Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Beyler planlı programlı çalışın. gecekondu yapmayın. Plan-program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 dreagloth said: pipi bekliyoruz senden kaan Evin içine dekoratif pipi yapcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Fakir editiondan alayim ben ya 60 dolar cok. 1 ay daha rust oynarim zaten sonra akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bilgisayarım olsada kazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Çekirdek çitlemek gibiymiş. Kazmaya başlayınca duramıyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Grappling hookum da var artık, dümdüz aşağı kazmayı deniycem bugün gittiği yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 60 dolar çok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bi iki ss koysanıza ya aşağı kazma falan, merak ettim çok. closed beta ne zaman belli mi?29luktan alırım yakınsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Youtube'da 10 bin tane video ve twitch'de canlı yayın var. Seç beğen al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bakınayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Grappling hook sahane ya, ormanda falan :p 60usd eger zengin, yada damardan destekci degilseniz azcik pahaci...ha refund kapisi acik tabi oda bir opsyon Mart sonu gibi gozukuyor closed beta, 19.99usd en ucuzu.. Unutmayin ki f2p olacak eninde sonunda, ama yakin zamanda release olasi degil. Ozet gecme niyetine edit: OYUNDA UNDO VAR LAN! CTRL+Z nasi mutlu oldum anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bu ne abi, 3ds maxten daha güzel oyun ahasdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Abi oyuna kötü diyeni dövüyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Tek soru isareti iste, vaadlerin ne kadarini koyabilecekler..yani motor ilah gibi teoride ve butun o tantanayi gayet kaldirir, Dev ekip'de eski kafa, fena degil..64bit olmasida sahane (ram ramramram).. SoE'ye bakiyor is..Planetside2'den sonra baya degismis gibi gozukuyor adamlar..hayirlisi artik heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Everquest unite generation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Valla ya..Richard Garriot'da dandik unity motoru ile 3mil$'a Sota sota tablet sota sota diye zorlamayip, su ekibe kaynasa fena mi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Beyler yalnız farkında değiliz belki ama bu EQN (landmark olan değil) tutarsa, oyun dünyasında ciddi bir ikinci wow vakası yaşanabilir. Hem böyle cicili bicili thempark havasında olup, hem de sandbox olan bir oyun. Totem yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 landmarkta çok fena 1+1 ev yapıp, yer altına sığınak falan yaparım ben.ay çok gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Aynisi geldi aklima, yani bu motor acik acik diyor ki; Meteor Strike spell sallarsan ortalik yarilir. Esas oyun olan EQNext'in cikis tarihi tahminen Blizz:Titan'dan once olur..12-24 aya cikarirlar bunu..Kotick krosu eger para saymayi bitirirse, belki innovatif bisiler cikartir. Akli varsa cikartir yada. SoE'nin henuz lanse etmedigi ama CEO'nun "Vanilla-SWG oyuncularini cok memnun edecek bir mmo yolda" dedigi bir olay var (gecen ay dedi sanirim)...oda ayri bir surpriz teaser/trailer cikartabilir bu sonbahar fuar vs'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Abi motor tutarsa, swg de olur her bişey de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Yani, super sallamasyon dedikodu olarak, bu swg'cileri memnun edecek oyunun ya zombi yada post-apoc ortamda, swg kadar malzeme detayi olan mmosu gibi bir sey okuduydum, ama %100 dedikodu. Pony MMO da cikartabilir, SoE bu...bir kral haraket daha yapmalari lazim ancak oyle guvenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Sanirim ben bu sene e3 e giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Video falan koyarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Valla, bu sene ki e3 baya bomba olabilir. 2012 ve 2013 inanilmaz dandik gecti oyun release'leri olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 dreagloth said: Sanirim ben bu sene e3 e giderim Beni de gotur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar