişi. Umarım SWG fanı zengin bir adam almıştır SOE'yi. sonra SWG2 yaptırtıyormuş. hmmpps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Kanuni said: Buglarida ayni olsun.. Ya bi git ne eq2 si... nasıl ilkel bir görsen ara ara baktım ben :( Teknik fixler haricinde vanilla haline getirmişler oynayanlar memnun, bir inquisitor oynayasım var. Tabi birkez daha desert of flames oynamak hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Evet evet starwars ruhuna uygun full sandbox ve craftlı bi oyun yaptırıyormuş, hyperspace hariç seamless olacakmış oyun, gemi combatı falan da olac.... işlsdifksdşjfsş 2015 yılındayız barbucum, lütfen biraz sağduyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Gladmir said: Ne guzeldi ilk acildigi zaman eq2, kanuni ve armor questler. Bastirmis parasini almis statsiz gri plateleri, yavrum benim alemlerin tank i (:P) Armor quest!!! Bir kufurdu bu aramizda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 , Oyunun cap e vuran ilk inquisitor ü ile bekliyorum kanuni. Ne anlamsız adamlarmışız, kafam klavyeye vururken, cape vurucaz hadi bir pul daha diye bağırıldığını hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Anca perşembeye belki bakarım. UK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ahahah cok agir tahrik altındayım su an. Nedir bu mmo suzluktan çektiğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Salla Mmoyu.. Konsol exclusivelere sardım klasikler falan.. Naapcan dipsiz kuyu gibi kes de kes, levelle dur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 axedice said: Evet evet starwars ruhuna uygun full sandbox ve craftlı bi oyun yaptırıyormuş, hyperspace hariç seamless olacakmış oyun, gemi combatı falan da olac.... işlsdifksdşjfsş 2015 yılındayız barbucum, lütfen biraz sağduyu Inanin cocuklar, cocuklar inanin. Guzel gunler gorecegiz, craftli gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Craft isteyen isteyen piyasayı sadece crafting yapılan s survival oyunlarıyla doldurdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ya craft degil sadece. Siire o uyuyordu onu yazdim. Herseyiyle bambaskaydi swg. Anlayamazsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bir sanat öğretmeye kalksan kaytarıp dururlar kaçarlar normal hayatta. Oyun oldumu eşek gibi 7/24 çalışırlar vur sırtına yükü taşısın her yere :) ben de oyunlarda kazmayı seviyorum genlerde dwarf'lık var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 axedice said: Evet evet starwars ruhuna uygun full sandbox ve craftlı bi oyun yaptırıyormuş, hyperspace hariç seamless olacakmış oyun, gemi combatı falan da olac.... işlsdifksdşjfsş 2015 yılındayız barbucum, lütfen biraz sağduyu Bildiğim kadarıyla asparagas bu daha doğrusu her duyanın üstüne birşey eklediği bir beyan. SWG hayranlarını çok mutlu edecek bir oyun çıkartacaz dedikleri doğru ancak sonradan bahsettikleri oyunun H1Z1 olduğu ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 h1z1 açıklanırken arka planda http://www.youtube.com/watch?v=32UGD0fV45g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar