Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ankaranın güzel sayılabilecek 2-3 olayından biri taksi ya. Taksimetreyi açtırmadan fiyatta anlaşmak olsun, bozuk para yoksa fazla değil az almak olsun.. Hele özellikle gelip giderken aynı durakları kullanıyorsanız, gece çıkılan yerler yakınsa ve yine aynı duraklar kullanılıyorsa gayet sorunsuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Viktor said: Korsan taksiye EVET (tu)(tu)(tu) yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 valla ben de korsan taksi kullanacağım artık. ama nerden bulacağım hiçbir fikrim yok sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 korsanla aşk olmaz. lisanslı ürün kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Myshkin said: ankaranın güzel sayılabilecek 2-3 olayından biri taksi ya. Taksimetreyi açtırmadan fiyatta anlaşmak olsun, bozuk para yoksa fazla değil az almak olsun.. Hele özellikle gelip giderken aynı durakları kullanıyorsanız, gece çıkılan yerler yakınsa ve yine aynı duraklar kullanılıyorsa gayet sorunsuz oluyor. http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 şu ankarada anlaşılan taksileri bi ben mi bulamadım acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abvblizzard said: Çekirge bok gibi bir yer. Bademli göynüklü tarafları iyi baya. Ekmek gerçekten ağız tadını bilmiyosun. Senin adın kepekli eppek olsun Ama oralar da iyi, çekirge de iyi. Bursa güzel yea, domatesin adı domates, simitin adı simit, daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Xaenin said: Bir keresinde ben bir taksiciye 50 lira verdim, para üstü bekliyorum gecenin bir vakti dönmüşüm evime. Adam durdu "ee abi 5 lira verdin bana" dedi. Canını alıyordum şerefsizin. Çok yapıyorlar bunu dikkat edin yani, bu hikayemden çıkartacağınız ders bu. Bir kere taksiye kustum. Çıkaracak ders yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ben de 5 lira diye 50 lira verdim çekirdekçiye 3 hafta önce falan. İkimiz de bakmadık paraya ben 5 diye verdim o da öyle aldı. Tekrar döndüğümde çantasına baktı, 50'yi görünce "bende hiç 50 yoktu evet bu senin evladım" dedi geri verdi. Hikayeden çıkarılacak sonuç, çekirdek yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bella said: valla taksicilerin %70i insan olmadıkları için neler yapmadılar ki. topici okumadım ama böyle bir genelleme yapmak çok yanlış diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Yok genelleme degil o stats ekranina bakinca oyle cikiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Eh stats çıkıyorsa sizde dashboarda bakmadan binmeyin bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Viktor said: referandumu ve korsan afisi bilmemde Korsan taksiye EVET (tu)(tu)(tu) millet korsan taksi kullanmasinda ne yapsin yani, taksiciler korsana hayir diye zirliyana kadar bi aynaya bakip kendilerine ve meslek arkadaslarina ceki duzen versinler, plakaya 500k verdim en hakli benim legalim demekle olmiyor bu isler Korsan taksi kral. Kışın biniyorum, gece Şişlide, kıçım donuyor, aradım adam 10 dakikada geldi Şişliye, açtım sıcacık klimayı, yaylana yaylana makul ücretle gittim. Herşey için korsan taksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 şu 50 liraya "5 lira bu" diye konma olayını geçende dedeme yapmış bir taksici, üstüne yedirmiş de. çok sinirlendim lan. çakal sürüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bi taktik varmış. bütün para verdiğinizde taksici önce parayı alıyormuş. sonra da ya bozuk yok mu ne kadar verseniz kabulüm diyip sizden 3-4 lira alıp canınız sağolsun diyormuş. size de verdiğiniz bütün parayı değil fotokopi para veriyormuş. tabi siz de gece olduğu için hem görmüyor hem de parayı geri verdi diye düşünüyormuşsunuz. annemgil söylediydi yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 fotokopi para nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ractamainus said: şu 50 liraya "5 lira bu" diye konma olayını geçende dedeme yapmış bir taksici, üstüne yedirmiş de. çok sinirlendim lan. çakal sürüsü.kız arkadaşımın dedesini de birkaç ay önce abi sahte bu numarasıyla 300 lira soydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 10 taksiciden 2 si tobacıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 CthuLhu said: Ractamainus said: şu 50 liraya "5 lira bu" diye konma olayını geçende dedeme yapmış bir taksici, üstüne yedirmiş de. çok sinirlendim lan. çakal sürüsü.kız arkadaşımın dedesini de birkaç ay önce abi sahte bu numarasıyla 300 lira soydular 300 lira taksiciye mi vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bide 6 kere dialog mu gecmis dedeyle adam arasinda. her 50verdiginde adam bu 5lira diyorsa, insan 6.ya gelene kadar killanir yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 SeaGle said: Ben de 5 lira diye 50 lira verdim çekirdekçiye 3 hafta önce falan. İkimiz de bakmadık paraya ben 5 diye verdim o da öyle aldı. Tekrar döndüğümde çantasına baktı, 50'yi görünce "bende hiç 50 yoktu evet bu senin evladım" dedi geri verdi. Hikayeden çıkarılacak sonuç, çekirdek yiyin.Ömrümden 6 saniye çaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 senko said: bide 6 kere dialog mu gecmis dedeyle adam arasinda. her 50verdiginde adam bu 5lira diyorsa, insan 6.ya gelene kadar killanir yaf Mavi renkli ? varmış işte tepesinde, repeatable quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Farinal said: CthuLhu said: Ractamainus said: şu 50 liraya "5 lira bu" diye konma olayını geçende dedeme yapmış bir taksici, üstüne yedirmiş de. çok sinirlendim lan. çakal sürüsü.kız arkadaşımın dedesini de birkaç ay önce abi sahte bu numarasıyla 300 lira soydular 300 lira taksiciye mi vermişhayır emekli maaşını çekip binmiş bankanın önünde bekleyen çakal taksiye. eve varınca 100lük vermiş, adam amca bu sahte demiş sahte para vermiş geriye. bunu 3 kere tekrarlayınca 300tl girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 3 kere bankadan çektiği parayı vermiş adam da her seferinde tek tek geri vermiş ve deden farketmemiş mi normal olmayan bir şeylerin olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 evet farketmiş ama ulan ne zamandır kazık yemiyorum neyse alsın çocuk kesin paraya ihtiyacı var demiş vermeye devam etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar