Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksi(ci) nereye şikayet edilebilir?

Bella

Öne çıkan mesajlar

ankaranın güzel sayılabilecek 2-3 olayından biri taksi ya. Taksimetreyi açtırmadan fiyatta anlaşmak olsun, bozuk para yoksa fazla değil az almak olsun.. Hele özellikle gelip giderken aynı durakları kullanıyorsanız, gece çıkılan yerler yakınsa ve yine aynı duraklar kullanılıyorsa gayet sorunsuz oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

ankaranın güzel sayılabilecek 2-3 olayından biri taksi ya. Taksimetreyi açtırmadan fiyatta anlaşmak olsun, bozuk para yoksa fazla değil az almak olsun.. Hele özellikle gelip giderken aynı durakları kullanıyorsanız, gece çıkılan yerler yakınsa ve yine aynı duraklar kullanılıyorsa gayet sorunsuz oluyor.

http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Bir keresinde ben bir taksiciye 50 lira verdim, para üstü bekliyorum gecenin bir vakti dönmüşüm evime. Adam durdu "ee abi 5 lira verdin bana" dedi. Canını alıyordum şerefsizin.

Çok yapıyorlar bunu dikkat edin yani, bu hikayemden çıkartacağınız ders bu.

Bir kere taksiye kustum.

Çıkaracak ders yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de 5 lira diye 50 lira verdim çekirdekçiye 3 hafta önce falan. İkimiz de bakmadık paraya ben 5 diye verdim o da öyle aldı. Tekrar döndüğümde çantasına baktı, 50'yi görünce "bende hiç 50 yoktu evet bu senin evladım" dedi geri verdi.

Hikayeden çıkarılacak sonuç, çekirdek yiyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

referandumu ve korsan afisi bilmemde

Korsan taksiye EVET (tu)(tu)(tu)

millet korsan taksi kullanmasinda ne yapsin yani, taksiciler korsana hayir diye zirliyana kadar bi aynaya bakip kendilerine ve meslek arkadaslarina ceki duzen versinler, plakaya 500k verdim en hakli benim legalim demekle olmiyor bu isler

Korsan taksi kral.

Kışın biniyorum, gece Şişlide, kıçım donuyor, aradım adam 10 dakikada geldi Şişliye, açtım sıcacık klimayı, yaylana yaylana makul ücretle gittim.

Herşey için korsan taksi.
Sosyal ağlarda paylaş

bi taktik varmış. bütün para verdiğinizde taksici önce parayı alıyormuş. sonra da ya bozuk yok mu ne kadar verseniz kabulüm diyip sizden 3-4 lira alıp canınız sağolsun diyormuş. size de verdiğiniz bütün parayı değil fotokopi para veriyormuş. tabi siz de gece olduğu için hem görmüyor hem de parayı geri verdi diye düşünüyormuşsunuz. annemgil söylediydi yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ben de 5 lira diye 50 lira verdim çekirdekçiye 3 hafta önce falan. İkimiz de bakmadık paraya ben 5 diye verdim o da öyle aldı. Tekrar döndüğümde çantasına baktı, 50'yi görünce "bende hiç 50 yoktu evet bu senin evladım" dedi geri verdi.

Hikayeden çıkarılacak sonuç, çekirdek yiyin.
Ömrümden 6 saniye çaldın
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

CthuLhu said:

Ractamainus said:

şu 50 liraya "5 lira bu" diye konma olayını geçende dedeme yapmış bir taksici, üstüne yedirmiş de. çok sinirlendim lan.

çakal sürüsü.
kız arkadaşımın dedesini de birkaç ay önce abi sahte bu numarasıyla 300 lira soydular

300 lira taksiciye mi vermiş
hayır emekli maaşını çekip binmiş bankanın önünde bekleyen çakal taksiye. eve varınca 100lük vermiş, adam amca bu sahte demiş sahte para vermiş geriye. bunu 3 kere tekrarlayınca 300tl girmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...