roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Selam gençler. Baktım kişisel bölümü çok sakin, ne zamandır aksiyonlu topikler açılmıyor, herkes durulmuş, bi el atayım dedim. Cevaplardan size uygun olanını seçiyorsunuz. Malum bu sıcaklarda en çok yaşanan sevgili kavgaları bu sebepten oluyor (Mynet tadında haber giriyorum sanki) Neyse seçin işte. Fikir edinelim. Komünite. Hem trollemeye de açık bi konu. Rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sevişirken terlemezsem zevk almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Yanıyorum doktor yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bittus said: sevişirken terlemezsem zevk almam sıcaktan terlemiceksin efordan ve o anı yaşarken paylaşıcaksın zevk odur ama bu sıcakta daha dudaklar deydimi terliyon arkadaş nerde bunun zevki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sevgilinin elini tutmaya çalıştın ama o da sana yapma çok sıcak dedi şimdi de bunun normal bir davranış mı, yoksa ayrılık alameti mi olduğunu merak ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sıcakta el tutmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 entropi arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Llama said: Bittus said: sevişirken terlemezsem zevk almam sıcaktan terlemiceksin efordan ve o anı yaşarken paylaşıcaksın zevk odur ama bu sıcakta daha dudaklar deydimi terliyon arkadaş nerde bunun zevki ben oturup terlediğimde zevk alırım demiyorum ki zaten. dediğin gibi bi efor sarfettikten sonra terliceksin elbet. o yüzden terlemek pek etkilemiyor yani. şimdi terlemeyenler düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 "terliyorum o halde yapıyorum!" bittus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 dasaaa sevişelimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 libidom azaldı yeminlen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ardeth said: sevgilinin elini tutmaya çalıştın ama o da sana yapma çok sıcak dedi şimdi de bunun normal bir davranış mı, yoksa ayrılık alameti mi olduğunu merak ediyorsun Bilim insanının hali bir başka, gözlemcilik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ardeth said: sevgilinin elini tutmaya çalıştın ama o da sana yapma çok sıcak dedi şimdi de bunun normal bir davranış mı, yoksa ayrılık alameti mi olduğunu merak ediyorsun AHAHAHAHAHA ÖLÜYORUM kahkaha attım, tespit güzel ama tam olarak bu değil sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 banyodan banyoya tutarım elini kolunu,banyodan çıkınca uzak dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yazları olabildiğince ilişkisiz geçirmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yazları olabildiğince ilişkisiz geçirmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Rasmon said: yazları olabildiğince ilişkisiz geçirmeye çalışıyorum. bende, hep bu sıcaklar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 her zaman her yerde her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ortam sicakligi 26 vucud sicakligi 36 derece oldugu surece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 vantilator açık seviş klima açık seviş duşta seviş mermerde seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 mermerde isal oluyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Klima açık bende hep o yüzden ellerim donuyor, garı elletmeyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 duşta evet en güzeli, gerçi ben onu kışın da talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar