knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 yapma be holosko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 queresma kasaplardan tekmeyi yicek sakatlancak. sonra sizde anlarsınız derdimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 o nasıl bir yorum du ikisini toplayınca çok iyi bir.... hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ahahaha :D çok salak yorumcu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 İlhan Mansız şimdi olacaktı takımda, harcandı Lucescu'nun anlamsız defansif oyunuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Guti'nin takıma değil de takımın Guti'ye alışması gerekiyo gördüğüm kadarıyla. Adam süper akıl dolu paslar atıyo adam kaçıracak ani toplar yolluyo da takım alışık değil koşmuyo, anlayamıyo ya da ofsayttan kaçmıyo ofsayt oluyo boşa gidiyo adamın paslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 aktiftablet said: İlhan Mansız şimdi olacaktı takımda, harcandı Lucescu'nun anlamsız defansif oyunuyla. abi o sakattı hem par aiçin satmadıkmı resmen japonlara kakaladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hoop şimdi yeriz gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Guti çıktı çakması girdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Para için değil, kalıcı sakatlığı çıktı adamın periyodik. Üstelik de çok pis bir sakatlık. Hem periyodik hem de her sakatlandığında bacağı bir miktar daha güçsüzleşiyodu. 2 vakte komple gidecekti yani, ki öyle bi anda silindi farkındaysanız. Japonlar da sakatlığını öğrendiler ama hemn aşırı popülerliğinden yararlanmak istiyorlardı hem de taraftara söz verip son dk da problem çıkarmak istemediler öyle aldılar. Zamanında buz patenine merak saldı televizyona falan da çıktı hatırlarsanız, bizim hokeycilerle muhabbeti olmuştu kaymayı öğrenirken oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ferrariye bak yaa abi bu adam az hızlı olsa keşke yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 uğur inceman nobre tabata falan geçen seneki beşiktaş aklıma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 az daha bunu bile çıkartıyodu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gutiyi ıslıklıyorlardı ahah valla beşiktaş şu nobreden falan kurtulursa iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 kurtulamaz, var mu bu adama yılda 2.5 milyon euro peşin + bonuslar verecek başka yönetim ki gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 belliydi yedik ikinciyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 normal yaa dinleniyor artık herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 klasik beşiktaş işte, "beş dakkada beşiktaş" lafı boşa çıkmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 NAzar değdi cenke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Beşiktal, Villarealin yedeklerine 2 tane attı, villarealin asları girdi, BJK yedeklerine 2 tane attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Rewendor said: klasik beşiktaş işte, "beş dakkada beşiktaş" lafı boşa çıkmadı :) normal yani butun yildiz oyuncular cikti artik oyuncu deneniyor villareal ise yildizlari simdi soktu oyle bi soylemissinki sanki belli degildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ulan yeter dün de aynı şey oldu dakikalarca izliyorum kapatıp tuvalaete falan giriyorum bişey yapıyorum gol yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 açtıgımda 2-0 dı baktım guti falan cıkıyor kapadım 2-2 olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ahaha aynı şeyi yazacaktım. Delirdim 4 golü de göremedim. Sıkıldım kanal değiştirdim açtım atmışız, yine sıkıldım içeriye gittim yine atmışısız. Şimdi 2 golü de görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Galatasaray tüm gollerini ben işerken yedi itiraf ediyorum, pis bi totem tuvalete gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar