gecko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 şimdi bu pclerimiz artık çok gelişmiş dual core quad core falan tabii güç arttıkça ısı ve enerjide artıyor enerjinin kaynağı belli, ısı ise bakır kaplama, su soğutma falan ile kısıtlanıyor yükselmiyor şimdi bu sistem ile, evlerimizdeki fırıldaklara, motoru fazla güçlü olmayan bir normal çaplardaki plastik pervaneli bir vantilatöre, bakır kaplama bir pervane taktırsak ne olur? motor gücüne de bağlı bir durum olabilir hesaplamak gerekebilir gibime geliyor ama, klimadan da pahalı mı olur yoksam? ya da benim kafa iyice i am error tadında olmaya başladı yatayım en iyisi yorum sizin beler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 pervaneyi tutarsan bişeyler elde edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 gecko said: bla bla bla.. normal çaplardaki plastik pervaneli bir vantilatöre, bakır kaplama bir pervane taktırsak ne olur?.. bla bla .. i am error .. bla bakır pervaneli vantilatörün olur :/ pc'deki bakırın olayı ısıyı iletmesi amacı güdüyo, tek bi yerde sıcaklık birikmesin muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sıcak insanların düşünme yeteneğini iyice elinden aldı ha bu kaçıncı topik böle şeyler yazılan sonumuz kötü. yanıyoruz kış reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sırta ver vantilatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 yaz bitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ne bitti.aralığa kadar sıcak oluyor artık ocakta biraz esiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 küresel ısınma öyle bişey değil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 5 sene sonra buz çağında götümüz donuyor diye topik açıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 günü yaşayalim 5 sene sonra kim ölür kim kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gün çok uzun 5 dakka sonra ölebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 anı yaşamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 an ne. define an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hep bu repliği kullanmak istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 define Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 adam sicaktan kisa devre yapmis lan, yazik burda butun gun yagmur yagdi, tipki yilin 10 ayinda oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 tavan vantilatoru taktir, adamakillisindan tabi, kisin bile dusuk devirde aciyorum ben, igrenc nemli bir hava olmadikca zerre terlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ufo al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 vantilatörüm bile dandik 19 liraya mı ne almıştık kendini soğutuyo anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi dediğin şeyin daha mantıklısı topraktan toprağa, topraktan suya olarak yapılıyor çok verimli şekilde. adı ısı pompası genel olarak tüm bu sistemlerin. gerçi evler için kullanmak çok ucuz olmuyor, hani W başına ısıtma/soğutmada kombi/klima çok daha ucuza çalışıyor.. ama alışveriş merkezleri gibi büyük yerlerde hayvani güzel bir sistem. su kaynaklı ısı pompası falan kullanılıyor zaten genellikle bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gecko said: vantilatörüm bile dandik 19 liraya mı ne almıştık kendini soğutuyo anca sogutmuyor o meretler aksine isitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 fede said: 5 sene sonra buz çağında götümüz donuyor diye topik açıcaksınız adriana lima böyle birşey söylerse hohlarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Önce bi dişini fırçala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Benim araba bozuldu broadway buldum şirketten eski bi tane, direk dışardaki havayı içeri veriyor klima tuşu, işte dedim cehennem buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 size bir gerçek: normal vantilatör soğutmaz arkadaşlar. onu üzerinize tutacaksanız ve o sizin üzerinize üflediği süre boyunca sıcaktan yanmayacaksınız. tek olayı bu yani. bir vantilatör ile odayı soğutmaya çalışıyorsanız tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar