Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 barbu said: Regalya said: Çakma çakma tekilaları içenler diyormuş tekila kız içkisi diye direk meksikadan gelen tekila da içtim. başşaklısından. alakası yok. kız içkisi dememin sebebini açıklamama rağmen de anlıyamıyorsanız zaten boşverin siz. kız içkisi olm işte içen kızdır diyor açık açık neyini anlamıyon hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kız içkisi ya da değil.. bi kaç shot sonra tuz ve limonu kızın dudaklarından almak.. priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 terli vücudu tuz niyetine kullanmak.. hmmfmpfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Masticore said: ne safari ,ne malibu, ne cardinal nede benzeri romların (kokteyl'siz) sek içilesi yok sırf şeker. rom bildiğin öksürük şurubu gibi bişi içemedim geçmedi boğazımdam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Önce güzel bir appletini ile geceye başlarım ve kaçamak gülücükler ve göz kırpmalarla ortamı yoklar sevimli ve hassas kişiliğimi belli ederim. Daha sonra 3-4 bira içer biraz zaman öldürürüm ve artık biradan bayınca ve göbeğim iyice şişince güzel 2-3 tane en sevdiğim içki olan Cuba Libre söylerim ki ağzımad en son onun tadı kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 zenci hatun poposundan kokain çekmek varken ne tekilası limonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 barbu said: abicim. tekila yerine viski tercih ederim mesela. tekila da içerim ayrıca, tadı da kötü değil bana göre. ama ona kadar daha nice içki var içilicek. onları içtikten sonra 1-2 shot da ondan atarsın. odur benim icin. ya da rom mesela. viski güzeldir evet tekiladan daha çok severim, ama yine de tekila kız içkisidir diyerek kestirip atmak yanlış. çeşitlilik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tekilayi kizlar bile seviyor lan. burda sevmeyen erkek gordum dsggdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 O ne demek Kızların damak tadı erkeklerin damak tadının alt kümesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tekila kız içkisi mi bilmem ama en iyi tekila ölülerim taş ve sopalarla yaptığı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abvblizzard said: O ne demek Kızların damak tadı erkeklerin damak tadının alt kümesi mi? genelde kizlar alkolde tad arar o acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 biz aramıyomuyuz. ben arıyoruz diye biliyodum. yanlış mı biliyodum. ispirtoya başliyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 zaten var o da piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Frantic said: abvblizzard said: O ne demek Kızların damak tadı erkeklerin damak tadının alt kümesi mi? genelde kizlar alkolde tad arar o acidan. Öyle de zaten tekila shot yapılıyo sonra ağzından tadı gitsin diye limon yiyosun pek hoş değil tadi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ben tuzu limon üstüne döküyorum sonra tekila limon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 birde beyler tekilayı tuzu bardak kenarından alıp içiyorsanız YANLIŞ YAPIYORSUNUZ LOW LIFESINIZ BOŞSUNUZ. tekilanın tuzu kızın işaret ile baş parmağı arasından yada başka bir yerinden emilip tekila içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 iste kiz yoksa erkek erkege bi ortamdaysa birbimizi mi yaliyalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 erkek erkeğe bi ortamda RAKIdan başka şey içilimez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 senko said: birbimizi mi yaliyalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Tekila Tijuana'da dandik bir motelde yangın söndürücüden içilir. Şimdi gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 AutolycuS said: at avrat silah yenilmez armada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 fede said: biz aramıyomuyuz. ben arıyoruz diye biliyodum. yanlış mı biliyodum. ispirtoya başliyim o zaman 1969 yılında yapılan IV. Dünya Erkek Alkol Tüketicileri kongresinde alınan karara göre, alkolde tat aramıyoruz. bu kadar organizeyiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar