LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bu sene oyun ödülleri törenlerini falan izlemek gerek, oscar töreni gibi olacak, acaip oyunlar çıktı/çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 oyun konsol oyunu ya, burada ne arıyor konusu asdf harikuleyt bir oyun resmen bu arada, cidden çok sevdim. Multiplatform olması GOTY'yi almasına sebep olur fakat gerçek bir GOTY varsa o da Uncharted 3 olacaktır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yok abi bu almalı ya yemişim uc3'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorbey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 pc versiyonu ne zaman cıkıyo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 6 saat oynadım bugün, bayağı gezdim falan da daha %23 olmuş ya story mode, çok iyi ya bu uzunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 riddler challenge'ları yapıyorum şu olayı bile sene sonuna bıkmadan oynarım net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 konsol grafikleri nasil? cok kotu degilse alayim zira bu oyunlar controller ile oynaniyor daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 optimizasyonu harika ötesi ps3'te, grafikler tabii bir pc grafiği değil fakat beni fazlasıyla tatmin etti. Hatta son dönemlerde port oyunlar içindeki en iyisi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 çıksada oynasak bea millet bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bitti ya, tadı damağımda kaldı :( spo spo spo yalnız bir oyunda bu kadar çok karaktere kıymaları, hani alaşağı edilmeleri değil kıymaları direk. Joker öldü lan, güzeller güzeli Talia gitti :( Ra's gitti, Hugo Strange gitti. Joker öldü lan herşeyden önce, Joker lan Joker asdf yalnız oyun bittikten sonra Catwoman ile gezerken fark ettim. Elemanlardan bazıları Joker hep ölüyor, bu sefer ki de numaradır falan dedi asdfas Bir umut, yoksa Joker ölür mü ya :( Clayface'in de Lazarus'a düşmesi kötü, bir boklar döner oradan kesin. Catwoman ile Two-Face'i alamadım ya, çok adam var ben hepsini temizleyene kadar yerine yenileri geliyor falan adsf Son olarak; ufak çaplı spo, koymaz adama http://images.wikia.com/marvel_dc/images/5/50/Batman_616.jpg ne zaman göreceğiz bir filmde ya da oyunda diyorduk asdfs sonunda ya yine de spo'ya alayım sonuncuyu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 gidin konsolda yazın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 konu konsola taşınmalı zaten, en başından beri diyorum adfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 dark naptın ya,yan görevlere el atmadın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yok, şimdi onlara geçecem. Bir tek Mad Hatter'in yan görevini yaptım, birde Bane'i tamamladım ama teslim etmedim adsfas story bitti işte sadece, daha riddler olayları vs. var ki halen bazılarını nasıl çözeceğim anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 88 tane topladım ben riddler trophy ki toplamda 400 tane var. oyun aşırı dolu demiştim değil mi sdfd sanırım incik boncuk ne kadar dlc'i çıkararılarsa alacağım bu oyuna (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bakim bugün yine izmit'e gidecem, yarın onları da yarılamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ng+'ı çok iyi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 biraz daha riddler çözeyim bende başlayacam, %50'ye getirdim totalde işte, ya bu ilk oyundaki scarecrow sahnesi gibi gitti oyun, normal mi ya ASDASDSA birde Advanced AR Training 'ler çok zor ya, Joker's Funland'dekini yapamadım bir türlü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 o benide epey uğraştırdı ama sonunda yaptım. bu two face ile kapışırken biri iki vurup arazi mode sonra tekrar biri iki vurup sopalıyacağız galiba.yancılarını öldürsende tekrar tekrar çıkıyorlar neyse fırsat bulunca indirecem onuda. bir zombie mode'u gelse şu oyuna dlc fena akar,atmosferi harika oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 oyun için söylenecek tek şey like a boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 nightwing dlc çıkmış akşama alacağım,6.da skin pack çıkacakmış onuda çoracam direk fatman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 knox said: o benide epey uğraştırdı ama sonunda yaptım. bu two face ile kapışırken biri iki vurup arazi mode sonra tekrar biri iki vurup sopalıyacağız galiba.yancılarını öldürsende tekrar tekrar çıkıyorlar neyse fırsat bulunca indirecem onuda. bir zombie mode'u gelse şu oyuna dlc fena akar,atmosferi harika oyunun. he sonradan geldi aklıma öyle indirdim. AR Training'leri bitirdim komple, Mister Freeze'in kayıp silahı, sokak suçları, Riddle birde Identıty Thief kaldı side missionlarda. 150 tane falan da Trophy topladım. Ha birde şu sürekli görünüp sembol bırakan lavuk tam tahmin ettiğim adam çıktı. gelecek oyun ile ilgili St. Dumas tarikatı sadf 2. Robin'in sülalesi falan da buradan hatta Azrael oluyordu yamulmuyorsam 2. Robin , Batman'ın yerine geçiyor milleti öldürüyordu. Suç oranı %42 mi ne düşüyordu bunun döneminde polisin sevgilisi oluyordu Azrael, sonra Batman gelip indiriyordu. Gotham'a gelecez, ortalığın testislarine koyacağız diyor. Yani gelecek oyun Gotham'ın içinde geçebilir. Ana düşmanlar ST Dumas tarikatı. Ayrıca bir detay daha gözüme çarptı. Bio bölümündeki bütün karakterler oyunun içinde bir şekilde yer alıyor, tek bir tanesi hariç: Black Mask. Bunun da gelecek oyunda karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Ha birde St. Dumas'ı ilk defa duydum vs. dedi Batman. Ama oyunda 3. Robin Tim Drake var. 2. Robin'in başından geçenlerden sonra St. Dumas tarikatı hakkında sağlam bilgiler topluyordu Batman, bunu bu dönemde bilmemesine imkan yok. Bu direk 2. Robin'in varlığını reddetmek oluyor yani, Gerçi oyunda karşımıza çıkan Azrael, şampiyonları oluyor. Bizim robin'den sonraki şampiyon bu da işte, neyse böyle asdf Güzel ya, New Game+ başlayacağım bir ara bende, edit: bayağı yamulmuşum üstteki postta asdfs ben 2. robin olarak Jean Paul Valley hatırlıyordum, alakası yokmuş Robin'likle hehe, Ama Batman'ın yerine geçiyor işte Bane, Batman'ın belini kırdıktan sonra dfasfasd Kendi kendimi fail ettim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ayrıca şimdi şöyle birşey gördüm. http://c3333424.r24.cf0.rackcdn.com/e693afa56dbe88ac0dd5bac9166b303abc1b60b7.jpg__620x350_q85_crop_upscale.jpg Bludhaven bölgesi, Gotham'ın bölgelerinden biri ki Wayne kulelerinin 2 oyunda da bize doğru yaklaştığı söyleniyordu. Böylelikle tam içine girebileceğiz deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sıradaki oyundan beklentim çok yüksek.gerçi next gen'e çıkar kesin. nightwing dlc sadece challange map'leri içeriyor,campaign mode'da oynayamıyoruz,robin'de aynı şekil olacakmış neyse artık ilerde episode dlc tarzı birşey çıkarırlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar