Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 çok iyi taksiciler de var.hepsi kötü demiyorum ki. çoğunluk böyle ama, yapacak birşey yok. dasaaa'nın dediği şey bende de var mesela, binince taksiye "kesin yolu uzatıcak" diye düşünüyorum hep. beni de sınava yetiştiren olmuştu mesela, ya da elimde birşey varsa taşımama yardım edenler olmuştu 8932 kere teşekkür ediyorum. mahcup hissediyorum zorunluluğu yok çünkü. hayır zaten iyi niyetli biriyim, sadece haksızlığıa tahammülüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ben biraz cusseli oldugum ve hep taksicinin yanına oturdugum icin bana bi iki "limon ic evlat kilo verdirtir" geyigi yapıp sora salıyolar.. daha basıma bisey gelmedi ne para ne pislik anlamında.. mutlu ve huzurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 senko said: dasaa ya abartmis dedin de seninki daha feciymis paralarin seri numarasini almak :) Adam "sahte abi bu" ya da "50 değil 5 verdiniz" diye geri uzattığında başka ispat şansın yok ki abi :p "Benim uzattığım paranın seri numarasının fotoğrafı telefonumda, istersen polis çağıralım bakalım senin üzerinden o para çıkacak mı" şeklinde şeyedilebilir ama gayet. Henüz gerek olmadı, umarım olmaz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 uzun yazmaya gerek yok rahatsızdım. hırsızın da suçu var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 oha, fotoğrafını çekmek bayağı iyiymiş takdir ettim Baggio. Benim de aklımda olsun bundan sonra. Terazine abandım. özellikle taksimden falan akşam/gece saatlerinde binince "kesin sarhoştur yolarım zaten" mantığıyla yaklaşan çok taksici oluyor, işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 pek taksi tercih etmiyorum. büyük çoğunluğu öküzün önde gideni çünkü. mecbur kaldığım zamanlarda da ön koltuğa oturup yüzsüz yüzsüz gps açıyorum telefondan, özellikle kısa mesafelerde yolculuk boyunca ekrana bakıyorum. bayağı işe yarıyo, bunu kullandığım zaman dolaştırmadılar hiç^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bi keresinde bi taksiciye tek 10 tl yerine 2 tane 10 tl vermistim adam 5 dakka sonra yanimda durdu camdan uzatti digerini nasil taksilere biniyosunuz abi siz yada bu istanbulun taksileri cok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ahahah darth vader sesiyle tomtom acicaksin asil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ayrica burdaki taksilerin neredeyse hepsinin kendisinde kocaman gps var zaten ordan bakiyon nereye gidiyo bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 adamınbiri said: hayatım boyunca hiç bi taksiciyle sorun yaşamadım ben mi çok şanslıyım siz mi şanssızsınız? Budur. Gerçi istanbul'dakiler nasıldır bilmiyorum da, bursa taksicileri on nümero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ankara'da sorun yaşamadım, Eskişehir'de sorun yaşamadım, İstanbul'da kaldığım 3 yıl boyunca sorundan kurtulamadım. Pislik İstanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 senin başına gelenler de abartıymış ama. ben 9 lira tuttuğu zaman 10 liranın üstünü vermeye yeltenmediklerinde bile sinir krizi geçiriyorum. eskiden böyle değildi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 laga luga yapmaya başlarsa 'ben burdan oraya bilmem kaç yıldır gidiyorum. x lira tutuyor hep, cebimde de o kadar var. gerisi sana kalmış.' derseniz pek sıkıntı olmuyor. bi keresinde de kadıköyden erenköye dönmem lazım saat sabah 5 civarı, gündüz açtırmıştım binmeden. eski bi olay gerçi ama, adam bana kadıköyden minibüs caddesine çıkış yok , e-5'ten gidelim demişti.. gerçekten efsanevi boyutlara taşımıştı olayı. 'ben kadıköy doğma büyümeyim abicim.' dedikten sonra bile ısrar etmişti. ben tarif ederim yolu deyip kendim götürmüştüm. 'aaa, çalışma vardı burda bi kaç saat önce' gibi tipik geyikler dönmüştü. gereksizlik silsileleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 referandumu ve korsan afisi bilmemde Korsan taksiye EVET (tu)(tu)(tu) cepten ariyorsun, ksia mesafeydi, kopek vardi, arac yok durakta lagalugasi yapmiyor, cumadan sali havalanina gidicem diye anlasip sonra unutup bok gibi ortada kalmiyorsun sabiha gokcene gidicez gecen, super bir korsan yolladi tanidik, tarih ogretmeni imis adam ek is olarak yapiyor, kibar efendi, gayet luks film camli klimali araba soyledigimzi saatte kapidaydi, yukari kadar gelip valizleri aldi, ne sigara icti pofur pofur nede abuk subuk muzik sevkiyle kafa mafetti, kucukyalidan sabiha gokcene 25 e birakti ki normal taksi veya shuttle ile gitsen 30 dan asagi tutmiyor ve bu hizmetin onda biri yok, donsutede telefon ettik geldi aldi biraktigi gibi, normal taksiden cok daha ucuz ve universite mezunu ozel sofor direk ve komforlu araba millet korsan taksi kullanmasinda ne yapsin yani, taksiciler korsana hayir diye zirliyana kadar bi aynaya bakip kendilerine ve meslek arkadaslarina ceki duzen versinler, plakaya 500k verdim en hakli benim legalim demekle olmiyor bu isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bir gün Beşiktaş iskelesinde kız arkadaşımın vapurdan inmesini bekliyordum, biri cama yanaşıp "hızlı taksi mi abi" dedi, öyle modifiye falan da değil arabam. Evet deseydim belki şimdi benim de bir ek işim olurdu :p Korsan meselesine de %100 katılıyorum. Kullananların çoğu uzun mesafe için ucuz diye kullanıyor o ayrı da, hala klimasız taksiler var sokakta. Olanların da %10'u falan açıyor zaten, yaz günü felç olucaz surata vuran rüzgardan. Sigara içiyorlar, arabalar pis ve bakımsız, GPS desen polis sorarsa diye öylesine var. Normalde ucuz olanın dandik hizmet olması gerekirken tam tersi olunca, korsana eğilim artıyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 etiler akatlarda korsan taksi numarası atsanıza la ömden bana canım çekti sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ole direk arayip cagiramiyorsun, birinin sana referans olmasi lazim once ki polis filan cikar baslarina is acarsan seni veya referansini oyabilsinler, iyi hizmet veren krosan taksi olusumlarinin %90 i mafya direk ariyro referans numarani veriyorsun, adini soyadini alip buyuk ihtimal polis kankalarinada bir soruyorlar ondan sonra sana donup is konusuyorlar. genelde musteri basina araba ayarliyorlar o yuzden her aradiginda ayni adam geliyor, anca cok acil cagirirsan filan oynama oluyormus ozel sofor gibi iste direk rent a car diye kartvizit atiyor bazilari saga sola, onlarada bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 resmen dram donuyormus istanbulda .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bide bilmemne kültür başkendi burası istanbul anne yirin lan öyle şehri, resmen eziyet. bBb Bursa bBb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bursa turkiyenin en apaci sehri illerin fikirtepesi direk adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Oha, abi bursa türkiye'nin en elit şehirlerinden. Tabi Osmangazi'den yıldırım'a doğru kes at. Bide osmangazi-ovaakça arasını biraz kırpmak lazım, panayır fln. Çekirge dünyanın en güzel yerlerinden laan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Orayı burayı kestikten sonra "Doğu'nun Paris'leri Sıralı Tam Listesi" de çıkartabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Abi izmir'i o kadar övüyolar onu da orasını burasını kırman lazım, 80*80 mukavva gibi bişey kalır izmir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Viktor said: ole direk arayip cagiramiyorsun, birinin sana referans olmasi lazim once ki polis filan cikar baslarina is acarsan seni veya referansini oyabilsinler, iyi hizmet veren krosan taksi olusumlarinin %90 i mafya direk ariyro referans numarani veriyorsun, adini soyadini alip buyuk ihtimal polis kankalarinada bir soruyorlar ondan sonra sana donup is konusuyorlar. genelde musteri basina araba ayarliyorlar o yuzden her aradiginda ayni adam geliyor, anca cok acil cagirirsan filan oynama oluyormus ozel sofor gibi iste direk rent a car diye kartvizit atiyor bazilari saga sola, onlarada bakabilirsin bi tane vardı bindiğim arkadaş arıyordu onlara gittiğim zamanlar ama mecidiyeköydeydi işte oda bana daha yakın nasıl bulcam bilmiyorum :D sitenin güvenliği biliyordur belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Çekirge bok gibi bir yer. Bademli göynüklü tarafları iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar