Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Arkham City

progamer

Öne çıkan mesajlar

bitti ya, tadı damağımda kaldı :(

spo spo spo

yalnız bir oyunda bu kadar çok karaktere kıymaları, hani alaşağı edilmeleri değil kıymaları direk.

Joker öldü lan, güzeller güzeli Talia gitti :( Ra's gitti, Hugo Strange gitti.

Joker öldü lan herşeyden önce, Joker lan Joker asdf

yalnız oyun bittikten sonra Catwoman ile gezerken fark ettim. Elemanlardan bazıları Joker hep ölüyor, bu sefer ki de numaradır falan dedi asdfas Bir umut, yoksa Joker ölür mü ya :(

Clayface'in de Lazarus'a düşmesi kötü, bir boklar döner oradan kesin.

Catwoman ile Two-Face'i alamadım ya, çok adam var ben hepsini temizleyene kadar yerine yenileri geliyor falan adsf

Son olarak;

ufak çaplı spo, koymaz adama

http://images.wikia.com/marvel_dc/images/5/50/Batman_616.jpg

ne zaman göreceğiz bir filmde ya da oyunda diyorduk asdfs sonunda ya

yine de spo'ya alayım sonuncuyu asdf
Sosyal ağlarda paylaş

o benide epey uğraştırdı ama sonunda yaptım.

bu two face ile kapışırken biri iki vurup arazi mode sonra tekrar biri iki vurup sopalıyacağız galiba.yancılarını öldürsende tekrar tekrar çıkıyorlar neyse fırsat bulunca indirecem onuda.

bir zombie mode'u gelse şu oyuna dlc fena akar,atmosferi harika oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

o benide epey uğraştırdı ama sonunda yaptım.

bu two face ile kapışırken biri iki vurup arazi mode sonra tekrar biri iki vurup sopalıyacağız galiba.yancılarını öldürsende tekrar tekrar çıkıyorlar neyse fırsat bulunca indirecem onuda.

bir zombie mode'u gelse şu oyuna dlc fena akar,atmosferi harika oyunun.

he sonradan geldi aklıma öyle indirdim. AR Training'leri bitirdim komple,

Mister Freeze'in kayıp silahı, sokak suçları, Riddle birde Identıty Thief kaldı side missionlarda. 150 tane falan da Trophy topladım.

Ha birde şu sürekli görünüp sembol bırakan lavuk tam tahmin ettiğim adam çıktı.

gelecek oyun ile ilgili

St. Dumas tarikatı sadf 2. Robin'in sülalesi falan da buradan hatta Azrael oluyordu yamulmuyorsam 2. Robin , Batman'ın yerine geçiyor milleti öldürüyordu. Suç oranı %42 mi ne düşüyordu bunun döneminde polisin sevgilisi oluyordu Azrael, sonra Batman gelip indiriyordu.

Gotham'a gelecez, ortalığın testislarine koyacağız diyor. Yani gelecek oyun Gotham'ın içinde geçebilir. Ana düşmanlar ST Dumas tarikatı. Ayrıca bir detay daha gözüme çarptı. Bio bölümündeki bütün karakterler oyunun içinde bir şekilde yer alıyor, tek bir tanesi hariç: Black Mask.

Bunun da gelecek oyunda karşımıza çıkacağını düşünüyorum.

Ha birde St. Dumas'ı ilk defa duydum vs. dedi Batman. Ama oyunda 3. Robin Tim Drake var. 2. Robin'in başından geçenlerden sonra St. Dumas tarikatı hakkında sağlam bilgiler topluyordu Batman, bunu bu dönemde bilmemesine imkan yok. Bu direk 2. Robin'in varlığını reddetmek oluyor yani,

Gerçi oyunda karşımıza çıkan Azrael, şampiyonları oluyor. Bizim robin'den sonraki şampiyon bu da işte, neyse böyle asdf

Güzel ya, New Game+ başlayacağım bir ara bende,

edit: bayağı yamulmuşum üstteki postta asdfs

ben 2. robin olarak Jean Paul Valley hatırlıyordum, alakası yokmuş Robin'likle hehe, Ama Batman'ın yerine geçiyor işte Bane, Batman'ın belini kırdıktan sonra dfasfasd

Kendi kendimi fail ettim lan
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şimdi şöyle birşey gördüm.

http://c3333424.r24.cf0.rackcdn.com/e693afa56dbe88ac0dd5bac9166b303abc1b60b7.jpg__620x350_q85_crop_upscale.jpg

Bludhaven bölgesi, Gotham'ın bölgelerinden biri ki Wayne kulelerinin 2 oyunda da bize doğru yaklaştığı söyleniyordu. Böylelikle tam içine girebileceğiz deniyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...