Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 queresma kasaplardan tekmeyi yicek sakatlancak. sonra sizde anlarsınız derdimizi
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 o nasıl bir yorum du ikisini toplayınca çok iyi bir.... hahahahaha
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ahahaha :D çok salak yorumcu ya
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 İlhan Mansız şimdi olacaktı takımda, harcandı Lucescu'nun anlamsız defansif oyunuyla.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Guti'nin takıma değil de takımın Guti'ye alışması gerekiyo gördüğüm kadarıyla. Adam süper akıl dolu paslar atıyo adam kaçıracak ani toplar yolluyo da takım alışık değil koşmuyo, anlayamıyo ya da ofsayttan kaçmıyo ofsayt oluyo boşa gidiyo adamın paslar.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 aktiftablet said: İlhan Mansız şimdi olacaktı takımda, harcandı Lucescu'nun anlamsız defansif oyunuyla. abi o sakattı hem par aiçin satmadıkmı resmen japonlara kakaladık
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Para için değil, kalıcı sakatlığı çıktı adamın periyodik. Üstelik de çok pis bir sakatlık. Hem periyodik hem de her sakatlandığında bacağı bir miktar daha güçsüzleşiyodu. 2 vakte komple gidecekti yani, ki öyle bi anda silindi farkındaysanız. Japonlar da sakatlığını öğrendiler ama hemn aşırı popülerliğinden yararlanmak istiyorlardı hem de taraftara söz verip son dk da problem çıkarmak istemediler öyle aldılar. Zamanında buz patenine merak saldı televizyona falan da çıktı hatırlarsanız, bizim hokeycilerle muhabbeti olmuştu kaymayı öğrenirken oradan biliyorum.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ferrariye bak yaa abi bu adam az hızlı olsa keşke yaa
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 uğur inceman nobre tabata falan geçen seneki beşiktaş aklıma geliyor
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 az daha bunu bile çıkartıyodu ha
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gutiyi ıslıklıyorlardı ahah valla beşiktaş şu nobreden falan kurtulursa iş yapar
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 kurtulamaz, var mu bu adama yılda 2.5 milyon euro peşin + bonuslar verecek başka yönetim ki gitsin :)
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 normal yaa dinleniyor artık herkez
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 klasik beşiktaş işte, "beş dakkada beşiktaş" lafı boşa çıkmadı :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Beşiktal, Villarealin yedeklerine 2 tane attı, villarealin asları girdi, BJK yedeklerine 2 tane attı.
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Rewendor said: klasik beşiktaş işte, "beş dakkada beşiktaş" lafı boşa çıkmadı :) normal yani butun yildiz oyuncular cikti artik oyuncu deneniyor villareal ise yildizlari simdi soktu oyle bi soylemissinki sanki belli degildi :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ulan yeter dün de aynı şey oldu dakikalarca izliyorum kapatıp tuvalaete falan giriyorum bişey yapıyorum gol yağıyor.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 açtıgımda 2-0 dı baktım guti falan cıkıyor kapadım 2-2 olmus :)
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ahaha aynı şeyi yazacaktım. Delirdim 4 golü de göremedim. Sıkıldım kanal değiştirdim açtım atmışız, yine sıkıldım içeriye gittim yine atmışısız. Şimdi 2 golü de görmedim :)
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Galatasaray tüm gollerini ben işerken yedi itiraf ediyorum, pis bi totem tuvalete gitmek
Öne çıkan mesajlar