Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Memory Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Firefox' um son günlerde o kadar yavaşladı ki artık hafiften yeni tarayıcılara geçmeyi düşünmeye başladım. Chrome yükledim, çok hızlıydı ancak firefoxtaki kullandığım eklentiler bulunmadığından ona da tam geçiş yapamadım. E bari firefox u hızlandırmaya çalışıyım derken bir eklentiyle karşılaştım: Memory fox.

İnternette firefox un ram kullanımı yarıya kadar indirebildiği söyleniyor eklentinin. Ancak bir yandan da güvenlik sorunları olduğunu, trojan içerdiğini söyleyenler var. Var mıdır patide kullanan bilgi verebilecek olan?
Mesaj tarihi:
Solid Snake'le mi bir alakası var diye okudum, Fox vardı orda di mi.
sonra acaba memory'i düzenleyen bir yazılım mı çıktı diye düşündüm o da değilmiş, firefox meselesiymiş.
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Firefox' um son günlerde o kadar yavaşladı ki artık hafiften yeni tarayıcılara geçmeyi düşünmeye başladım. Chrome yükledim, çok hızlıydı ancak firefoxtaki kullandığım eklentiler bulunmadığından ona da tam geçiş yapamadım. E bari firefox u hızlandırmaya çalışıyım derken bir eklentiyle karşılaştım: Memory fox.

İnternette firefox un ram kullanımı yarıya kadar indirebildiği söyleniyor eklentinin. Ancak bir yandan da güvenlik sorunları olduğunu, trojan içerdiğini söyleyenler var. Var mıdır patide kullanan bilgi verebilecek olan?

PluginContainer.exe diye birşey var onu googleda arat nasıl kapanıcağına bak o baya rahatlatıyor ben Memory Fox fln kullanmadım şahsen ama çoğu yerde plugin zımbırtısından dolayı firefox kasmasından gereksiz yere kapanmasından fln söz ediliyor.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni soru

firefox da bazı sitelerde girdiğim şifreleri hatırlaması için anaparolayı soruyor
onu girince kullanıcı adını ve şifreyi dolduruyor
bazılarında yapmıyor
hepsinde nasıl yapar
  • Yeni Oluştur...